2021.06. 13.

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.13 (Real Madrid - Barcelona)

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.13 (Real Madrid - Barcelona)

Ebben a rovatban az aktuális nap legjobb kosárlabda-fogadásait keressük. A rovat gazdája Krakatau lesz, aki elsősorban a nemzetközi kupákra és a legnagyobb európai bajnokságokra hegyezi ki a történetet. Az amerikai kosárlabda kimarad, annak megvannak a specialistái. Sok sikert mindenkinek, számítunk a véleményetekre! fotó: pixabay.com

A spanyol bajnoki döntő első felvonása következik ma, a helyszín Madrid. Real Madrid - Barcelona
- Na ez az a párosítás, amelyre most nem tudnék tippelni, hogy ki nyeri meg.  A Real Madrid évekig kiemelkedő csapatnak számított, de mára a Barcelona felnőtt hozzá. Szisztematikus fejlsztéssel, szakmai munkával és anaygi beruházással döntőt játszottak a katalánok az Euroligában és a spanyol bajnokságban is beérték a Madridiakat. Nehéz megmondani, ki nyeri a bajnokságot. 
- Az első meccsen Madrdiban nagyon sok minden eldőlhet. Mirotic, Bolmaro, Abrines, Kuric és a veterán Gasol vezetheti a Barcát győzelemre, Causeur, Tavares és Taylor a Madridot. A katalánok pontgazdagabb meccseket tudnak, a Real talán jobban védekezik. Jó kis kosárcsemege lesz ez a párharc. 
- A tippem pedig: Real Madrid +8,5 & over 150,5 pont

 

tipp
Real Madrid - Barcelona
Real Madrid +8,5 & over 150,5 pont | 1.88 | (9/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kosárlabda világából