Trükkök, taktikák 2018.06.12

2018. Jun. 12.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok!!
11467 1 Szluck - Dnyepr Mogiljev H 1.70
12296 1 Lahti - Honka H 2.00
07664 1 Figueirense - Sampaio Correa H 1.65
11742 1 Selfoss - Throttur Reykjavik V 2.00
06700 1 Lengyelország - Litvánia H 1.25
Eredő odds: 14.025
Tét összesen: 500 Ft
Várható nyeremény: 7 010 Ft

És egy biztonsàgi!!
11467 1 Szluck - Dnyepr Mogiljev H 1.70
13311 1 Helsinki JK - Mariehamn H 1.20
16616 1 GAIS - Örgryte H 1.25
Gólszám 3,5 - Kevesebb, mint 3,5
07989 1 Londrina - Goiás H 1.20
Gólszám 3,5 - Kevesebb, mint 3,5
06700 1 Lengyelország - Litvánia H 1.25
Eredő odds: 3.825
Tét összesen: 1 000 Ft
Várható nyeremény: 3 825Ft
Nyerő napot mindenkinek!!!

Miért nem teszed fel előre a tippeket? Ennek az oldalnak az az értelme, hogy megosszuk egymás között az ötleteket. Ha te erre nem vagy hajlandó, ráadásul ilyen profi vagy, mit keresel itt? Érdekes...

Egyszer válaszolok, egybe mindenkinek :)

Idézet az oldal tetejéről:
,,az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel."

Tehát nincs semmilyen tippadási kötelezettség. (Adtam tippeket is, sok köszönöm nem volt benne.)
A rovat neve TRÜKKÖK/TAKTIKÁK nem pedig "adjá' tippet!".
Megosztom milyen opciókra fogadok, (van akinek biztos segít, hogy nem csak Hazai/Döntetlen/Vendég létezik) mint trükkök, és milyen kötésben/össz. oddsért fogadok, mint taktikák. Az, hogy az esetlegesen több órán át elemzett, infokra vadászott gondolatokat van aki kiteszi, saját dolga. Én nem sok pozitív visszacsatolást találtam benne :)

Megjegyzem , en jo párszor gratuláltam neked amikor gólos tippeket megosztottal. Finn bajnokikra mi a meglatasod mai napon ?

Csillagharcos! Én nem mondtam, hogy "adjá tippet"! Nem szorulok rá. :) Azt sem állítottam, hogy van "tippadási kötelezettség". Én csak azt mondom, korrektebb, ha előre kiteszed a tippet, nem pedig utólag töltesz fel egy képet. Egy nyertes szelvény lobogtatása pedig nem "taktika", bár lehet, hogy csak "trükk"... Nem tudhatom, én még nem nyerek naponta milliókat. :)

Szia , ugy latom neked csak nyertes fogadásaid vannak napok óta . Gratulalok ezert , de azert szerintem korrektebb lenne kezdés elott mutatni ezeket a tippeket mert igy utólag olyan mintha te csak kérkedni szeretnel . Viszont ebben az esetben meg felesleges itt kérkedni mert ez az oldal nem errol szól .

:)

Tudjátok, mi a különbség egy bűvész és emberünk között? Hogy a bűvész nem várja el, hogy a közönség elhiggye, hogy valóság az, amiről mindenki tudja, hogy fizikai képtelenség.

Persze nem kell ennyire túlhúznia a határokat ahhoz, hogy könnyen át lehessen látni rajta, itt egyes-egyedül a motiváció a kérdés.

(Az remélem mindenki számára tiszta sor, hogy ilyen oddsokat nemhogy 100, de még 50 % arányban sem lehet megfognia még az univerzum legjobb tippmesterének sem, aki pedig csak megközelítőleg képes ilyesmire, az 1 percet nem fog ilyen oldalakra fecsérelni és max. 100 ember előtt utólag kérkedni vele egy álnév mögé bújva. Mindössze ennyi az oka annak, hogy nem előre írja ki a tippeket, fotókat kreálni 2018-ban pedig nem tényező.)

A mellett elsiklottál, hogy 2018-ban Telefonnal van fotózva a monitor, magán a fogadó oldalon, épp ezt elkerülve :)
A továbbiakban \__/ <-- Mr. Vödörbe kérem a könnyeid potyogtatását, miközben Justin Timberlake - Cry Me a River című slágerét dudolászod :)

Talán én vagyok itt az egyetlen, akit 1 percig nem tudtál átverni, de azért sok sikert a többiekhez, tényleg nagy az isten állatkertje ;) Biztos van okod rá.

Te vagy az egyetlen, aki erőlködik valamivel, amit nem tud megmagyarázni, de vakon, süketül szajkózza.
Nem tudom mi volt a nagyobb égés, a 4 oldalas kiselőadás, amiben előadtad magad az ország legnagyobb sport fogadójának (ahogy állsz kezedben a telefonnal a lottózóban és várod a Fradi meccs kezdését a kötés kijátszásáért) és beégtél, vagy az, hogy ezek után nevet váltottál, mert nem merted felvállalni, de ezt követően azonnal elárultad magad.

Szia!

Nagyon szép! Esetleg valahol meg lehet találni ezeket a tippeket? Köszi előre is!

Sziasztok,

12808 V
Kuopio PS - Ilves
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,35
13224 V
Inter Turku - PS Kemi
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,55

Odds x 2,1

Tét 8 egység

Egyenleg 122,28 egység

01505 V
Baltimore - Boston
Boston (A mérkőzés győztese)
1,50
11930 H
St. Louis - San Diego
St. Louis -1,5 (Hendikep -1,5)
2,00

Odds x 3

Tét 16 egység

Egyenleg 106,28 egység

Ha szerinted lehetséges, hogy ilyen létezzen, akkor várom, csinálj egyet és cáfolj rám.
Addig pedig tudod, \__/ <--- :)

Szia,
bár "pirospöttyöst" továbbra sem láttam, én hiszek neked. Elhiszem, hogy egy nagyon sikeres tippster vagy!
Viszont a személyiségeddel valami probléma lehet. Valószínű nincs akivel megoszd a sikereidet, nincs szerelmed, nincsen társad, nincsenek barátaid, vagy valami hasonló. Valami gond a sportfogadáson túl biztos van veled. Nagyon egyedül lehetsz! Különben mi a búbánatot keresel itt ezen az oldalon, ebben a rovatban, ahova egy igazi expert be se néz. Mi a bánatot bonyolódsz mindenféle értelmetlen diszkurzusokba, fitogtatva sikereid, hergelve másokat? Te ezt élvezed, ez kielégít, örömet nyújt? Ide nyomni a zöld pipákat pár amatőrnek?
Miért vagy itt?
Szerinted az angol királynő, vagy az amcsi first lady jár tollfosztóba?
Ui:
Már alig várom, hogy Lewis Deyong is benézzem ide pár zöldpipával!

Szia!

Sajnos úgy alakult, hogy most jó szériát fogtam ki. Igen sok időt teszek bele, és próbálom a lehető legtudatosabban lebonyolítani a napokat. Lehetett látni bőven piros pöttyöst is, akár az EL időszaka alatt is, szinten 100%-os szériák közepette. Amint lesz, kirakom.
Lassan 9. éve párkapcsolatban élek. Barátom valóban nincs sok, (Ami nem azt jelenti, hogy 0 és teljes az antiszociálisság.) mert bevallottan undorodom az emberek ~80%-ától, hogy miért, szerintem... nem kell részleteznem :D
Továbbá igen aktív voltam Snooker szezonban (ami a fő sportom) elég hosszú, részletes és szerintem minőségi elemzéseket írtam, jó (elképesztően jó) előre kiírt tipparánnyal. Volt talán egy 100 egységes nap is, ami nem rossz.
Továbbá aktív voltam EL; BL (foci) szezonban is.
Sok pozitívum nem volt egyik részében sem, ahogy fentebb írtam.
Azt, hogy ezeket nem tudod, arra enged következtetni, hogy nem vagy egy túl aktív tag, s így nem értem mire alapozod ezt az egész kommentet. De semmi gond, leírtam.
A mai napot erre szántam, tegnap sem és holnap sem fogok egy kommenttel sem reagálni :)

Oké, oké!!!
De most sem értem, mit keresel a tollfosztóban?

Ne haragudj, de ez nekem nagyon next-level, fogalmam sincs mit szeretnél :D
De egyébként tudod mi a fura? Érdekes módon az összes síró ember olyan, aki még az életben nem írt tippet, vagy sosem láttam még itt és ők töltögetik a vödröt. Azért valahol vicces :)

Kicsit tényleg kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy fogalmam mit szeretnél.
Ha megkérhetnélek, -nem kell egyetemi szinten- de egy alap kultúrát akassz már le a vállfáról és írd le mit szeretnél. Mert ez az "tollfosztogatós OFF" nagyon next-level számomra :)

Köszönöm!

K*rva sok irígy ember van, ez várható volt. Tudod csharcos majd jön az is hogy biztos csak a nyerteseket teszed ki bla bla sok csicska

 

h i r d e t é s ▼