2021.06. 13.

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.13 (Bayern München - Alba Berlin)

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.13 (Bayern München - Alba Berlin)

Ebben a rovatban az aktuális nap legjobb kosárlabda-fogadásait keressük. A rovat gazdája Krakatau lesz, aki elsősorban a nemzetközi kupákra és a legnagyobb európai bajnokságokra hegyezi ki a történetet. Az amerikai kosárlabda kimarad, annak megvannak a specialistái. Sok sikert mindenkinek, számítunk a véleményetekre! fotó: pixabay.com

A német bajnoki döntő negyedik mérkőzése következik: Bayern München - Alba Berlin, helyszín München.
- Az Alba hatalmas meglepetésre és igen kiváló játékkal megnyerte az első müncheni meccset, így most 2-1 arányban vezet és a nyomás ma a müncheniek vállán nehezkedik. Az Alba Berlin játékosai ma kihasználhatják ezt és ha meg tudják ismételni a játékukat, akkor meglepetésre ők lehetnek a bajnokok. 
- 69-81 lett az Albának, még csak azt sem lehet mondani, hogy szoros volt. A sárgamezesek csapatként alkottak nagyot és a szokásos lendületes run and shot játékuk mellett a védekezés is tökéletes volt. A svéd Eriksson ma is remekelt, de az amerikai különítmény, élén Sikmával és Lammersszel is jól teljesített. 
- A Bayern fásultnak tűnt. Egyedül Seeley volt kiemelkedő, a többiek elmaradtak teljesítményben. Ma nagyon oda kell tenniük magukat, szükség lenne egy jó Lucicra, meg egy jó Dedovicra és főleg masszív védekezésre. Szorosabb meccs lesz mindenképpen, így ebből indulok ki. 
Tipp: Bayern meccsgyőztes & under 166,5

 

tipp
Bayern München - Alba Berlin
Bayern meccsgyőztes & under 166,5 | 1.93 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kosárlabda világából