Foci Vb Tippjáték 4 elkezdődött

2018. Jul. 11.
Tapuah

Kedves Játékosaink, elindult az utolsó negyedik játék is. Mint ahogy arra többen is rámutattak, már nem lesz elegendő forduló a világbajnokságon ezért választunk majd a napi kínálatból is, hogy nagyjából a tervezett időben be tudjuk fejezni a játékot. A jelentkezők száma miatt három harminckettes csoportba osztottuk a játékosokat és a három győztes egy villámtornán dönti, el, hogy ki lesz a végső győztese ennek a játéknak! Kívánunk mindenkinek sok sikert és köszönjük a türelmeteket!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Kedves Tapuah!
Gratulálok a bravúrhoz, hogy 87 jelentkezőt sikerült 3x32 csoportra felosztani.
Ezzel alighanem kimerítettétek azt, hogy amit ebben a játékban el lehet b@ltázni azt el isb@ltáztátok. Remélem ezzel Ti is meggyőződtetek arról, hogy ez a játék NEM MŰKÖDIK!

Kb. az összes körben hullottál ki az első körben, mint a sicc.
Tehát neked lényegében teljesen mindegy működik vagy nem... akkor mire fel ez a hiszti minden ezzel kapcsolatos rovat alatt?
Többször leírtad már, hogy más oldalon minden jó, ez pedig rossz ahogy van, akkor mit is csinálsz itt?
Ráadásul pisztolyt sem tart senki a fejedhez és nem is kerül semmidbe a részvétel. Bohócot csinálsz magadból.

Óóóh értem kedves csillagharcos!
Ezek szerint Te vagy ennek a VB játéknak a FŐVÉDNÖKE!!?? Netán a szellemi atyja, vagy a főszponzora? Mert erősen véded a mundér becsületét!
Megtisztelő, hogy figyelemmel kíséred a hozzászólásaimat, de mielőtt hisztit és bohócot emlegetsz jó ha tudod a következőket:
- senkire sértő megjegyzést nem tettem
- a kritikai észrevételeket írtam, ami arról szólt, hogy ez a játék ebben a formában nem működik
- nem kárörvendés, de a játék vége káosz lett, maga a szerkesztő is ezt a szót használta
- valóban egy alkalommal említettem, hogy más oldalakon is megy vb játék zökkenő mentesen, de ez miért baj?
- ugyanakkor azt is írtam, hogy van itt három kitűnő játék, melyek közül kettő bizonyosan jó lett volna a vb játékra
- Te mint expert tipster pontosan tudod, hogy ehhez a játékhoz nem kell semmiféle sportfogadói teljesítmény, arról szól: add le előbb a tippet, vagy változtass egy opción mint amit a párod tippelt, az meg még jobb, ha nincs párod, akkor tuti továbblépsz
- Pont az utóbb leírtak miatt volt, hogy több kört is mentem, az első körben egyszer sem estem ki, ezt kb. benézted (sicc)

Tudod néha az viszi előbbre a dolgokat, ha belátod hol hibáztál és ami nem megy, nem erőlteted. Erre próbálom felhívni a figyelmet. Hidd el közel a 7x-hez van elég élettapasztalatom az ilyesmikről.

Végül ajánlom neked, hogy mielőtt bohócnak nevezel valakit, próbálj róla többet megtudni. Bölcsebb lettél volna, ha valami konkrét észérvet hozol fel a játék mellett, mint bohócot emlegetsz!

Ja és neked, hogy ment a játék, hány körig jutottál, nyerni nem nyertél azt látom.
Vagy nem is játszottál, csak mint árkon túli gyepmester tetszelegsz?

Kedves Srácok,

Tényleg nem minden úgy működik ezzel a játékkal ahogy terveztük, de igyekszünk a legjobb szándékkal megoldani a problémákat. Sajnáljuk azt, hogy nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

 

h i r d e t é s ▼