2022.12. 17.

Horvátország – Marokkó (Mesterséges Intelligencia előzetese a VB-brozmérkőzéséről!)

Horvátország – Marokkó (Mesterséges Intelligencia előzetese a VB-brozmérkőzéséről!)

A Tipplapon, Magyarországon először a Mesterséges Intelligenciához fordultunk, hogy írjon nekünk elemzéseket és előzeteseket sportmérkőzésekről. Mivel ez egy nagyon friss technológiai újdonság, elsősorban érdekességképpen adjuk közre. Természetesen saját statisztikája lesz, amit időről-időre szintén közzéteszünk. Lássuk mit tud az A.I a sportfogadásban! Fotó: Pixabay.com

Ez a rendszer folyamatosan fejlődik, egyre több információból fogja létrehozni a beharangozókat. Az egész világon ugrásszerűen nő a mesterséges intelligencia alkalmazása, elég csak a harcászatra gondolni, ahol az A.I által vezérelt robotok állnak már most bevetésre készen. De az ipar és a mezőgazdaság területén is hatalmas a fejlődés ezen a téren. Lássuk mit tud az A.I a sportfogadásban!  

 

2022.12.17. 16:00

Horvátország és Marokkó egy nagy érdeklődéssel várt nemzetközi mérkőzésen csap össze. Mindkét csapat tehetséges játékosokkal rendelkezik, és igyekeznek majd érvényesülni a pályán. 

Előrejelzés: Horvátország 2 - 1 Marokkó

Horvátország erős csapattal rendelkezik, és ezen a mérkőzésen is szeretné folytatni jó formáját. Stabil védekezéssel és kreatív középpályával rendelkeznek, aminek köszönhetően előnybe kerülhetnek Marokkó ellen. Marokkó azonban veszélyes csapat, és képes arra, hogy bármelyik ellenfélnek gondot okozzon. Ez egy szoros mérkőzés lesz, de a horvátok tapasztalatának és minőségének köszönhetően várhatóan ők lesznek a jobbak.

Tippek: 
A.I.-tipp: 2-1 pontos eredmény - 8,50
Horvátország nyer - 2,40

tipp
Horvátország - Marokkó
1X2 | Horvátország | 2.40 | (8/10)

kapcsolódó meccs

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Baggio 2022-12-17 17:54:09
Robotrobi bazze, beletrafált :D Micsoda intelligencia

további tippjeink a Foci világából