2022.05. 01.

TIPPLAP GRAND PRIX-sorozat játékleírás és (REGISZTRÁCIÓ ITT 2022.05.07 SZOMBAT ESTIG)

TIPPLAP GRAND PRIX-sorozat játékleírás és (REGISZTRÁCIÓ ITT 2022.05.07 SZOMBAT ESTIG)

2022.05. 12-én új játék kezdődik a Tipplapon, amely átveszi a 2022 áprilisában lejáró Tipplap Club-játék helyét. A játék Neve: Tipplap Grand Prix, amely egy autóverseny analógiájára épül fel. Természetesen ez is egy sportfogadós, tippelős játék, amely a Tippmixpro ajánlatából válogat. Lássuk a részleteket! OLVASSÁTOK EL MINDENKÉPPEN! (REGISZTRÁCIÓ ITT 2022.05.07 SZOMBAT ESTIG)

Sziasztok!

A Tipplap Club nem vész el, csak átalakul. Ahogyan a természet is évente újjáéled, úgy minden másnak is bizonyos időszakonként meg kell újulni, kicsit új köntösbe kell helyezni a dolgokat, még akkor is, ha alapvetően a tartalom nem-, vagy nem sokat változik. Így van ez most a Tipplap Club játékkal is. Az egészet picit átalakítottuk, bebújtattuk egy új köntösbe-, az autóversenyzés ruhájába öltöztettük. De alapvetően a játék lényege a tippelés és a sportfogadás ugyanaz marad. Remélhetőleg Nektek is tetszik majd és ebben is részt vesztek, ahogyan a Tipplap Clubban is. 

Ebben az első hónapban rövidebb lesz a játék, mint ami a leírásban olvasható, de ennek oka az, hogy mára lett kész. Ráaásul ez regisztrációhoz kötött! KÉRÜNK MINDENKIT, ELŐBB OLVASSA EL A SZABÁLYZATOT, mielőtt regisztrál, mert a játékban mindenkinek a neve mellett lesz egy időszakosan odabiggyesztett kiírás is. Pl: "Jani L.B" de mindezekről a játékleírásban olvashattok! 

A nyeremények összege még kialakítás alatt van, de mindenképpen több lesz, mint a Tipplap Club estében volt, úgyhogy érdemes elolvasni és regisztrálni! Amint átrágtátok magatokat a leíráson, kérünk mindne vállalkozó kedvű játékost, hogy REGISZTRÁLJATOK ennek a cikknek a komment felületén! Az első játék május 10-én kerül a Tipplapra!  HA VAN KÉRDÉS TEGYÉTEK FEL! 

 

JÁTÉKLEÍRÁS ÉS SZABÁLYZAT

  • A Tipplap Grand Prix két részből áll. Egyrészt a TESZTELÉSI IDŐSZAKBÓL, valamint a VERSENYNAPOKBÓL. Egy hónapban (Grand Prix) 8-10 versenynap lesz, minden kedden és minden pénteken kerülnek ki az aktuális versenynap posztjai a Tipplap oldalára, ennek a kommentfelületén kell tippelni. Eddig minden olyan, mint a Tipplap Club esetében. A TESZTELÉSI IDŐSZAK pedig minden egyéb nap a hónapban. Egy versenyistálló csak akkor tud eredményesen versenyezni, ha tesztel! Így a játék ebből a két részből tevődik össze.
  • A játék REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, erről minden hónap végén kirakunk egy gyűjtő-posztot, ahol a következő havi Grand Prix-re jelentkezni kell! Az első játékra ITT kell regisztrálni ennek a cikknek a végén!

1. AUTÓVÁLASZTÁS

Minden regisztrált játékos (továbbiakban pilóta), minden hónap elején a REGISZTRÁCIÓ LEADÁSAKOR választ egy autót magának. Ez a szimbolikus autó a következő négy lehetőségből kerül kiválasztásra:

  • LABDARÚGÁS BTTS (Mindkét csapat szerez gólt) L.B
  • LABDARÚGÁS OVER-UNDER (több-, vagy kevesebb, mint 2,5 gól a meccsen) L.O
  • LABDARÚGÁS KIMENETEL (1,X,2 ill. 1X, X2, 12) L.K
  • TENISZ T

Miután a pilóták kiválasztották az adott hónapra vonatkozó autóikat, ezeket mi hozzárendeljük a neveikhez, amely így az adott hónapban mindig látszódni fog. PL: Jani-ból – Jani LABDARÚGÁS BTTS lesz. Amennyiben nem akarjátok saját jól bejáratott nickneveitek mellett ezt látni, akkor, kérjük, regisztráljatok egy új nevet, amit csak erre a játékra használtok és azzal jelentkezzetek a játékra. Természetesen egy autó, csak egy hónapra (Grand Prix-sorozat) ra szól, a következő alkalommal lehet cserélni!

Miután megvan az autó, ezzel rendszeresen tesztelni kell, hogy a versenyeken indulni tudjatok. Ennek a menete a következő:

2. TESZTELÉS:

Minden pilóta az aktuális játékhónap (Grand Prix) minden olyan napján, ami NEM VERSENYNAP, az autójának témában megfelelő, napi Tipplap-cikk alá kommentben ki kell rakjon egy bármilyen single tippet, ami oda illik 1,40 és 2,50 szorzóhatár között! Tehát minimum 1,4 és maximum 2,5 szorzópár között! A tippek csak single-események lehetnek és témájában, sportágában illenie kell az autójához! Ezeken a tesztnapokon (havonta kb 18-20 nap) minimum 15 ilyen single-tippet le kell adni és legalább 8-nak be kell jönnie! Hiszen csak azokkal az autókkal lehet eredményesen versenyezni, amelyek jól mennek és tesztelve vannak! Tehát röviden:

  • Minden olyan nap, ami NEM VERSENYNAP az tesztnap, ezeken KÖTELEZŐ tippelni minden nap egy SINGLE-tippet, 1,4 és 2,5 között a választott autó témájában. Az aktuális versenyhónapban (kb 18-20 nap) leadott tippek közül minimum 8-nak be kell jönnie!
  • A TESZT-TIPPEKET A TIppmixpro lehulló menüjéből kell kiválasztani! Beírt tipp nem játszik!
  • A tippeket a következő cikkek alá kommentben kell leadni a megfelelő pilóta névvel (lásd 1. pontban), a választott autóknak megfelelően. Természetesen az adott témában:
  1. LABDARÚGÁS BTTS ----- A minden nap kikerülő BTTS-rovat
  2. LABDARÚGÁS OVER-UNDER ----- A minden nap kikerülő UNDER-OVER-rovat
  3. LABDARÚGÁS KIMENETEL ------ A minden nap kikerülő „A Nap Meccse rovat”
  4. TENISZ ----- A minden nap kikerülő ATP Tour figyelő rovat (csak ehhez, NEM a többi tenisz-cikkhez)

Tehát pl. a TENISZ-pilóták tenisz tippet adnak egyet 1,4 és 2,5 között az aktuálisan kikerülő ATP Tour figyelő rovat kommentfelületén, a saját verseny-nevükkel (PL: Jani TENISZ)! És a többi pilóta-sport párosok értelemszerűen! Minden cikk alatt jelezni fogjuk, hogy ez a TESZT-TIPPEK helye. A tenisz tippek nem csak ATP-lehet, hanem bármilyen tenisz tipp az aktuális napról!

Összegezve tehát még egyszer a TESZTIDŐSZAK:

  • Havonta a TESZTNAPOKON 1 tipp/nap a választott sportág-témának megfelelően, a fent leírt rovatok kommentfelületén kötelezően. MINIMUM 15 kell, de maximum 18-20 (a tesztnap száma aktuálisan az adott hónapban) Ebből 8-nak jónak kell lennie. Mindig a TIPPMIXPRO legördülő menüjéből kell választani! Csak a regisztrált pilóták játszanak és csak a versenynevükkel (nick + választott autó)
  • Ha megvan az adott hónapban (Grand Prix) a minimum 15 leadott TESZTNAP-tipp és ebből 8 jó is lett, akkor a pilóta jogosult a versenyzésre.


3. VERSENYNAPOK:

  • Egy autóversenyen fontos a TAKTIKA, a GUMIVÁLASZTÁS, és a SZERENCSE kérdése is. Minden versenynapon a pilóták kiválasztják a gumiabroncsokat = EGY SINGLE TIPP 1,5 – 1,8-as szorzó között. Majd a választott taktikának megfelelően megteszik tippjeiket = (KÉTMECCSES SZELVÉNY, minimum 1,8 de maximum 2,5 eredő szorzóval) Ezen két tipp eredményei számítanak bele a versenybe. Tehát minden VERSENYNAPON, minden pilóta KÉT tippet ad. Egy SINGLE TIPPET 1,5 és 1,8-as szorzó között és egy KÉTMECCSES SZELVÉNY-tippet 1,8 és 2,5 között. Minden tippet a TIPPMIXPRO lehulló menüjéből kell kiválasztani. Beírt tipp nem játszik, és CSAK Ezt a két tippet lehet beírni KÜLÖN!
  • Minden pilótának havonta egy alkalommal hatalmas szerencséje van a versenyben. Ezt úgy játszhatja meg, hogy HAVONTA EGYSZER játszhat egy db SINGLE szerencsetippet 2,00 – 3,00 szorzók között. Ami beleszámít a versenybe, DE NEM KÖTELEZŐ felhasználni! Ezt úgy kell kiírni, hogy a választott versenynapon, a már leadott két kötelező tipp mellé egy harmadikat is kitehet (természetesen külön), ahová nagy betűkkel írjátok ki SZERENCSETIPP: és a lehulló menüből lehet kiválasztani.
  • Minden versenynapon MINDEN TIPP bármilyen sportágból játszható, de olyan tippnek kell lennie, aminek LESZ eredménye! Tehát döntetlen tét-visszajár és ki jut tovább-típusú tippek nem játszanak és ÁZSIAI Hendikepet sem lehet rakni! Ennyi a kitétel.

Minden kedden (hónap végén szerdán) és pénteken (hónap vége esetén szombaton) reggel 6:00-kor kikerül az aktuális Grand Prix futam posztja a Tipplapra. Ennek a kommentfelületén zajlik a verseny.

  • A KEDDEN v. SZERDÁN Kirakott játékposztban az adott kedd 6:00-tól a következő csütörtököt követő péntek hajnal 04:00-ig terjedő időszakban KEZDŐDŐ eseményből lehet választani! 
  • A PÉNTEKEN v. SZOMBATON kirakott játékposztban az adott péntek 6:00-tól a következő hétfőt követő kedd hajnal 04:00-ig terjedő időszakban KEZDŐDŐ időszak eseményeiből lehet választani! 
  • A TIppeket le lehet adni bármelyik nap, egy napon a kettőt és külön-külön más napokon is. A lényeg, hogy a vonatkozó időszakból legyen egy SINGLE 1,5-1,8 tipp és egy KÉTMECCSES 1,8-2,5 tipp, valamint havi maximum 1 db SZERENCSETIPP 2,0 - 3,0 között! DE EZEKEN TÚL MÁST NEM LEHET LEADNI, BEÍRNI! Aki több tippet ír ki egy versenyidőszakban, az kiesett a játékból! Nem szeretnénk vitatkozni, nyomozgatni! Kérek mindenkit, tartsa be a szabályokat! 

Ha elmaradt meccs van és azt a Szerencsejáték ZRT rendszere töröltként jelzi, akkor ez a tipp BELESZÁMÍT a versenybe, vagyis nem adhat le másikat. Ez sajnos a pech-faktor az autóversenyzésben.

 

A játék végén tehát a következőket fogjuk ellenőrizni:

  • A nyertes pilóta a tesztnapokon adott le minimum 15 de maximum az adott tesztnap számának (18-20) megfelelő TESZT-tippet 1,4 és 2,5 között. Ezeknek nem számít a szorzója, csak az, hogy MEGLEGYEN az adott darabszám és ebből 8 jöjjön is be! Tehát zöldüljön. Ha ez megvan, akkor nézzük a versenynapokat.
  • A versenynapokon azt nézzük, hogy volt-e 1db szabályosan leadott egy SINGLE tipp 1,5 – 1,8 szorzóhatár között ÉS 1db szabályosan leadott KÉTMECCSES szelvény-tipp 1,8 – 2,5 szorzóhatár között. Mindkét tipp kötelező és TILOS Kihagyni! Aki nem tippel egy versenyidőszakban az kiesett! Könnyebség tehát az, hogy nem egy nap kell/lehet tippelni! 
  • Valamint a nyertes pilóta  adott-e le havonta maximum 1 darab SZERENCSETIPPET 2,0 és 3,0 szorzóhatár között. Ez nem kötelező. 

I. Ezeknek a tippeknek az összeredménye adja ki az aktuális havi ROI-t, hasonlóan a Tipplap Club játékhoz. Akié a legnagyobb és megfelelt a szabályoknak, az nyeri a fődíjat!

II. Az a versenyző pedig, aki a legtöbb jó TESZT-TIPPET adja le a szabályoknak megfelelően, az lesz a legjobb TESZTPILÓTA. Itt nem számít a szorzó és a ROI, csak az, hogy HELYES BEVÁLT TIPP legyen és darabszámra megy. Az adott hónapban (versenyben) minimum 15 de maximum a tesztnapok számával egyző számú TESZT-tipp kerülhet játékba! 

 

4. HOGYAN TIPPELJÜNK?

 

  • A kommentfelületben megnyomjuk a TIPP HOZZÁADÁSA gombot.
  • Megadjuk a tétet, ez 100 és 1000 között lehet, százasával növelhető. Ez az úgynevezett stake, vagy tipperősség. Minél biztosabbak vagyunk egy tippünkben, célszerű annál feljebb vinni. FONTOS, hogy nem lehet 1000 pont fölötti tipperősséget leadni! Aki így tippel kizárásra kerül!
  • Az összes sportágból kiválasztjuk a tippünk sportágát.
  • Majd a VÁLASSZ ESEMÉNY lehulló menüből máris ki tudjuk választani az eseményüket. TIPP: A CTRL+F keresésre való billentyűkombináció alkalmazható! Elkezdjük begépelni a csapat nevét helyesen, és máris odaugrik a listában. Rá kell bökni.
  • Ezután előjön a 2. számú menü, ahol PIACOT kell választanunk, vagyis a tippünket. 1X2, Hendikep, mindkét csapat gól, gólszám, stb. Minden, ami a TIPPMIXPRO oldalain is megtalálható! Hiszen innen importálja a rendszer az adatokat.
  • Ha megvan és ráböktünk, előjön a 3. ablak, a KIMENETEL választása. Itt is hasonlóképpen kikeressük a tippünket és ráklikkelünk.
  • Ha minden oké, akkor az alul található zöld színű RÖGZÍTÉS gombot nyomjuk meg.
  • Ha kész, akkor a MENTÉS gombot kell megnyomni és a tippünk megjelenik a kommentfelületen! Ezután következik az utolsó lépés:
  • Az írható mezőbe leírjuk szöveges elemzésünket, érvelésünket és megnyomjuk a KÜLDÉS gombot. Tippünk és elemzésünk bekerült a kommentek közé és a rendszerbe. KÉSZEN VAGYUNK.
  • A Tipplap a bármikori változtatás jogát fenntartja!

5. NYEREMÉNYEK:

A két legjobb versenyző pilóta (ROI) TIPPMIXPRO-feltöltést nyer. Ennek pontos összege minden hónapban aktuálisan a játék kihirdetésekor kerül közésre. 

FIGYELEM! A nyertesek díjainak feltöltése esetenként több nap, akár 14 nap is lehet. Eddig is mindenki megkapta a díjat, ezután is meg fogja és igyekszünk minél hamarabb megoldani. Köszönjük a türelmet és a megértést!

AZ AKTUÁLIS TOPLISTA ITT MEGTEKINTHETŐ!


(REGISZTRÁCIÓ ITT 2022.05.07 SZOMBAT ESTIG) Ha kérdés van, tegyétek föl, válaszolunk. Kívánunk mindenkinek eredményes játékot és jó szórakozást és elsősorban jó egészséget és kitartást ebben a vészterhes időszakban! Várunk mindenkit szeretettel! 
Tipplap szerkesztők!

hozzászólások

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Lulemin 2022-05-02 23:32:45
Sziasztok. Jelentkeznék a játékra. L.K.
jacksly 2022-05-02 08:34:58
Regisztrálok - LABDARÚGÁS BTTS
Liverpool67 2022-05-02 08:17:08
regisztrálok - LK
prigioni 2022-05-01 23:32:15
Regisztrálok!
Elsőre mindenképpen a BTTS rovatot akartam, de aztán a SZERENCSETIPP miatt mégis másikat választok(sokkal több meccs lesz jó oda).
L.UO leszek én is. Az már majdnem olyan,mint Lou Bega😂
tozso001 2022-05-01 21:39:48
Jövök.
L.B.
tibcsi68 2022-05-01 21:02:55
Hali!
Jelentkezem!
LABDARÚGÁS BTTS ----- A minden nap kikerülő BTTS-rovat
Domlasz 2022-05-01 20:09:12
Sziasztok. Jelentkezek a játékra. L.K.
Spitball 2022-05-01 13:13:46
Btts
Barnamedve 2022-05-01 10:45:03
AKKOR HOLNAP ELKEZDEM A REGISZTRÁLT JÁTÉKOSOK NEVE MELLÉ ÍRNI AZ AUTÓKAT:
L.K - Labdarúgás KIMENETEL
L.UO - Labdarúgás Under-Over
L.BT - Labdarúgás Mindkét csapat szerez gólt
T - Tenisz
Hajrá, regisztráljatok!
Iva 2022-05-01 10:33:03
Sziasztok!

Jelentkeznék - Labdarúgás kimenetel
1_Petipp 2022-05-01 10:27:57
Buenos Dias!
Szeretnék én is elindulni a futamon...
... és akkor besétál a 1_Petipp a boxutcába ... Valami elhúz a füle mellett... Érzi a vibrálást, hallja a motorok dübögését. Igen, ez az amire várt... Aztán újra elhúz mellette az a sebes villanás... De most tisztán látta... Egy Teniszlabda... Ok. De mit keres az itt ?? TENISZ T
medzsr 2022-05-01 10:08:40
Hailhó! Regisztrálok, ha még nincs későn:
LABDARÚGÁS OVER-UNDER (több-, vagy kevesebb, mint 2,5 gól a meccsen) L.O
Kérnék egy visszajelzést, hogy időben regeltem-e még:)
surda64 2022-05-01 11:08:56
REGISZTRÁCIÓ ITT 2022.05.07 SZOMBAT ESTIG.....
ezt nem tudtam kihagyni.....
medzsr 2022-05-01 13:45:04
Nem is kell ;) de az első bekezdésben tuti nem volt a reg. Dátum és idő, ami most szerepel zárójelben!!!
medzsr 2022-05-01 13:49:21
Most nézem még a rovat címe is tartalmazza az időpontot, megyek elbújok inkább :)
surda64 2022-05-01 19:04:14
Ezek a Régi szép idők....van válasz S Nincs Sertődés...
Feketelo 2022-05-01 12:48:41
Kedves Lila, újpesti barátom! Ezt én sem hagyhagynám ki, mivel személyesen is volt szerencsém megismerkedni veletek nem hagyhattam ki, csak beszóltak már megint Surda mester a spanodnak! 😜
medzsr 2022-05-01 13:46:27
Mindig beszól amikor csak teheti .... :)
surda64 2022-05-01 13:27:38
🥂😄
Feketelo 2022-05-01 16:11:11
Na csá Urak! Majd a kanyarban integettek, amikor leköröztelek benneteket! 💪😁✋
surda64 2022-05-01 19:03:05
Ám legyen....🤣
Feketelo 2022-05-01 12:49:37
*beszóltál
Feketelo 2022-05-01 07:12:03
Sziasztok! Első olvasatra bonyolultnak tűnik, de többször átolvasva kezd letisztulni és nagyon jól hangzik. Izgalmas lesz, gratulálok a csapatnak, hogy megint egy ilyen ötletes játékot talalált ki nekünk, INGYEN!!! 👍 Amennyiben nem csak tegnap lehetett jelentkezni, akkor szeretnék regisztrálni, L.K.
AC Milan 2022-05-01 07:08:03
Én is jelentkezek tenisz járgánnyal.
A tesztverseny nyertese mit nyer várhatóan?
fankafery 2022-04-30 22:38:23
Sziasztok. Jelentkeznék a játékra. L.K.
Ququli86 2022-04-30 17:48:04
Under over 2,5 L.O. szeretném választani
Barnamedve 2022-04-30 16:03:01
Mindenki irha oda, hogy mit választ!!!
LABDARÚGÁS BTTS (Mindkét csapat szerez gólt) L.B
LABDARÚGÁS OVER-UNDER (több-, vagy kevesebb, mint 2,5 gól a meccsen) L.O
LABDARÚGÁS KIMENETEL (1,X,2 ill. 1X, X2, 12) L.K
TENISZ T

Olvassátok el kérem a leírást !!!
Barnamedve 2022-04-30 16:04:33
A választást oda fogom írni a nevetek mellé, hogy tudjuk az ellenőrzésen. Ha nem akarjátok ezt akkor csináljatok egy regisztrációt a játékra!
surda64 2022-04-30 15:58:12
Nézzük meg!!!...Jelentkezem....
surda64 2022-04-30 16:29:09
UNDER-OVER......2.5....
L.O.......
Ququli86 2022-04-30 14:15:09
Szeretnék regisztrálni :)
szeretlekandi 2022-04-30 13:50:54
Jovok :D
szeretlekandi 2022-04-30 20:58:46
L.K.

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 25. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 25. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 24. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 24. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 23. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 23. forduló