2021.06. 15.

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.15 (Barcelona - Real Madrid )

Napi kosár-favorit! 2021.06.03.15 (Barcelona - Real Madrid )

Ebben a rovatban az aktuális nap legjobb kosárlabda-fogadásait keressük. A rovat gazdája Krakatau lesz, aki elsősorban a nemzetközi kupákra és a legnagyobb európai bajnokságokra hegyezi ki a történetet. Az amerikai kosárlabda kimarad, annak megvannak a specialistái. Sok sikert mindenkinek, számítunk a véleményetekre! fotó: pixabay.com

Ma spanyol bajnoki döntő, második mérkőzés. Helyszín: Barcelona. Barcelona - Real Madrid
- Amit nem tudott megtenni az Euroligában a Barcelona, azt a bajnoki döntő első mérkőzésén megtette. Elsöprő játékkal Madridban tudatosította a Reallal, hogy ki a legény a gáton. 75-89-re nyertek a katalánok. Higgins kiemelkedett 26 pontjával, de Davies és Calathes is sokat hozzátett. Kuric, Mirotic és Gasol most a háttérbe szorult. És külön öröm az, hogy Hanga Ádám 6 ponttal, 6 lepattanóval és két assziszttal, majd 18 játékperccel hozzátett a győzelemhez. 
A mai meccsen a Realnak tudnia kell, hogy csakis a legmagasabb szintű védekezéssel és a leghatékonyabb támadással lehet ma legyőzni a Barcát. De nem fog sikerülni. Viszont ma szorosabb lesz az eredmény, nem lesz közte 10 pont különbség és a pontok tekintetében is az Under irányából közelítem meg. 
Tipp: Real Madrid +10,5 & under 166,5 pont

 

tipp
Barcelona - Real Madrid
Real Madrid +10,5 & under 166,5 pont | 2.15 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kosárlabda világából