Ötszörös pénzt hozott a horvátok VB-menetelése!

2018. Jul. 9.
LebronBasket

Június 7-én publikáltuk Lebron írását, amelyben Horvátország végső sikerét ajánlotta 35,00-ás szorzón. Ahogy meneteltek előre Modircék úgy csökkent a szorzó és immáron a legjobb négy között vannak. Csakhogy az utolsó két meccsük sokat kivett belőlük, így a szerző mai írása a cashout-ra hívja föl a figyelmet. Így is remek eredményt érhettünk el a hosszú távú fogadással!

h i r d e t é s ▼

 

 

  • A VB előtt felhívtuk a figyelmeteket arra, hogy van egy nagyon igéretes 35-ös odds a kínálatban, ami nem is annyira lehetetlen. Mi megjátszottuk, most pedig aki a kicsit nem becsüli elv szerint Cash Out-ra buzdítunk mindenkit, aki megbízott a tippünkben.
  • Horvátország VB -győzelméről van szó, amely tipp még mindig életben van, ugyanis szomszédaink, mit sem törődve Puytin bácsi hatalmával, elütötték a továbbjutástól a házigazda Oroszországot szombaton és bejutottak a VB legjobb 4 csapata közé.
  • A horvátok végső győzelmére már csak 5,00-ás oddsot fizetnek a bukik, hétszer kevesebbet mint a VB előtt. Cash Out opción nekünk hétszeres pénzt nem kínálnak, de az ötszörös is bőven elgondolkodtató. Miért? Nagyon kiegyensúlyozott ez a VB, gyakorlatilag bárki megnyerheti, aki bejutott a legjobb 4 közé. A horvátok viszont fáradtak, ez látszik a testbeszédükből is. Dánia és Oroszország ellen is túlóráztak, 120 perc majd pedig egy öldöklő végjáték a büntetőpárbajban. Szerdáig tudnak ugyan pihenni, de az angolok lényeges frissebbek, egy esetleges győzelmet követően pedig még egy francia vagy belga válogatott is igencsak rágós falat lenne.
  • Mindent összegezve én megköszönöm Modricséknak az eddigieket és kiveszem a tétem ötszörösét. Tartsatok velem, úgy érzem ez a megfelelő pillanat a Cash Outra!

 

 

h i r d e t é s ▼