2021.09. 01.

Sean Taylor, tipplapföldi gólváltós, Us open, Nfl, tipplap

Sean Taylor, tipplapföldi gólváltós, Us open, Nfl, tipplap

Hírek mindenkinek! foto pixabay.com

Üdv mindenkinek!

 

Az elmúlt hetekben ritkán jelentem meg az oldalon, a rakétásban láttam, hogy sokan kerestek, főként a gólváltós rovat leghűségesebb olvasói. Köszönöm mindenkinek az ott olvasott kedves üzeneteket! 

Nem tűntem el, de az utóbbi időkben valóban inaktív voltam. Nevezzük ezt technikai okoknak, hosszabban ebbe most nem megyek bele. Semmi extrém nincs a háttérben, a lényeg, hogy hamarosan beindul újra a cikkgyártás.

Most a komolyabb sportfogadás is félre van téve nálam, csendes üzemmódra, bohóckodó játékokra váltok most egy időre. A Tipplapos terveimről írnék pár sort most.

 

Tipplapföli gólváltós: Több, mint fél éven át, napi szinten ment a rovat nektek köszönhetően. Óriási élmény volt vezetni és együtt dolgozni. Rengetegen követtétek, amit nagyon köszönök. Nem emelnék ki senkit külön, aki itt volt tudja kiknel szól ez, a végén már kb. 10-15-en mindennap itt voltunk, mellette beugró játékosok, napi 50-100 komment. Sajnálom, hogy ilyen hirtelen bejelentés nélkül eltűnt a sorozat, én sem így terveztem. Mivel most a sportfogadás is parkolópályán van nálam, így a gólváltós játékot is félretettem jóidőre. Annyit ígérek, hétvégén lesz cikk és ott megbeszéljük hogyan megyünk tovább. Várok mindenkit a megszokott csapatból!!!

 

Nyerményjátékok: Jelenleg fut a US Open tenisz tippjáték, és év végére tervezem a DARTS VB nyereményjátékot, amit különösen várok. Amennyiben Barnamedve talál ki még valami versenyt az oldalon, azt szívesen levezetem, de ez még a jövő zenéje.

 

NFL: Jövő héten indul a kedvenc sportom. Az NFL cikkeim indították el a Tipplapos pályafutásom, idén is hasonló cikksorozattal készülök, mint tavaly. Péntek hajnali cikk, vasárnap 1 meccs (+ a többi a rakétásba egyvelegként), kedd hajnali cikk. 14 éve követem a ligát napi szinten. Remélem jó tippekkel tudlak titeket ellátni, hogy megkopasszuk a zrt.-t. Egy kis emlékidézés, tavaly a hálaadás napi meccsektől lettek szerkesztő az oldalon, onnét kezdve behúztam egy 11 cikken át tartó sorozatot 1,60-as átlag oddson, remélem idén is összejön valami hasonló. Várok minden érdeklődőt!

 

Usa Sportok:

Az NFL-ről írtam.

Nba: Fogadás szempontjából nem mozgat meg különösen és már meccset se nagyon nézek a Heaten kívűl. Számomra gusztustalan ami folyik a ligában, ezek a sztárokkal telepakolt csapatok, az új játékstílus visszataszító. 2007 körül kezdtem el nézni, akkor még voltak posztok és védekezés stb. Most csak rohangálás ide-oda, tripladobó verseny, 0 védekezés és ami a legundorítóbb az az összevásárolt sztár csapatok (Lakers- Davis, James, WESTBROOK, Anthony!!! Nagy zseni Westbrook, de még hova kurválkodja be magát bajnoki címért (OKC-Hou-Was-Lak....), hányszor kell Jamesnek sztárcsapat, hogy bajnok legyen, Anthonynak is csk kamugyűrű lesz az ujján, ha nyernek, mert nem ő fogja ezt megnyerni... Nets- évek óta semmi extrát nem nyújtó Nets hirtelen Durant, Irving, Harden trióval keménykedik.... hányinger és lassan Miamiban se bírnak magukkal csak ott nem az elit kategóriát gyűjtik be. 

 

Nhl: Elindítottam egy cikksorozatot, most ez is szünetelt, de lassan folytatódik, október 12-ig végig akarok érni a ligán. A jégkorong szeretet ezer fokon ég az elmúlt években, rengeteg meccset nézek. Az Amerikai Arénák rovatban igyekszem majd Adamtebich mellett okos gondolatokat hozni, inkább szakmai szemmel vizsgálva a dolgokat, konkrét tippek helyett.

 

MLB: Lassan playoff, tervezek pár cikket oda is, mert a baseball számomra ott kezd érdekes lenni. Lehet jókat okoskodni, itt szériában gondolkodva kell ügyes meglátásokkal nyeregetni a sportfogadóknak.

 

Ennyit az Usa sportokról.

 

Lassan beindul az európai hoki szezon is, Barnamedve "csúszós ajánlat" rovata mellett igyekszem hozni pár elemzést én is, ha lesz jó meglátásom és időm. A KHL-t nagyon régóta követem, mellette a Finn, Német, Osztrák, Svéd, Cseh ligákat kimondottan imádom szerencsejátékosként is. 

 

Sok sikert mindenkinek a sportfogadások terén és az életben is!

 

Üdv

ST21

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Szoki 2021-09-01 19:45:34
🍀

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.09.01. 20:45
Norvégia - Hollandia
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.68 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 168
Szoki 2021-09-01 18:37:57
Szia Sean!
Sajnos a munkám miatt nagyon kevés tippet tettem fel. Azt is több kevesebb sikerrel,de nagyon örülnék,ha nem szűnne meg a rovat. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tedd fel üresen. Majd mi megtöltjük tartalommal. :) További szép napot!! 😎😉
plymouth 2021-09-01 16:43:40
Sziasztok!
Én egy senki vagyok a topikba nemrégiben keveredtem ide. Nem írtam semmi velőset, elemzés indoklás nélkül pöttyintettem ide a tippeket. Remélem lesz folytatás szívesen jöttem ide.
Üdv : plymouth
jorg0001 2021-09-01 12:48:57
bizok a gólváltásban

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.09.01. 20:45
Törökország - Montenegró
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.94 2 - 2
Tét 100
Nyeremény 194
szumi0411 2021-09-01 11:43:43
Sziasztok!

Ha már jött a hír, gondoltam én is írok pár sort.
A gólváltós rovat függőséget okoz, amiről még akkor is nehéz leszokni, ha egyik napról a másikra megvonják tőlünk.
Már korábban és többször is írtam véleményt a rovatról, és szerintem az egyik legnépszerűbb volt az oldalon. Ezért is bízom a folytatásban, még akkor is, ha az utóbbi időben nem sok tippet írtam a rovatba az egyéb elfoglaltságok miatt (munka, család, stb.).
Az utóbbi időben inkább a 3,5 overes meccsek "vadászása" került nálam előtérbe, több-kevesebb sikerrel.
Muramasa 2021-09-01 11:15:33
Szia Bence! Ha már megosztottad a keresztneved, én is leírom, sőt azt is, honnan írogatok:
Attila, Nógrád
Ezzel is szorosabb lett a kapcsolatunk 😀
Elolvasva a lentieket, még a napom is szebb! 😀
seantaylor21 2021-09-01 10:38:36
Üdv
Ezek a kedves üzenetek miatt van értelme csinálni az egészet :)
Ígérem a rovat nem fog eltűnni, ahogy írtam szombaton jön az újabb cikk addif türelmet kérek aztán hadd szóljon. Bár én egyenlőre jegelem a játékot azért majd hozok ötleteket az olvasók számára a komment részlegben pedig hadd szóljon ezerrel az ötletelés. A nyereményjátékokban, nfl sorozatban ,usa sport témákban, és az eu hoki cikkekben is várom az érdeklődőket majd.

Legjobbakat
Üdv
Bence
L.Balage 2021-09-01 10:26:12
Szia Sean!
Nagyon jó kis rovat a gólváltós, kár lenne érte, ha eltűnne végleg.
Zsono véleményét osztva, akár tipp nélkül is megjelenhetne a rovat az oldalon, ha Nektek ez nem gond, mert mióta nincs a rovat, kevesen jöttek át a rakétásba ötletelni, hiányoznak a gólváltós tippek.
A megosztott rovatvezetés szerintem halott ügy, ott mindig a másikra várás/mutogatás lenne és egy idő utána menne a süllyesztőbe az egész.
Remélem valahogy életben marad a rovat!
Sok sikert a további munkádhoz!
zsono 2021-09-01 10:02:23
Hello Sean!
Köszi az infót! Tulajdonképpen érthető, hogy szünetet is be kell iktatni az embernek, az állandó, napi szintű rovatvezetés - jól láthatóan - sok időt és energiát igényel. Az meg pláne megterhelő, ha valaki egyszerre több rovatot is életben akar tartani.
Én a "Tippalföldi gólváltós" topik rendszeres olvasója, hozzászólója voltam, mégpedig a kezdetektől. Bátran állíthatom, hogy a - "rakétás" mellett - a legolvasottabb, legkeresettebb rovat volt itt az oldalon.
Szerintem sokunk nevében írhatom azt, hogy nagyon hiányozna, ha végleg eltűnne. A javaslatom az lenne, hogy amennyiben az elfoglaltságod miatt pár napig, vagy akár 1-2 hétig nem tudnál főtippeket, beharangozókat írni, a topikot akkor is kirakhatnád "üresen", ami szerintem nem jelentene nagy problémát.
Ebben az esetben viszont jöhetnének a GG/nem GG tippek az olvasóktól ugyanúgy, mint eddig és a közösbe bedobott tippekre érkeznének a reakciók is. (ilyenkor kvázi úgy működne a dolog, mint a rakétásban...)
Én is terveztem indítani pl. a Counter bet 2. szériáját, amit ebben a topikban szeretnék. (direkt nem vágtam bele addig, amíg nem dől el, hogy mi lesz a rovat sorsa)
Minden esetre további kitartást kívánok Neked, bízva abban, hogy kedvenc rovatom - ahonnan én is sok jó tippet tudtam "elcsenni" - nem szűnik meg!
Csak a Zöld!!!
Muramasa 2021-09-01 10:00:24
Örülök a híreknek, már nagyon vártam valami hasonlót.
Igazság szerint már kaptam a családtól, hogy túl sokat bújok a telefon/tablet/PC kijelzője mögé, erre is figyelnem kell + a tavasz, nyár, ősz mindig mozgalmasak a ház körül is, ezért én nem vállalkoznék rendszeres írásra, ahogyan a meccseket sincs időm átnézni. Most lelkesen követem Balage-t, néha "hallgatok" Futótársam megérzésére + Kreko1993, Tibcsi68 és ATAMO a rakétásból. Hiányzik a gólváltós, pláne Zsono, akinek már a szilvapálinkát is megígértem... kíváncsian várom mi lesz velünk, jó ide tartozni!
zsono 2021-09-01 10:10:20
Szeva Tipptársam!
Nekem is hiányzik a rovat, meg természetesen Ti, akikkel jól meg tudtuk beszélni az élet fontos dolgait. (mert a fogadás egy roppant fontos dolog... 😉😉😉)
A szilvapálinkát még nem érdemeltem ki, de bízom benne, hogy lesz még rá itt erre lehetőségem... 😎
PabloAimar83 2021-09-01 09:55:32
Szia Sean!
Sajnálom, hogy megszűnik gólváltós poszt. Igaz, aktívan nem kommenteleltem soha, de rengeteg ötletet szedtem ki hétvégéken a közös brainstormingokból!
Sok sikert a továbbiakhoz.
dani82 2021-09-01 09:36:48
Szia Sean!
Örülök hogy hírt adtál magadròl, kezdett már nekem is hiányozni a gg rovat. Mondjuk nekem a végefelé nagyon nem ment, így nem is nagyon küldtem be tippet, inkább csak a "hangulat" néztem fel napi szinten, szòval remélem valamilyen szinten/formában megmarad a gg rovat.
Az NFL-t meg már én is várom... kíváncsi leszek a szezonra is, meg a rovatodra is. Hajrá!🙂
jorg0001 2021-09-01 07:11:42
szia!
Én csak végén kapcsolodtam be golváltos rovatba meg nem is vagyok az a kitartó tipus de olyat nem lehetne ,hogy pl Norbert ,Balage és még volt pár állandó név ők vezessék rovatot közösen felváltva?
seantaylor21 2021-09-01 09:53:00
Erre próbáltam azt a verziót amikor kértem hogy küldjenek be egy nappal előbb elemzést és mivel nekem van az oldalon szerkesztői lehetőségem így én tudnám ezeket kitenni de ritkán éltek vele és kevesen. Benn a pakliban hogy így lesz de majd meglátjuk megbeszéljük
jorg0001 2021-09-01 12:37:11
elég annyi hogy valaki uresen elemzés nélkül ki tegye csak rovatot és majd akik szokták megtöltik tartalommal szoval nem kell egy tippet elemzéssel kitenni szerintem bőven elég fejléc Akik rendszeres látogatoi voltak golvaltos topicnak ugyis tudni fogjak kinek tippjeit érdemes fogadni

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 32. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 32. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 31. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló