2023.06. 09.

Ágyúgolyó futam 1.etap eredményhírdetés

Ágyúgolyó futam 1.etap eredményhírdetés

Íme az első kör végeredménye és a szabályok tisztázása

Üdv mindenkinek!

Íme az első kör végeredménye: Következő rajt, vasárnap 11.én.

  • Mindaddig lesz új kör amíg tudunk kezdeni legkésőbb augusztus 31.-én újat.             PL: Augusztus 29 egy zárónap, egy nap pihi, 31-én még indulhat egy utolsó etap. Amennyiben 30.-án zárulna egy szakasz utána már nem indul másik hisz az egy nap szünettel már átesne a rajt szeptemberre. Amennyiben augusztus 31.-én zajlik egy korábban kezdett játék, azt végigjátszuk mindenképp. NEM AKKOR FOGUNK KITALÁLNI ÚJ KÖRT AZ IZGALMAK FOKOZÁSÁÉRT, EZ AMIT MOST LEÍRTAM EZZEL SZÁMOLJON MINDENKI!!!

Ágyúgolyó tabella: 

  1. Medzsr 8 pont
  2. Pantin 8 pont
  3. Barnamedve 8 pont
  4. Champion 7 pont
  5. Senki 6 pont
  6. Dongool 6 pont
  7. Péksrác 6 pont

 

Szabályok tisztázása: AcMilan nyugtatta meg a lelkem, amikor egy ember jól értelmezi a leírtakat akkor már úgy érzem megfejthető az írás. Nem egyszerű ezt úgy megfogalmazni hogy tisztán átjöjjön, ezért jó, ha kérdeztek. Íme a szabályok:

  • Ahol az "átlag odds" szóösszetétel szerepel azalatt értsétek az adott nap 1,50-el felszorzott értékét, ezt kell elérni a tabellára való felkerüléshez. Az nem baj, ha bizonyos időszakokban alatta vagy az átlagnak, a lényeg, hogy a pontkiértékelős napodon felette legyél. Pl 6.napon 6*1,50 azaz 9 pontnak kell lennie, 7. nap =10,50 stb.
  • Pontot ugyebár akkor kaphat valaki, ha minimum 6 napot hibátlanul teljesít, bizonyos esetekben ez is kevés!!!
  • Nyertest (azaz 15 pontos játékost) csak akkor hírdetünk, ha vagy egyedül marad valaki egy adott nap végén és megvan az átlag pontja VAGY többen végigérnek a 10 napon és van akinek átlag felett van a pontja. HA többen végigmennek a 10 napon és több embernek van átlag feletti pontja, akkor jön a tie break szabály, az viszi a 15 pontot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a 10 napon végigérők és átlag felett levők közül. Ha az összegyűjtött pont is azonos akkor végignézzük napra lebontva, kinek van magasabb önálló oddsa. Amennyiben mind a 10 odds megegyezik (mindegy hogy melyik napon melyiket rakta valaki, a sorrend nem számít) ebben az esetben mindegyik játékos megkapja a 15 pontot, de előbb veri bele Chuck Norris a fejemet ebbe a billentyűzetbe minthogy ez megtörténik..jgdofpjoioijhaeji áú :D A nyertesen kívűl a többi végigérő ember 10 pontot kap.
  • Amennyiben egy játékos egy nap végén egyedül marad, de nincs meg az átlag oddsa, úgy azt a pontot kapja, ahányadik napon egyedül maradt. A többiek, akiket azon a napon legyőzött ugyebár MAXIMUM egyel kevesebbet. Miért Maximum? Aki kiesik a 8. napon az ugyebár 7 pontot gyűjthet, AMENNYIBEN a 7. napon megvolt az átlag oddsa. AMENNYIBEN AZ NEM VOLT MEG ÚGY 0 PONT A JUTALOM. Lehet hogy igazságtalan, de pár sorral lejebb kifejtem miért van ez.
  • Amennyiben valaki a 6. napot teljesíti, megvan az átlag pontja majd kiesik a 7.napon akkor begyűjti a 6 pontot, mindegy milyen oddsot rakott a 7.napra az a lényeg, hogy a 6.napra azaz az utolsó jó napra megvolt az átlag. Aki a 8.napon esik ki, annak a 7. napját nézzük ott legyen 10,50 pontja és bezsebeli a 7 pontot a tabellára stb stb.
  • Amennyiben valaki a 6.napot teljesíti, átlag felett van, majd teljesíti a 7.napot is de ott már becsúszik átlag alá, majd a 8. napon kiesik, az teljesen lenullázza magát hiába volt a 6.napon átlag felett. Nincs ilyen, hogy biztos pont a 6.nap átlag felett vagyok esetén, ezt felejtsük el, értve ezt a többi pontszerzős napra is.
  • Amennyiben maximum az 5. napon (azaz pontszerzések előtt) véget ér a játék, úgy, hogy 1 ember marad életben, akkor, ha megvan neki a nap szükséges átlaga ezesetben is megkapja a 15 pontot, nem kell eljutni a pontszerzős napokig. Ez egyértelmű szerintem, de azért leírtam, lehet ágyúgolyó futamot nyerni egy nap után is.
  • Régen sem volt győztes, ha az utolsó napon (legyen az bármelyik nap) egyszerre kiesett mindenki, sorry MEDZSR nem veled akarunk kicseszni, de ez mindig is így működött az ágyúgolyú futamon régen is, amennyiben egyszerre hasal el az összes életben maradt játékos, akkor nem számít ki áll a legjobban.
  • KEDVES MINDENKI! REMÉLEM ELFOGADHATÓ ÍGY A JÁTÉK ÉS MINDEN TISZTA. NEM BONYOLULT, MAJD KIS RUTIN UTÁN BELEJÖVÜNK MINDANNYIAN. IGAZÁBÓL AZ EGÉSZ LÉNYEGE, HOGY A LÉBECOLÁST MINIMÁLISRA CSÖKKENTSÜK. AKIK A NAPI ÁTLAG KÖRÜL JÁRNAK MIND KÉNYSZERÍTVE VANNAK FOLYAMATOS ERŐLKÖDÉSRE MERT HA EGYIK NAP VISSZAESNEK ÁTLAG ALÁ DE TALÁLNAK, AKKOR A KÖVETKEZŐ NAPON KÖTELESEK LESZNEK MAGASABB ODDSOT RAKNI ÉS KOCKÁZTATNI MERT ELBUKHATJÁK A BIZTOSNAK TŰNT 6 PONTJUKAT. AKI MEGFOGJA A MAGAS ODDSOT AHOGY MEDZSR ÉS BARNAMEDVE MEGFOGTA, NA ILYEN ESETBEN AZT MONDOM LELKE RAJTA LAZÁZZON HISZ KIÉRDEMELTE JOGGAL. ÁM FIGYELJEN ODA MERT HA VALAKI ELKÉNYELMESEDIK EGY NAGY ODDS UTÁN AZT MÉG KÖNNYEN BE LEHET FOGNI ÉS NEM MINDEGY HOGY VALAKI 10 vagy 15 PONTOT ZSEBEL BE A VÉGÉN.
  • Jó tanács, aki ebbe belekényelmesedik az a végén későn kaphat észbe. Mikor már sokan lesznek a tabellán, sokan meglépnek pontokkal, akkor bizony késő lesz már rohanni a dobogóért és a nyereményért.

 

KÉRDEZZETEK BÁTRAN! VASÁRNAP ROUND 2 FIGHT!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Lulemin 2023-06-10 11:36:16
Sziasztok! Ez az egyik legjobb játék. Csak ezt az egy mondatot nem értem a 4 bekezdésnél.
"Amennyiben egy játékos egy nap végén egyedül marad, de nincs meg az átlag oddsa, úgy azt a pontot kapja, ahányadik napon egyedül maradt" .
Ezek szerint végig lehet menni 1,01-es odds-al, bízva abban, hogy mindenki kiesik, mint most? Tudom, így se könnyű, csak én így értelmezem.
DonGoool 2023-06-10 23:49:27
Az alatta levő bekezdéseket olvasd el, ott ki van fejtve egyértelműen az a mondat.
Nem lehet végig menni csak 1,01-es odds-al, mivel 1,5-ös átlag kell bármilyen pontszerzéshez. Üdv!
Lulemin 2023-06-11 09:57:00
Igazad van, győztest nem hírdetnek, de a pontot megkapja a kiírás szerint, ha egyedül marad. Az van oda írvaleírva.
AC Milan 2023-06-10 08:06:52
Olyan esetben ha a 8. Napon kiesik valaki, a 7. Napon nem volt meg az átlaga, de a 6. Napon megvolt az átlaga, akkor megkapja a 6 pontot vagy mindig csak a kiesés előtti nap számít?
Amúgy nagyon jó lesz ez a jaték szerintem, köszi a szervezést! 🙂
AC Milan 2023-06-10 08:58:52
Ok, köszi, ez elkerülte a figyelmem.
Spitball 2023-06-10 08:31:34
Erről viszont volt szó. Nulla pont.
Spitball 2023-06-10 08:32:07
Ja közben látom volt válasz
seantaylor21 2023-06-10 08:17:32
Nem kapja meg erről szól alulról az 5.bekezdés.

Pont ez a lényege h nincs az h beesek 6.napon átlag fölé aztán elkezdek lébecolni a biztos pont tudatában

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK