2021.01. 04.

La Liga: Feltámad a Denevér?

La Liga: Feltámad a Denevér?

A spanyol élvonalban 18. helyen álló Valencia csapata a 11. helyezett Cadizt fogadja.

hirdetés

VALENCIA - CADIZ
2021.01.04. 21:00

  • Valami nagyon elromlott a Valenciánál. A rettenetesen rossz forma és a rengeteg sérült miatt már a kieső 18. helyen vannak. 
  • A Denevéresek a Granadától és a Sevillától kikaptak, előtte pedig három döntetlen volt az eredménysor. Viszont a Barcelonával is X-eltek, ami nem rossz teljesítmény. 
  • A Cadiz nem sokkal áll jobb helyen, mint a Valencia, csak négy ponttal szereztek többet. Ők is rossz formában vannak, legutóbb egy X a Valladoliddal, előtte három vereség volt. 
  • A sérültek tekintetében a Valencia áll rosszabbul. Hét játékosra sem számíthatnak, Cillessen, Gabriel Jose Mari, Guedes, Guillamon, Jason, Lato, Racic kihagyja a meccset. 
  • A másik oldalon négyen, Sanchez S., Quezada, Sanmartin, Gonzalez marad ki. 

Ez egy remek alkalom a Valenciának, hogy nyerjenek, az ellenfél abszolút verhető. Nagyon jó szorzót adnak a hazai győzelemre, érdemes megpróbálni. 

 

tipp
Valencia - Cadiz
1X2 | Valencia | 2.04 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Valencia - Cadiz

2021. 01. 04. 21:00 | Spanyol bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Csongor89 2021-01-04 23:42:24
Kínkeserves döntetlenre jók voltak. Nekem a Pool vereség vitt mindent... Több szelvényen is rajta volt különböző variációban. Egyiken hogy nyernek, másikon hogy nyernek és mind2 rúg golt, a harmadikon még csak annyi kellett volna hogy gol-gol és 2.5 felett....Teljesen kiszámíthatatlan a sport mostanában, tényleg az az érzése az embernek, mintha minden manipulalva lenne.
zsoma88 2021-01-04 22:32:30
ez azért vicc hogy egy gólt nem tud rúgni a valencia
zsoma88 2021-01-04 22:54:17
na kínkeservesen csak-csak
wigner1 2021-01-04 17:23:30
Hogy tippet is írjak. Nekem elég szimpatikus a 4.5 fölötti lapok száma. A bíró ált kioszt egy meccsen 4-5 lapot és szerintem elég feszült lesz a meccs. A spanyol ligára amúgy is jellemző a sok lap
wigner1 2021-01-04 13:08:10
Úgy érzem eljutott az illetékesekhez a mondandóm és nem kívánom folytatni a kibontakozó vitát. Köszönet az íroknak az infókért és hajrá, nyerjen mindenki! :)
UltrasKispest 2021-01-04 11:31:29
A Cadiz hiányzói regóta marodiak, sztem nem számottevő. Viszont a Valencia komplett jobb oldala /Gabriel hátul, és Guedes illetve Jason középen/ illetve a szintén középpályás Racic sok meccsen játszottak, mondhatni alapemberek. Az amúgy sem acélos Valenciában. A múlt senkit ne tévesszem meg. Ez már rég nem az a Valencia, amivel sokan (én is) szimpatizáltak. Eladták azt a Parejot, aki alapembere, szíve lelke volt a csapatnak, és egy búcsúinterjúban elsírta magát, hogy távoznia kell, de nem tehet mást a klub, súlyos anyagi gondok miatt. Cadiz négy bajnoki óta gólképtelen. Bezzeg előtte a barcát verte. Nehéz okosnak lenni. Sztem x
Gandras 2021-01-04 14:09:32
Na ezek szuper infók! Köszönjük!
wigner1 2021-01-04 07:24:48
Szia! Remélem nem negatív kritikaként értékeled, amit írok. Az ok, hogy leírod, hogy kik hiányoznak, de ezt mindenki meg tudja nézni 2 perc alatt pl az Eredmények vagy más oldalon. Inkább azt kellene kiemelni, hogy kik is ezek. Mondjuk a legjobb gólszerző és/vagy a védelmet szervező stabil kezdö? Vagy nem meghatározó játékosok? Ennek lenne értelme, mert pont azért olvassuk az elemzéseket, hogy ne kelljen az ilyen infókat honlapról, statisztikákból stb összeszedni. Így írtál egy cikket, de mi lényegeset adtál át? Semmit. Korábban releváns infókat is írtál, térj vissza ezekhez. Nekem az a véleményem, ha valaki elvállal egy ilyen feladatot, akkor vagy szánja rá a megfelelő időt és energiát, vagy ne írjon inkább. Remélem nincs harag és drukkolok a tippedért! :)
Csongor89 2021-01-04 10:08:21
Sziasztok! Abszolút egyetértek Wigner1 írásával, véleményével. Egyáltalán nem megbántani kívánta a tippadót, és valóban teljesen kultúrált módon írta meg a meglátásait. A teljesen laikus fogadók, akik csak ezt az oldalt nèzik, azoknak információ a sérültek száma, de valóban az a fontosabb, hogy ezek közül kik a kulcshiányzók. Ennek a meccsnek a kapcsán én is hazai sikert predesztinálok, de ez inkább szimpátia alapján megy és a támadóegysèg elmèleti erejèt, illetve a hazai pálya előnyèt figyelembe vève megy nálam. Azt gondolom, más nem szól jelenleg mellettük sem, és ellentétes eredményen sem lennék meglepődve. A kritikám én is építő jellegűnek szántam, nem fikázásnak! Sok szerencsét mindenkinek!
Gandras 2021-01-04 07:56:34
Szia Wigner
Vettem az adást! Figyelni fogok rá!
wigner1 2021-01-04 08:20:55
Köszönöm szépen! Hajrá, nyerjük!
Barnamedve 2021-01-04 07:49:59
Szia!
Engedd meg, hogy én válaszoljak András helyett. Nem is csak helyette, hanem összességében erre a negatív-kritika jelenségre. Először is köszönöm a stílusod és az építő szándékot. Negatív kritikát írók között messze te voltál a legjobb eddig. Viszont amit én hozzáfűznék:
Ezek a srácok ingyen csinálják az írásaikat minden nap, vagy közel minden nap. Én is írom a napi duplát és tudom, hogy egy rövidebb írás is mennyi időt igényel a gép előtt. Akik ezeket írják, azok szeretik amit csinálnak, másrészt a segítő szándék vezérli őket, hogy hozzájáruljanak munkájukkal egy olyan produktumhoz, amely előre visz a cél felé. És ez a cél most a sportfogadás, a jobb profit termelése.
Sokkal hangsúlyosabb lenne, ha pl. te is (még egyszer hangsúlyozom, teljesen normális és építő jellegű) DE CSAK kirikád helyett azt az időt, amit erre szántál, mondjuk megnézted volna, hogy az adott hét sérült közül melyek a kulcsjátékosok és azt írod be! MI egy ilyen oldalt szeretnénk csinálni, a cikkírók ebben segítenek! Akkor lesz igazán ütős egy oldal, ha közösen csináljuk! Hobbiíróktól nem várhatok el követelményeket! Érted? Van amikor kevesebb idejük van, van amikor több. Te magad is leírtad, hogy voltak jobb-, releváns infókat is tartalmazó írások. Voltak és lesznek. De a legjobb akkor lenne, ha ezekhez TI OLVASÓK, főleg aki építő szándékkal ír, hozzáírna további információkat is! Ez eddig most a nagytétes rovatban kezd működni, de működhetne csak a meccstipp-cikkek esetén is!
Szóval alapvetően igazad van, igen, én is tudom. Ha mögöttem állna egy tőkeerős vállalat szponzoráció gyanánt, akkor el s várnám a tökéletes munkát! De amíg a srácok hobbiból írják, addig csak megköszönni tudom nekik.
Még egyszer megköszönném neked is a hangvételt, a stlust és a hozzászólást is!
Boldog ÚJ Évet és sikerekben gazdag sportfogadási-szezont kívánok a többiek nevében is! Meg persze elsősorban jó egészséget!
zsoma88 2021-01-04 13:53:59
van hogy órákat elemzek, mégis kikap a csapat. amikor csak zsigerből tippelek jobban beszokott jönni
jorg0001 2021-01-04 09:24:44
Ott a pont Medve
Általaban azok kritizalnak aki nem csinalnak semmit és ez úgy általában élet minden területére igaz.
Figyelem közbe Pákász -t is allandóan savazzák ,pedig nagyon kitartó cikkíró ő is ,de nagyon intelligensen kezeli pedig sokszor kapott hideget-meleget
wigner1 2021-01-04 12:53:18
Nem tudom, hogy miért támadsz, mit jelent az, hogy nem csinálok semmit? Rendszeresen írok tippet, indoklással is és a túlnyomó része nyerő. Mit kellene még tennem? Nem vagyok elemző. Ha az lennék én releváns infókat írnék és a tőlem telhető módon utánajárnék mindennek, ami az eseménnyel kapcsolatos. De pont ezért olvassuk az elemzéseket, mert feltételezzük, hogy aki elemez, ő ezt megtette. Ez nem attól kell, hogy függjön, hogy ingyenes-e. Ha te ingyen csinálsz valamit, azt nem teszed kellő alapossággal?
jorg0001 2021-01-04 13:25:22
ez nem személyednek szólt ,ezer bocsanat ha személyes re vetted
wigner1 2021-01-04 14:48:19
Semmi gond, nyerjünk!
wigner1 2021-01-04 08:18:53
Persze, én ezt értem, de sajnos magamból indulok ki. Én is végzek társadalmi munkát, néha dolgozom ingyen. De csak akkor, ha ugyanúgy latom el, mintha fizetnének érte. Amit leírtam két perc volt. Azalatt nem tudom megnézni, hogy ki a kulcsjátékos középcsapatoknál a csatárok, középpályán stb. Azért olvasok ilyen elemzéseket, hogy ne kelljen. Ez lenne elvégre ennek az értelme. Természetesen nem kívánok vitába szállni és értem, hogy így kell kezelni ezeket az infókat. Köszönöm és nyereményekben gazdag BÚÉK mindenkinek! :)
Adee83 2021-01-04 09:25:52
Szia. Ne haragudj, amiért én is hozzászólok. Ahogy fentebb is írták ez egy ingyenes oldal, nagyon sok hasznos infóval. Én úgy gondolom, hogy sokan még más oldalakat se nyitnak meg, hogy utána olvassanak az adott meccsnek, se statisztika, se sérült, eltiltott listának. De az adott infókat hogy ki meghatározó játékos, szintén megtalálod az eredmények oldalon, ha az adott játékosra kattintasz. Meglátod, hány meccset játszott, gólok száma, korábbi csapatai..
Mindenki ,aki fogad, fordítson annyi időt rá, hogy picit utána járjon az adott meccsnek vagy fogadja el,amit a fiúk írnak és bízza akkor hogy zöldül. Üdv.
wigner1 2021-01-04 12:48:18
Szia! Nem haragszom, de akkor teljesen értelmét veszíti az oldal. Pont erről szólnak az ilyen oldalak, elemzések, hogy őket olvassuk. Vagy tévedek?
cucu 2021-01-04 13:23:37
Tévedel.Itt az emberek a saját véleményüket írják le az adott meccsről,ami egy kiindulópont lehet de mindenkinek magának kell utánanézni a részleteknek nem csak arra hagyatkozni amit más leír.

további tippjeink a Foci világából

A mai kínálatból a spanyol bajnoki tabella első helyezettjét az Atletico Madridot választottam, amely egy kis baszk csapathoz utazik, mégpedig az Eibarhoz. Elég egyoldalú mérkőzés lehet ez, vagy mégsem? Van egy jó tippem, remek szorzóval a meccsre!
A mai kínálatból a spanyol bajnoki tabella első helyezettjét az Atletico Madridot választottam, amely egy kis baszk csapathoz utazik, mégpedig az Eibarhoz. Elég egyoldalú mérkőzés lehet ez, vagy mégsem? Van egy jó tippem, remek szorzóval a meccsre!
A spanyol élvonalban a BL-csoportkörre, de legalálbb az Európa Ligára pályázó Sevilla ma az Alaves otthonába látogat.
A spanyol élvonalban a BL-csoportkörre, de legalálbb az Európa Ligára pályázó Sevilla ma az Alaves otthonába látogat.
A Valencia a bajnokságban kilenc mérkőzésen nem tudott győzni. Ma ezt a rossz szériát be kell fejezniük, ha nem akarnak a szezon végén kiesni. Megindulnak felfelé a Denevérek?
A Valencia a bajnokságban kilenc mérkőzésen nem tudott győzni. Ma ezt a rossz szériát be kell fejezniük, ha nem akarnak a szezon végén kiesni. Megindulnak felfelé a Denevérek?