NBA: Washington Wizards - Boston Celtics

2018. Dec. 12.
Tapuah
Európában a kézilabda és a labdarúgás meg az Euroliga kosárlabda meccsek dominálnak és a kollégák már írtak is róluk, ezért én inkább a nagy vízen túl próbálok fogadásra jónak tűnő meccseket ajánlani.
 
 
 
 
 
 
 
  • A Boston egy hazai győzelemmel hangolt erre a mai találkozóra a Pelikánokat verték tizenhárom ponttal a Washingtoni Varázslók idegenben játszottak és vereséget szenvedtek Indianapolisban.
  • A Boston tette ezt úgy, hogy legnagyobb sztárjai padoztak.
  • A Boston támadó egysége eddigi teljesítménye a tizenharmadik az egész ligában míg a Washington a tizenkettedik, de a védelemben jelentős a különbség a két csapat között, a Boston a második legjobban védekező csapat a Washington huszonharmadik helyével szemben. Szerény véleményem szerint ez lesz ma is a kulcs pláne, ha a vendégek legjobb támadói újra rendelkezésre állhatnak. Mert ha azt nézzük, hogy Bostoniak a gyengébb felállásban is simán verték a Pelikánokat, akkor ma nagyobb játékerőt képviselve a Washington sem kéne, hogy túl nagy gondot okozzon még akkor is ha Irving játszik ma az előrejelzések szerint, Hortford és Hayward játéka elég kétséges. játéka még erősen kétséges. Összefoglalva, ha a hazaiaknak nem sikerül ma sem egymásra hangolódni és megint egy szenvedős játékkal állnak elő akkor a Kelták behúzhatják a hetedik győzelmüket sorozatban.
 
 
Az én tippem erre a meccsre vendég győzelem: 1,5
A bátrabbak vehetik mind a két félidőt vendégre az 1,9-et ér a Tippnixprónál.
 

 

h i r d e t é s ▼