BBL: Tovább robog az s.Oliver Wurzburg a Bundelsigában?

2019. Feb. 12.
Skokova

Nem kezdte jól a bajnokságot a Wurzburg csapata, viszont az elmúlt hetekben szárnyalnak mind a bajnokságban, mind az Európa Kupában, Azt várom, hogy kitart ez a lendület, a szerényebb költségvetéssel és kerettel dolgozó Göttingen ellen is! Hendis meccs következik!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, NÉMET BAJNOKSÁG
2019.02.12. 20:30
S. OLIVER WÜRZBURG – GÖTTINGEN

  • Az s.Oliver csapat nem csak a nemzetközi kupában szerepel kiválóan (a németek az Olaj csoportjában lett veretlenül első), hanem a bajnokságban is összeszedte magát! Sorozatban öt  alkalommal nyertek (legutóbb a Crailsheim ellen 12 ponttal), ezáltal elindultak felfelé a tabellán! A német csapat igazi fuss és dobd-alakulat remekül támadnak és képesek rákényszeríteni akaratukat az ellenfélre! A Wurzburg idén olyan csapattal bír, amellyel egyértelmű cél az első 5 hely egyikének megszerzése a cél. A keretben olyan millió harcot megjárt játékosok vannak, mint Kresimir Loncar (horvát válogatott, Euroliga az Uniccsal, a Khimkivel, a Pamesával) , Lipkevicius (a Zalgiris húzóembere több éven keresztül, Euroliga minden évben), a rendszeresen sok pontot dobó Jordan Hulls, valamint a kiváló német Florian Koch, de még hosszan sorolhatnám.
  • Az S. Oliver tipikusan az a csapat, amely a kezdeti döcögést képes visszahozni és stabilan feltörni a tabellán. Ehhez a kiváló forma, a nemzetközi- és az elmúlt három bajnoki eredmények kiváló alapot adnak mind mentálisan, mind szakmai szempontból! A Göttingen azért valamivel jobb játékerőt képvisel, mint a legutóbb megvert Crailsheim csapata, jobban védekeznek és eredményesebben támadnak is. Mellettük a mai meccsen kizárólag a tét nélküliség szólhat. Mindenképpen a Wurzburg mellé teszem a mínuszos hendit!

TIPP: s.Oliver Wurzburg -4,5 – 1,61

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼