NBA: Denver Nuggets - LA Lakers

2018. Nov. 27.
Tapuah

Egy gyors tipp az éjszakai NBA mai fordulójából. Van benne kockázat, de a szorzó szerintem megéri kockáztatni. Igyekszünk majd korábban jelentkezni a tengerentúli tippekkel, de az időeltolódás miatt kénytelenek vagyunk megvárni a csapatokat érintő fontos híreket.

h i r d e t é s ▼

 

 

 

 

Denver Nuggets( 11-8) - LA Lakers (13 - 7)

 

A Lebron James vezette Los Angelesi csapat látogat ma a Pepsi centerbe. Mind a két csapat elég jó formában van és jó eséllyel látni fogjuk őket a rájátszásban. Mind a két csapat élen jár a pontgyűjtésben és ha megnézzük az egymás elleni statisztikáikat akkor rendre 225 pont felé mentek amikor egymással kerültek szembe. A Lakers három győzelem után szenvedtek vereséget az Orlandó ellenében és most nyilván szeretnék egy győzelemmel feledtetni ezt és ahol egy vesztes meccsen Lebron 24 pontot, Kyle Kuzma 21 pontot és 5 gólpaszt szerez és Brandon Ingram 17 pontot szerez akkor nyilván egy győzelemhez megpróbálnak még ennél is többet nyújtani, szóval a vendégeknél látni a reményt a sok pontra feltéve ha győzni akarnak. A házigazdák a negyedik győzelmüket szeretnék sorozatban megszerezni, és náluk is vannak bátor pontszerzők, elég csak Jammal Murray-t említeni aki az utolsó meccsükön 22 pontot szerzet és Nikola Jokic és Trey Lyles egyaránt 16 ponttal járult hozzá a csapat sikeréhez. A végeredményt látva nem egyértelmű, hogy mekkora volt a Nuggets fölénye az OKC elleni meccsen, de amikor már több mint huszonöt pont volt a két csapat között a Denveriek elvették a lábukat a gázról és csak arra figyeltek a vége felé, hogy elérjék a gépüket. Kettejük legutolsó találkozóját LA-ben a Lakers nyerte most a Nuggets minden bizonnyal full gázzal megy nekik, hogy feledtessék azt a meccset.  Ezért én arra gondoltam, hogy meghitelezem a győzelmet a hazaiaknak és azt is, hogy megtartják a jó szokásukat és bőven lesz dolgunk a pontok számlálgatásával is.

Tipp: Hazai és 218,5 feletti pontszám és erre ha jön 2,95-öt fizetnek

Hozzászólások

A Denver szépen lesöpörte Jamesékat, de remélem ez a lendület kitart náluk a következő meccsre és akkor remélhetőleg visszanyerhetjük amit most vesztettünk. 

 

h i r d e t é s ▼