Nemzetek Ligája: hatalmas küzdelem vár a sógorokra!

2018. Oct. 12.
Gandras

A "B" divízió harmadik csoportjában csak három együttes verseng, akik közül a bosnyákok nem kicsi lépéselőnybe kerültek azáltal, hogy az osztrákokat, valamint az észak-íreket is el tudták verni, ami után a második helyért óriási küzdelem várható ma Bécsben.

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, NEMZETEK LIGÁJA, B DIV, 3.CSOP
2018.10.12. 20:45
AUSZTRIA - ÉSZAK-ÍRORSZÁG

  • A zöld mezes vendégek alapstílusa főként a biztos védekezésből indul, amit nagyon nehéz feltörni, s amiből megpróbálnak egy kontrára épülő játékot felépíteni, nagy figyelmet fordítva a pontrúgásokra. Azonban, ha ebben a csoportban nem elégednek meg a harmadik hellyel, akkor egy picit nyíltabb eszközöket is alkalmazniuk kell, hisz az egy pont is valójában már nem sok mindenre lesz majd elegendő.
  • Ugyanakkor a fölösleges kitámadások gyorsan az öngyilkossághoz vezethetnek, éppen ezért talán  ha nagyobb kockázatot vállalnak, akkor az a második játékrészben fordulhat elő. A sógorok szeptember 11.-én szenvedtek vereséget Prosinecki gárdájától egy a hajrában esett Dzeko találattal. Alárendelt szerepet nem játszottak a mezőnyben, a labdát is többet birtokolták, a lehetőségeik is közel ugyanott voltak, mint a hazaiaknál, ám egy klasszissal jobb volt a bosnyák csapat, ahogyan ezt szokták mondani. Akkor Gregoritsch kezdet a támadósorban Arnautovic mellett, azonban most nem kizárt, hogy az Augsburg csatára helyett a Schalke gólvágója Burgstaller fut ki majd kezdőként a gyepre. Ezen az egy változtatáson kívül vélhetően ugyanazt a kezdőt küldi a pályára Franco Foda, aki nem titkoltan bízik többek között Lazaro, és Grillitsch formájába a középpályán.
  • A hazai pálya előnyét is számításba kell venni, hisz a brazilok elleni elveszített felkészülési találkozó előtt utoljára 2016-ban veszítettek hazai környezetben összecsapást az osztrákok, s ha még ehhez párosítom a keretek közötti különbséget is, akkor úgy gondolom Ausztria győzelmében érdemes gondolkodni 1,55-ért. Ezen kívül esetleg, hogy két gólt hintenek Alabaék már 1,83-at ér, s ennél is komolyabb szorzóval /2,20/ kaszálhatunk ha a PL. támadó Arnautovic esetleges gólszerzésére fogadunk. 

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼