Német

A Bundesligában nem igazán megy jól a Wurzburgnak. Hét győzelemmel és kilenc vereséggel a 12. helyen állnak, viszont egyértelműem javuló a forma! Az ellengél a két győzelemmel többet szerzett, ezáltal a 10. helyen álló Giessen lesz. Giessen számára ez a realitás, a Wurzburg kerete azonban ettől sokkal többre hivatott. Ez egy olyan meccs, ahol nem a tabella számít a tipp meghatározásnál!

Tegnap egy nyavalyás ponton múlt a tippem. Nagyon bosszantó, remélem ma sikerül nyerni! A német bajnokság egyik olyan meccse következik, ahol szakadéknyi különbség tátong a házigazda és a vendég között. A Bayern fogadja a Skyliners Frankfurt csapatát, ahol egy hendikeppel próbálunk 1,66-ös szorzót levadászni! Tartsatok velem!

Mivel eddig a hétvégén erőltetett szelvényajánlóim nem jöttek nagyon, ezért most sokkal óvatosabb leszek és nem szelvényeket, hanem csak meccseket ajánlok. Ahogy az Euroliga-meccseknél és a többi nemzetközi kupás találkozóknál, úgy most is a kockázat minimalizálása lesz a legfontosabb szempontom. Akkor is, ha kisebb szorzókat eredményez. Majd odateszitek valami mellé. Kezdjük Németországgal.

Van egy mai meccs a német pontvadászatban, ahol a bukik szerint a hazai csapat komoly esélyekkel fut ki a parkettre és ennek megfelelően árazták be a meccset. Azt gondolom, hogy a vendégcsapat  formája is javul, a statisztika alapján hasonlóak a számok is. Azt gondolom, itt kicsit eltúlzott a szorzó, érdemes hendivel rápróbálni a vendégsikerre.