2020.01. 14.

Totó 03. hét 1. forduló, Fogadási határidő: kedd 20:30

Totó 03. hét 1. forduló, Fogadási határidő: kedd 20:30

A totó már a 3. Hét 1. Fordulójánál tart, de a főnyeremény az előző fordulóhoz képest jóval alacsonyabb, hiszen volt 2 db telitalálatos. A kínálat olasz, angol és francia meccsekből áll, igazi vegyes vágott, de csak a plusz meccs nevezhető rangadónak. Nehéz forduló vár ránk ismét, de cél az első fordulóban megnyerhető 2 millió forint.

hirdetés

Internazionale - Cagliari

A két csapat formája igen csak eltérő, míg az Inter szárnyal, addig a Cagliari igazi mélyrepülésbe kezdett. Most az olasz kupában csapnak össze, de valószínüleg nem a legjobb összeállításukban. Hazai győzelmet várok egy szoros meccsen.

Tipp: 1

Fiorentina - Atalanta

Két hasonló kaliberü csapat, de mégis ég és föld köztük most a különbség. A Fiorentina talán kimászik a gödörből, de a vendégeknél plusz motivációt adhat az Inter ellen szerzett bajnoki pont még a hétvégéről. Gólgazdag meccsen vendég sikert várok.

Tipp: 2

Milan - SPAL Ferrara

Az Ibrahimoviccal újra fémjelzett Milan most az olasz kupában is megpróbál formába lendülni a bajnokságban botladozó SPAL ellen.Nem lesz könnyű meccs ez a hazaiaknak, de talán már végre összeszedik magukat és folytatódik a győzelmi sorozat. Hazai sikert várok ettől a találkozótól. 

Tipp: 1

Juventus - Udinese

A Juve a hétvégi Roma elleni kínkeservesen kiizzadott győzelem után az utóbbi meccseken magára találó Udineset fogadja a kupában. Nem számítok meglepetésre, a Juventus hozni fogja a kötelezőt. 

Tipp: 1

Blackpool - Reading

FA Kupa újrajátszás mivel az első meccsen nem született döntés a továbbjutásról. A Blackpool a 3. liga középmezőnyének tagja, de jelenleg nagyon rossz formában vannak. A Reading megragadni látszik egyenlőre a Championshipben, és innen ma kötelező lenne nekik továbbjutni is.

Tipp: 2

Coventry - Bristol Rovers

Azonos ligában vitézkednek, de ma a kupából való továbblépés a cél. Az oddsok hazai sikert jósolnak és ez minden bizonnyal ma így is lesz, nem hiszem, hogy a Bristol megtudja ma ismételni az első meccses teljesítményét.

Tipp: 1

Newcastle - Rochdale

Pótvizsgáznak itt élvonalbeli klubbok is, egyikük pont a szarkák. A Rochdale 3. ligás, de ha ma vereségen kívül bármit elérnénaj újra az kissebb fajta csoda lenne. A hazaiaknak elő kell venn a legjobb játékosait a továbbjutáshoz a mai meccsen, ha nem szeretnének kiesni. Könnyed hazai sikert várok.

Tipp: 1

Tranmere - Watford

A Watford elbízta magát az első meccsen a 3 gólos félidei vezetésnél és a Tranmere 3-3- módosította az eredményt.  A vendégeknek ide is átkell menteniük a bajnoki formájukat és akkor nem lesz kérdés a továbbjutás sem.

Tipp: 2

Tottenham - Middlesbrough

Mourinho gárdája is repetázni kényszerül az FA Kupában, bár szerintem nem így tervezték. Ma megrázza magát a Spurs és lemossa a vendégeket.

Tipp: 1

Carlisle - Cardiff

A Carlisle a 4 ligában tengődik elég rossz formával, míg a vendégek a másodosztály mezőnyének közepén helyezkedik el egy halom döntetlennel a zsebében. A Cardiff számára ez egy kötelező meccs, de minimális különbséggel szerintem veszik az akadályt a pótvizsgán.

Tipp: 2

Manchester United - Wolverhampton

Talán a forduló meglepetése is lehet ez a meccs, és igazából azt is várom tőle. Kétesélyben a vendégeket favorizálom.

Tipp: X2

Nimes - Rennes

Francia bajnoki mérkőzés. A Nimes a kiesés ellen megy, míg a Rennes az európai kupaindulásért. A hazaiak formája kiábrándító, de ma nem hiszem, hogy ezen javítanának a Rennes ellen. Vendég sikert várok.

Tipp: 2

Amiens - Reims

Talán a forduló legnehezebben megtippelhető párosítása. A Reims a favorit, de a hazaiakat nem szabad alábecsülni, de én úgy gondolom, hogy egyik csapat megszerzi a 3 pontot ezen a nehéznek kinéző összecsapáson. De vajon melyik? Ez relytéj, ezért kétesélyben játszom ezt meg.

Tipp: 12

Monaco - Paris SG

A napokban már játszottak egy remek meccset amin a vendégek szerezték meg a 3 pontot, de most ismételhetnek. A forduló rangadója ez a találkozó ami a plusz meccs szerepét tölti be. A Monaco is nyerhet akár, de abban biztos vagyok, hogy X nem lesz, a levegőben pedig ott a meglepetés illata is. Kétesélyben ajánlom.

Tipp: 12

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Barnu 2020-01-16 00:05:18
11+ 1 találat
ati 2020-01-14 11:31:02
Monaco-PSG meccsen a vendégek nem szereztek 3 ponto, ugyanis 3-3 -as döntetlen lett
Barnu 2020-01-14 14:32:45
Igazad van!

további tippjeink a Foci világából

A spanyol bajnokságban ma délután a 20. fordulóban a sereghajtó Espanyol a Villarreal otthonába látogat. Lássuk az esélyeket!
A spanyol bajnokságban ma délután a 20. fordulóban a sereghajtó Espanyol a Villarreal otthonába látogat. Lássuk az esélyeket!
Nagy kérdés, hogy a hétközi kupasiker mekkora lendületet adott Ibráéknak!?
Nagy kérdés, hogy a hétközi kupasiker mekkora lendületet adott Ibráéknak!?
Az életéért küzd a hazai alakulat, a vendégek sikeres kupameccs után érkeznek a kikötővárosba. Brusztolós kilencven percet várunk, lapokkal!
Az életéért küzd a hazai alakulat, a vendégek sikeres kupameccs után érkeznek a kikötővárosba. Brusztolós kilencven percet várunk, lapokkal!