2020.06. 18.

La Liga 2: Diadalmaskodik a Cadiz Soriában?

La Liga 2: Diadalmaskodik a Cadiz Soriában?

A La Liga cson nélküli két feljutó helyére két csapat pályázik legnagyobb eséllyel. Az egyik a Zaragoza, a másik pedig a mai mérkőzésem egyik főszereplője a Cadiz. Az ellenfél pedig a pályaválasztó Numancia lesz, amelynek hátrafelé kell elsősorban tekintgetnie.

LABDARÚGÁS, SPANYOL 2. 
2020.06.18. 19:30
NUMANCIA - CADIZ

  • Két másvilágról beszélünk. A Cadiz mind infrastruktúrában, mind lehetőségek terén sokkal előrébb tart, mint a Numancia, a keretek közti különbség dupla, a szakmai munka pedig megfigyelhető a teljesítményben. A Cadiz viszont némiképp beszorult az újrekezdésnél, hiszen hazai környezetben a Rao Vallecano ellenében tudott csak döntetlent játszani! Ezt az elveszett két pontot kellene ma idegenben, a Numancia ellenében visszahozni, hiszent ha a komolyan foglalkoznak a feljutás gondolatával, akkor az eredményes futball és a jó teljesítmény szükségeltetik. A döntetlen mellett kifejezetten szarul játszottak, a labdabirtoklás, a lövési arányok tekintetében is alulmaradtak. Így pedig az életéért küzdő Numancia ellen nem lesz olyan virágosan könnyű sorsuk.
  • Hiszen a Numancia a 38 pontjávan bőven figyelhet hátra is, hiszen a 19 helyen álló harminchat pontos Dep La Coruna már kieső helyen áll. A Numancia sincs jó formában, legutóbb a Mirandes emberhátrányban is nyerni tudott. A kiscsapat játéka három ember köré épül fel. Curro (10), Alberto Ascassi (7) és Higinio (8) hárman együtt 25 gólt jegyeznek a 36-ból, így elsősorban őket kell semlegesítenie a cadizi védelemnek. 

Két gyatrább formából kellene feltámadnia a csapatoknak. A vendégek az esélyesebbek, a döntetlent érdemes kizárni és még így is jó szorzót kapunk.

tipp
Numancia - Cadiz
Döntetlennél a tét visszajár | Cadiz | 1.70 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Numancia - Cadiz

2020. 06. 18. 19:30 | Spanyol 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com