A Tipplap Vb játéka

2018. Jun. 14.
Tapuah

Kedves Játékosaink, örömmel jelenthetjük be, hogy a mai nappal elindítjuk a VB-ra fejlesztett új tippjátékunkat. Értékes nyereményekkel és még három különdíjjal is készültünk nektek. A játék leírását itt megtaláljátok és innen indithatjátok is, vagy a menűből a Foci-vb tippjáték menűpontból is. Mivel ez az első nap ezért a jelentkezési hatéridő 15:30, mert a gép utána még párba sorsol benneteket és gondolom egy óra kell majd még a tipppelésre is nektek! Tehát ne felejtsétek ma 15:30-ig hajrá lehet jelentkezni! Jó játékot kíván a Tipplap szerkeszrtősége!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Üdv,
jelentkeztem, játszani fogok de........ez nagyon el lett bonyolítva!!

Ha jól értem a szabályokat pl. a mai napon a jelentkezők fele ki is esik, egy része majd azért, mert ugyan jól tippelt, de tizedmásodperccel később ért be a tippje! Ez a legnagyobb marhaság ebben a játékban, hiszen nem, futóversenyről van szó. Nem tud mindenki ülni a gép előtt és lesni mikor írjátok ki a meccseket, hogy tippelhessen. Ráadásul sok esetben technikai oka is lehet annak, hogy kinek-kinek mikor ér be a tippje!
Az egész azért érthetetlen, mert futottak itt jó játékok - Ágyúgolyó, Tippzóna, Tippcsata - ezek közül bármelyik, de különösen a Tippzóna sokkal alkalmasabb lett volna! Elég lett volna átnevezni VB Tippzóna aztán kész!

Szóval ennél sokkal jobbat is kitalálhattatok volna! Nem beszélve arról, hogy jóval korábban is promotálhattátok volna!

eggyetértek elöttem szolóval de majd meglátjuk milyen lesz

Sziasztok,

vajon csak én nem tudok írni a táblázatba?

Szia,
nem kell abba írni benn a tipped X, az ellenfeled AC Milan (jó tippster) az övé 1-es.
Csodálkoztam is, hogy X-et játszol mert a mai kiirt szelvényeden 1-es van

Mondjuk a "Beküldöm" gomb megnyomása után lehetne valami viszajelzés, hogy köszönjük vagy megjött a tipp, vagy valami, mert így kicsit elbizponytalanodok, hogy minden OK-e?

Hát igen. Itt szinte mindig az nyer , aki előbb jut gépközelbe. Kivéve, ha meglepetés van.
Ha az ellenfél már tippelt, a másik csak meglepetést rakhat. És várhat a szerencsére.
De azért örülök, hogy kiírtatok egy játékot.

Tovább bosszankodok:
Megvannak a párok a játékban. Látod, hogy a párod tippelt vagy nem, azt is, hogy mit tippelt. Na most, ha Te később fogsz tippelni, akkor ugyanazt tippelni felesleges, mert kiesel vele. Már látni több párt ugyanazzal a tippel, lényegében aki később adta le már nem is játékos tovább, ha nyerő a tipp, ha nem.
Logikus, nem????

Látod hazaival kiestem volna, mert a párbaj társam előbb tippelt. Ezért most az X.

Srácok, koszonjuk az eszreveteleket, igyekszunk majd alakitani a jatekon, hogy minnel jobban hasonlitson a mindenki által kedvelt Agyugolyo futamra.Sajnos az tényleg rosszul jott ki, hogy ma csak egy meccs van, ezert tobb opciora lehetove kellett volna tenni a tippelést. Valoszinuleg holnap mar megprobalkozunk ezzel a bovitéssel. Koszonjuk az eszreveteleket és tovabbra is várjuk szeretettel a meglatasaitokat!

Udv: Tapuah

Hali!
Holnapra a fele csapat kiesik, én is már csak meglepetést tehettem, persze bejöhet.
A mai és a holnapi napot össze kell vonni, a mait meg lenyeljük.

Itt egy megoldás van: dobni ezt a játékot és induljon az Ágyúgolyó!!
Ebből jó már nem sül ki!

Tényleg eléggé rossz hogyha az ellenfél tippelt pl ma egy hazait akkor te már el is köszönhetsz, ha csak nem lesz valami meglepi :D Én egy olyant csináltam volna (ha tudnék) mint ami volt is , hogy kimenetel,pontos eredmény stb :D

Sziasztok! Akkor ha én ebben a másfél órában nem voltam gépnél, akkor én kiestem az egészből??

Sziasztok!

Ez a játèk ilyen lebonyolítással szerintem VICC. Ennek nem gyorsasági versenynek kellenne lennie. Nagyon rosszul, átgondolatlanul lett kitalálva. A második játèkosnak pl egy mai meccsen esèlye sem volt. Remèlem a második kör már nem így megy.

Jó játèkot.

Ez a játék a szervezőket minősíti, szomorú, hogy csak ennyire tellett!

Sziasztok!
A 2. fordulóra mikor lehetett vagy lehet tippelni? Nekem ezt az üzenetet adta a gép: ,,Sajnos már nem tudsz tippet megadni a fordulóra" :-(

Úgy nézem sehogysem megy, mert ugyan kiraktátok a második fordulót, de nem lehet tippelni, mert a gép szerint “ sajnos már nem lehet tippet leadni...”
Kérdem én , miért??????

Reggel bejelentkeztem, nem lehetett még fogadni.
Délután már nem tudtam.... Ez jó játék....

Gratulákok....
Amatőrizmus felsőfokon!!!!

Ez egy ingyenes tippjáték, hogy lehet ezért verni az asztalt? Mint amikor egy torrent oldalon a lekalózkodott film alá 2 perc alatt beírják, hogy ,,Hol a felirat??"
Főleg hogy írták, hogy valóban rosszul sikerült, de olvassák az észrevételeket és ennek fényében finomhangolnak.

Bejössz a tollfosztóba, aztán itt okoskodsz, pedig még jegyet se váltottál! Nem veri itt senki az asztalt!! Attól hogy ingyenes, lehetne még normális játék, ez egy átgondolatlan sz*rság, ami több bosszúságot okoz, mint örömet! Ezt úgy hívják felületesség!
Szerinted a sz*rt hogy lehet "finomhangolni", megmondom, úgy, hogy f*s és h*gy lesz belőle!

Sziasztok!
Én már a 2024-es VB-re adtam le gyorsan a továbbjutást.
Időben kell elkezdeni, előrelátás.

Aki kiesett tegnap, annak a 3x20000 nyereményre sincs esélye, mert nincs legalább 3 tippje.
Vagy majd össze levonva a jövő heti tippekkel?

Kedves Tapuah!
Látom nem történt semmi, nincs itt semmiféle "finomhangolás", vagy bármilyen változtatás! Pedig egy nagyon egyszerű dolgot megtehettetek volna: a párok ne lássák egymás tippjeit. Mi van most? Aki utóbb adja le a tippjeit nyilván ugyanazt nem adja, akkor se, ha amúgy neki is az lenne a tippje. Az egyik meccsre más tippet ad mint a párja, aztán vagy bejön vagy nem. Tehát hiába tippelsz három meccsre, csupán az egyik fog dönteni, ugyanúgy mint az első fordulóba. Az is egy nonszensz, hogy valaki pl. ma három rossz tippel is tovább fog menni, ha a párja nem tippel. Közben mások két jó tippel simán kiesnek.
Én személy szerint - de gondolom vannak többen is - nem feltétlen a felkínált díjak miatt, hanem a játék kedvéért vagyok itt. A játékért, ahol összemérheted sportfogadói kvalitásodat másokéval, különösen egy ilyen jeles esemény, mint a VB kapcsán.
Ennek a játéknak a sportfogadáshoz vajmi kevés köze van, helyette kaptunk Tőletek egy "Itt a piros, hol a piros" játékot, vagy ha úgy tetszik, hogy a VB-ről is szóljon, egy orosz rulett játékot!
Fleto után szabadon: ezt elk**tátok, nem kicsit, nagyon!

Azért még egy kérdés: a következő játékra újra megnyílik a regisztráció, vagy csak az eddig regisztráltak mehetnek tovább?

Fél4-kor kb percenként frissitettem, mikor letudtam adni a tippem még ellenfelemnek sem volt tippje mire leadtam már neki is volt, kiestem..... jó játékot!!

Hali!
Kb.30perce kattingatok,és sehol nem tudom megtippelni a meccseket.
Tegnap ugyanez volt.Mi lehet a gond?

 

h i r d e t é s ▼