Annyira nem rontanak egymásnak...

2018. Sep. 12.
Evergreen11

Mondanánk, hogy a támadófutball diadalát várjuk a ma esti Király Kupa-mérkőzéstől, de valamiért nem ezt érezzük...

h i r d e t é s ▼

Tenerife - Cadiz
Tipp 1.: -2.5 (1.50 - tippmixpro)
Tip 2.: Félidő D! (1.85 - tippmixpro)

  • A Király Kupa ezen szakaszában a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Mint ismeretes, a hispán klubok azért nem feltétlenül veszik nagyon komolyan a kiírást, így például a mai mérkőzésen is  két, alaposan felforgatott tizenegy feszül egymásnak.
  • Egyik alakulat sem vett álomrajtot a Segunda Divisionban. A házigazda négy játéknapot követően még nyeretlen, három remi után a hétvégén megadta magát a listavezető Malagának (1-0). A kék-fehérek  ma tartalékosabb összetételben lépnek pályára lapértesülések szerint, egy csatáruk amúgy is sérült, ő a keretben sem lesz.
  • A Cadiz szénája sem áll sokkal jobban, a sárga-kékek 4 egységet szereztek eddig. A nyertes rajtot két iksz követte, majd legutóbb Mallorcán kapitulált az együttes. Zárt védekezés jellemzi a társulatot, gókülönbsége négy bajnokit követően 3-3. A szakmai stáb itt is eszközöl jó néhány változáztatást a kezdőben, Alvaro Cervela vezetőedző pedig két sérült középpályásával amúgy sem kalkulálhat.
  • Az elmúlt években amikor találkoztak a gárdák, rendre kevés gól született az összecsapásaikon. És ma is ebben a tippben gondolkodunk. A -2.5 jól hangzik, de a félidei D-ben is van érték...

 

h i r d e t é s ▼