2018.11. 26.

Trükkök, taktikák 2018.11.26

Trükkök, taktikák 2018.11.26

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
kufstein4 2018-11-27 00:46:38
Ma nem nyertem megint!!!!!!!!!
abedipele70 2018-11-26 23:12:24
Pordenone - Ternana 1,5 over 1,60 (dupla tét)
abedipele70 2018-11-26 22:21:56
Crotone - Cosenza 1. félidő gól 1,75
krisz77 2018-11-26 22:10:18
Sziasztok!
Egy kihívást szeretnék ma saját magam számára elindítani.

A felvetés
Egy ideje már feszegetem a saját határaimat a sportbefektetés terén. de mindig csak keresetkiegészítésként csináltam. Az utóbbi 10 hónapban háromszor sikerült 100 ezres befizetésemet 1 millió fölé vinni. Sajnos, mindig volt mire fordítani az összeget, úgyhogy tőkét nem halmoztam fel, de mostanában azon jár az eszem, mire tudnék menni egy 1 millió forintos tőkével. Tudnék-e annak használatával egy embernek való havi keresetet generálni. Jelenleg 270 ezer forintot keresek tisztán egy hónapban, és nagyon kíváncsi lennék, hogy meg lehet-e élni sportbefektetésből a mostaninál jobb életszínvonalon. Jelenleg tehát 9 ezer forintot kapok 1 napra. Azt gondolom, hogy egy napi 20-30 ezres profit az 1 milliós tőkével nem kivitelezhetetlen. Ha beszorozzuk, az havi szinten 600-900 ezer forint. Lássuk be, ez jóval több, mint amivel kis hazám pillanatnyilag honorálni tudja a munkámat. Tehát csak Magamat szeretném kipróbálni, vajon az 1 milliós tőkével tudok-e megbízható havi bevételt produkálni.

A célok:
Fő cél: havi 600 ezer forint profit.
Részcél: napi minimum 20 ezer forint elérése.

A pszichológia szerepe:
Az ilyen vállalások legjobban nem is a sportfogadói tudáson, hanem lelki-pszichológiai tényezőkön múlnak. Ha van stratégiánk és van elég tőkénk, "majdnem" mindegy, hogy mit játszunk. Tony Stoffo 12 Ways To Beat Your Bookie c. könyvében vannak stratégiák, amelyek 40%-os találati aránnyal is nyereségesek. Mert a matematikát használja páncélként. Akinek nagy tőke van a birtokában, tud erőből játszani, tétemeléssel előrenyomulni. A tőke, a stratégia, a szisztémák, a pénzmenedzsment és a jó tippek mind csak eszközök a cél eléréséhez. A legfőbb ellenségünk szerintem nem a szerencse, hanem saját magunk vagyunk:
- amikor buliszelókat töltünk ki
- amikor azért teszünk pénzt egy meccsre, mert éppen azt közvetíti a tévé
-amikor olyan csapatra fogadunk, amelynek szurkolunk, de nem esélyes
-amikor kettőnél több kötésben fogadunk
-amikor részegen fogadunk
-amikor vakon, tájékozódás nélkül fogadunk
-amikor nem azért fogadunk, mert nyerni akarunk
-amikor nem érezzük biztosnak, amit felrakunk, de azért felrakjuk
-amikor rossz lelkiállapotban fogadunk
-amikor nyerési sorozat miatti eufóriában fogadunk
-amikor a veszteségeinket túl gyorsan akarjuk visszahozni
-amikor csak leülünk a gép elé és a délutánt vagy az estét esetleges meccsekre való kattintgatással töltjük
-amikor csak úgy becsöppenünk egy élő meccsbe és máris fogadunk rá
-amikor túl kapzsik vagyunk és gyorsan sokat akarunk nyerni
-... stb...

Ezt mind betartani óriási önuralmat, tökéletes fegyelmet, kiegyensúlyozott idegállapotot igényel. Nekem mindig ez a legnehezebb. Ezzel a kihívással kordában szeretném tartani a mohóságomat, bízva abban, hogy a nyilvánosság érzete jótékony hatású lesz. Legnagyobb hibámat, a mohóságot van hivatva kivédeni a napi cél: úgy próbálom csinálni, ha a napi célt, a 20-30 ezres profitot elértem, megállok. Ha nincs aznapra senni, nem erőltetem. Ha mély bukásnak érződik a nap, szintén leállok.
Lehet, hogy Ti túl vagytok már ezeken a harcokon Magatokkal, és úgy posztolgattok, és mulatságos lehet, amibe most belekezdek, de nekem ezek a legnagyobb csapdák.

Előre is elnézést kérek Tőletek, senkivel sem akarok versenyezni, csakis saját Magammal. Szívesen veszem az építő jellegű meglátásokat minden kedves itteni Barátomtól. Szeretnék abszolút pozitív atmoszférát magam körül, tehát ha nem muszáj, nem kérek indokolatlan, negatív beszólásokat, mert a pozitív hozzáállás a kulcsa mindennek.

Nálam a legjobb, legnagyobb kínálatot adó és megbízhatóan fizető iroda az a szép zöld-sárga, év napjais iroda. Ennek az irodának az oddszait fogom közölni, azzal számolok. A nagyok 1-5 egységgel nyomulnak max, szóval 10-50 ezer lesz a tétek nagysága, igazodva az egy milliós tőkéhez. A kitűzött napi bevételt nem is lehet máshogy elérni.

Amit ígérek:
-Élő fogadás nem lesz, csak pre-game, hogy aki akar, tudjon is követni. Ha valaki velem tart, arra kérném, arányosan csökkentse a tétjeit és csak azt a tippet játssza meg, amivel ő maga is egyetért
-A nap 0:00-tól 23:59-ig tart, így a nap első tippje mindig hajnali NHL, NFL, NBA, NCAAB vagy NCAAF tipp lesz, amit előző este írok ki.
-Délelőtt felbukkanhat egy kis orosz jégkorong: KHL, MHL, VHL
-Délután: labdarúgás, jégkorong, kosárlabda, estleg kézilabda
-Este: labdarúgás, kosárlabda, jégkorong és kezdődik elölről a körforgás.
-Kétféle tipp lesz: szimpla fogadás és kettes kombó
-Női sportok kizárva, kupameccsek kizárva, barátságos meccsek, foci NB 1, magyar válogatott kizárva saját elvi okok miatt kizárva.
-Minden nap végén, éjfél előtt napi bevételt, egyenleget összesítek.

A holnap hajnali tippötletet még ma este kiírom. A regénynek vége. Holnaptól tömör leszek. :)
Szép estét Mindenkinek!
Apollinaris 2018-11-26 19:33:50
Burnley-Newcastle under 2.5
Hamburg-Union Berlin under 2.5

ODDS 2.58

tét: 10 egység
Egyenleg: 385 egység

Eddig: 0/2
Ferki 2018-11-26 15:03:53
Sziasztok!
Arra gondoltam, nem adok naponkénti listát a félidei over 0,5-re alkalmas csapatokról. Bár más a szűrési módszerem, de ez mégis csak Krisz "asztala". Csinálja csak Ő. Én egyébként tovább csinálom, mert egyelőre úgy látom, érdemes vele foglalkozni. Egyéb tippekel majd jövök
Kirby 2018-11-26 11:06:26
sziasztok!
mai ajánlások:
25135 Panioniosz - Lamia 1.80 H
36939 AZ Alkmaar 2 - Twente 1.50 V
31232 Crotone - Cosenza 1.70 H
24692 Real Sociedad - Celta Vigo 4.25 V
a celta 2 esélyben sem néz ki rosszul.
sok sikert!

további tippjeink a Foci világából