Foci Vb Tippjáték

2018. Jul. 10.
Tapuah

Kedves játékosaink mivel a harmadik játék ötödik fordulójában a mi hibánkból nem a jó eredmény lett kihirdetve, ezért írtam minden érintett kedves játékosnak, hogy szeretnénk a fordulót újra játszani, de eddig összesen ketten jeleztek vissza. Megkérnék minden kedves játékost, hogy ma délután 16 óráig jelezzen vissza, hogy hajlandó-e újra játszani az előző fordulót? Előre is köszönjük a közreműködéseteket!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Vajon ebben az újrajátszásban mi a jó annak aki továbbjutott volna? Szerintetek ha most elbukik a győzelem kapujában etikusnak fogja tartani ezt a módszert? Különben sem értem hogy miért nem lehet egyszerűen kijavítani a továbbjutót? Nem megbántásként de ez az egész játék az elejétől fogva nagyon nehezen kezdődött és a végére sem akar kialakulni! Remélem a következő játék már beválik ehhez sok sikert kívánok!

Gabibusz azok fognak játszani ebben a harmadik játék folytatásában akik továbjutottak volna. Pont azért, hogy ne sérüljenek az ő érdekeik. 

Kedves Tapuah!

Értem én, hogy a harmadik játék ötödik forduló káoszát igyekeztek korrigálni, bár sokkal előbb is reagálhattatok volna!
De mi a helyzet a negyedik játékkal?
Velem együtt az a 87 jelentkező igazán megérdemelne valami információt, hogy lesz-e egyáltalán játék?
A maival együtt lesz még négy mérkőzés, vasárnap a VB véget ér!
Vagy ez a játék megy a kukába?

Kedves Cisco, lesz negyedik játék, csak próbáltuk előbb befejezni a harmadikat. Mivel ez nem működik ezért a harmadik játékot, lejátszuk csak nem a foci vb hanem más meccsekkel és ma este elindítjuk a negyedik játékot. Remélem kielégitő ez az információ számodra.

 

Sziasztok! Nekem is vannak fenntartásaim...de ha más megoldás nincs,részemről is mehet!

Csak érdeklődnék hogy lesz ma még játék, vagy megvárjátok a meccs végét?
Vagy ti már tudtok valamit ?!?!

Jó estét tipp társak ! Fél óra múlva kezdődik az elődöntő ! Játék mikor kezdődik ?

A negyedik játék holnap kezdődik, ez a játék átmenetileg fel lett függesztve, mert sajnálatos módon a mi hibánkból nem azok jutottak tovább akiknek kellett volna, küldtünk is emailt minden érintetnek, hogy folytatnánk a játékot azokkal a játékosokkal akiknek tovább kellett volna jutni, de mivel csak ketten válaszoltak ezért a mai játéknapot felfüggesztettük és kiposztoltuk, hogy hátha akkor több reakciót kapunk és mivel így is lett, ezért ezt a játékot meg holnap folytatjuk a valódi továbbjutókkal.

Kedves Tapuah !
Ma délután 16.22-kor még azt válaszoltad Cisco-nak, hogy ma este elindul a negyedik játék. Ehhez képest egy órája meg azt , hogy holnap. Még jó hogy páran rákérdeztünk!!!
Azért talán a 87 jelentkező megérdemelte volna, hogy kellő időben és módon publikáljátok a kezdést!!! Kiváncsi leszek , hogy milyen “mátrix “ alapján fog ez menni 87 indulóval a maradék 3 meccsre ???!!

Kedves Tcsaba,

Gondolom mindenki sokkal okosabb mint én, biztos mindenkinek lenne jobb megoldása mint amit végül mi választottunk, de a ma este indul az azt jelenti, hogy ma este már lehet tippelni, de nyilván kell valami időt is hagyni a tippelésre ezért ma elindult a játék és csak holnapi meccsre lehet tippelni. Ezen kívül úgy oldjuk meg a játékot, hogy már mennek a nemzetközi kupa selejtezők és néhány nagyobb nemzetközi bajnokság és azokból is választunk, hogy minden napra legyen tippelni való.

Kívánunk sok sikert a játékhoz!

Kedves Tapuah!
Csupán a kommunikációval kapcsolatban tettem észrevételt , de nem kritizáltam sem az észbeli képességeidet , sem a megoldásra való törekvést !!
A lényeg , hogy mindenkinek sok sikert a játékhoz!!!
A tanulságokat nektek kell levonni, a hibákat nektek kell kijavítani, stb......
Ehhez a játékostársaim, a hozzászólók , a távolról figyelők nevében ( gondolom a többség ) jó munkát és sok sikert kívánok!!
Tisztelettel:
tcsaba

 

h i r d e t é s ▼