Partizan – Zenit: Izgalmas összecsapás a kosárlabda Európa Kupában!

2018. Oct. 9.
LebronBasket

A második számú Európai kupasorozat a EuroCup mai meccsén a belgrádi Partizan az orosz Zenitet fogadja. Lássuk, mire számíthatunk!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, C CSOPORT
2018.10.09. 20:00
PARTIZAN BELGRÁD - ZENIT SZENTPÉTERVÁR

  • Az oddsz igencsak kecsegtető a hazaiakra és több olyan tény is van ami a Partizan felé billenti a mérleg nyelvét. A szerbek jól erősítettek, Paige, Landale is beválltotta hozzá fűzött reményeket, Bandja Sy is visszatért és a szurkolók is újra a csapat mögé álltak, ami hatalmas fegyvertény.
  • Az Aba ligában a vártnál jobban kezdtek, ugyanis a Cedevitától elhozták a pontokat, ami nem sok csapatnak fog sikerülni idén, pár napja pedig az Olimpiját is legyőzték, azaz a formájukkal semmi baj nincs.
  • Nem úgy, mint a Zenitnek amely egy 32 pontos vereséggel hangolt a mai a meccsre. A keretek között nincs nagy különbség, a hazai pálya és a forma miatt viszont a hazaiakra teszem le a voksomat.

Tipp: HAZAI – 1,85

További tippek:

  • Lietjabelis – Antwerp: HAZAI - 1,30
  • Asvel Lyon – Trento: Asvel Lyon -6,5 – 1,55

 

Hozzászólások

Továbbiakban aki rágalmaz és negatív színben tűnteti fel bármelyik szerkesztőt, igaztalanul vádol és hangulatot gerjeszt azonnali törlésre kerül! 

Tipplap adminok

Hát a keretben. Jennings, Scrubb, Krasev és Reynolds es persze a veteran Simonovic. Nem lesz ez séta galopp szerintem se. Extra kell Marinkovicéktól ha győzni akarnak.

Most nézem Jennigs nem utazik belgrádba 2 hétig sérült. Ez jó hír a partizanoknak.

Simonovic Zvezdás, azok közül is az egyik legköcsögebb. Minden labdaèrintèsènèl fütyültek, ő egy ilyen meccsen nem tènyező. Vakon is volt + a második fèlidőben elszállt az agya. Krasev ès Jenning pedig off

Az ilyen viselkedés, hangvétel nem megengedett továbbra sem. Mindenki aki uszít és hangulatot kelt, továbbá káromkodik és sértő hangvételben beszél, vagy fenyeget bárkit is törlésre kerül!

 

hello, ezt most tényleg komoly? sztetek egy halál tuttira megírt tippnél, és részletes elemzésnél az az infó kimarad, h a nyertesnek tippelt csapat most jutott fel a 2. osztályból az1. osztályba,ez az első meccse az első osztálbyan, tehát óvatosan!! - az rendben van? sztem pont azért van a fórum, h ilyeneket megosszunk és elmondjuk. sztem meg sokkal inkább szerényebben, visszafogottabban kéne ezt a műfajt végezni! szerencésre van jó példa is, lásd pl. kispályást!

más, nyizsnij novgorod avellino ellen hazairól mit gondoltok?

Keretek alapján az olaszok jobbak. Az oroszok kisebb csapatokat verve jutottak be a BL-be de szerintem az ex szolnokos Perry es Dragicevic duo kevés lesz ma.

vicc, vagy inkább tragikus, aamit csináltok. most látom, h töröltétek az előző kosaras posztról a kritikus, de teljesen normális hangnemben megfogalmazott kommenteket??! integritásotok, hitelességetek nálam ezzel a 0 alá süllyedt... kibújt a szög látványosan a zsákból

Sziasztok. Mai napra a Besiktas idegenbeli sikerét látom lehetségesnek. Bitang erős a kerete Joe Alexander, Benzin, Ivan Buva, Pressey, Gibson. Nem kis nevek ebben a bajnokok ligájában. A csoport legerősebb csapata. A hazaiak egy Alba elleni zakóval hangoltak. Tippem, hogy besiktas idegenben nyer.

Vannak itt is érdekes dolgok az biztos, de nem véletlenül nem bízom továbbra sem benne, mert nem csinálja jól. Nem rakom a tippjeit soha, de azért biztos van nála is jobb tippadó. Fogjátok ezt fel építő jellegű kritikának, mert ne a haverok érvényesüljenek mindig.

Mi a véleményed a Lietkabelis - Antwerp mérkősésről, konkurencia?

A litvánoktól elment a kemény mag a Lavrinovic tetvérek Peiners és Juskevicius. Akik érkeztek még nem tudják ezt az űrt betölteni. Ezzel szemben a belgáknal jó ideje evyütt van a társoság és egy bizonyos Jae'Sean Tate nevu fiatal amerikai nagyon nagy húzásnak bizonyult. Szerintem hamarosan nagy csapatnal fog játszani. Nem lepne meg ha megverné a litvánokat Giant. De én ezt a mecset kihagynám. 50-50szerintem.

Nincsenek megelégedve az emberek a tippadóval, de nem is veszik észre.

Sziasztok! Èn nem fogok veszekedni senkivel. Aki nincs megelègedve ne tegye a tippet vagy ami mègjobb ne is foglalkozzon vele. Èn gratulációt sem igènyeltem soha, nem is fènyeztem magam ezèrt úgy èrzem a köpködèst sem èrdemlem meg. Vèlemènyt mondani lehet, de többre megyünk vele ha mindenki leírja a maga kis tippjèt 2-3 mondat indoklással. Minthogy nyomjuk-nyomjátok a szájkaratèt. Szèp estèt

 

h i r d e t é s ▼