Kagawa

Regisztrált: 10 éve
Hozzászólások száma: 62 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Kagawa 2018-05-19 13:03:32

Görög play off duplázó:

 

AEK - PAOK  H  1,32

Kymis - Olympiakos, Kymis +17.5  1,41

 

Az AEK nemzetközi kupamenetelése miatt ami végül happy end-el végződött háttérbe szorult kicsit a bajnokság, ezért pályahátrányból mennek a PAOK ellen és hátrányba is kerültek Szalonikiben. Ennek ellenére keret alapján sokkal erősebbek a sárga-feketék, ezt a gárdát sem a Murcia sem a dúsgazdag Monaco nem tudta megfogni Athénban. Sima liba a hazai szerintem.

 

A Kymis majdnem megviccelte az első meccsen az Olympiakost, McFaddenék -24-ről jöttek vissza döntetlenre Pireuszban, de végül ha nagy kínok között is de nyert a favorit. A Kymis egy kellemetlen kis gárda, az imént említett McFadden vezérletével aki nemzetközi szinten is ismert kosgép. Hazai pályán nem gondolnám hogy nagy zakóba szaladnak bele.
Kagawa 2018-05-19 11:10:21
Hölgyek-Urak! Segítségeteket szeretném kérni. Eltűnésem okát nyilván ismeritek, aki nem az alább láthatja majd. Az ő nevében kérek egy szavazot attól aki éppen erre jár és van felesleges 3 másodperce hogy rákattintson a linkre majd pedig a szavazás gombra. Köszönöm előre is. Cserébe hozok ma egy-két tippet ( azt nem mondtam hogy nyertest, de majd igyekszem ) 
https://woobox.com/d8eqoc/gallery/FXbHuCFLPao


 

 
Kagawa 2017-12-30 21:00:22
Változnak az idők de az emberek nem ahogy látom kopasz kigyúrt mindenttudó barátunk csak idekeveredik más-más névvel.
Versace vagy Tippmixkirály vagy hogy a túróba nevezted magad amikor engem kóstolgattál. Te ugye nagyon sikeres ember vagy jól emlékszem? Legalábbis ezt irtad mindig. Akkor mi a fenét keresel még mindig itt? Mi a fene hoz ide újra és újra? Lököd bazzeg a hülye dumát közben meg sötét vagy mint az éjszaka.
Milyen jogon emlegetsz te engem minden hozzászólásodban? Szakadjál le rólam bazzeg és ne fáraszd az embereket a hülye kitalációiddal, mert ahogyan látom továbbra sem szeret senki. Az meg hogy hol és milyen oldalon publikálok és mennyiért azt ne te mond már.
Itt van egy kis ízelítő aztán szemezgess belőle: https://ttbksport.hu/author/kagawa/
Persze tudom te sokkal nagyobb oddsokat fogsz és jobb százalékban találod és azt is tudom hogy a szerencsejáték zrt. nem is tudja kifizetni a nyereményed. 
Egy jó tanács neked én most tapasztaltam meg mióta megszületett a lányom: Nem kell hogy mindig neked legyen igazad. Nem kell hogy mindig a tiéd legyen az utolsó szó. Nem kell mindenkinek megfelelni. Szakadj le erről az oldalról, keress egy csajt, csinálj neki gyereket, menny a haverokkal sörözni, moziba mit tudom én. Feleslegesen vagy egész nap a gép előtt és osztod az észt, használd ki jobban az idődet. Ja és ha én szerb vagyok akkor kicsit merülj bele a történelem tanulásba is. Mert ez is egy nagy hülyeség mint sokminden amit irsz, de nem baj megbocsájtom. Azért a google-be iej be egy kulcsszót: Trianon :) Ha utánna olvastál jelentkezz és kikérdezlek :)
Kagawa 2017-12-05 11:13:18
Sziasztok!
Capo'd Orlando - Ludwigsburg V 1,30
Gaziantep - Chalon H 1,65
Egy laza kis duplázó. Egyébként egyetértek a fenti tippek mindegyikével, reméljük nem borul fel minden.
Kagawa 2017-12-01 12:28:19
Sziasztok!
Hogy mi lesz az elkövetkezendőkben nem tudom. Most ezt a floorball témát akarom bepróbálni, persze az elsőszámú sporton továbbra is és szerintem örök életemre a kosárlabda marad. Lehet ötletelek majd, ha máshogy nem kommentekben.
Lebron ötleteit szoktam figyelni és sűrűn beszélünk is róla, ahogy látom nem talál rosszul. Igaz a helyzet változatlan ha nyertesek a tippek ( mint tegnap is ) 0-3 komment, ha vesztes 10+ :D - Mondjuk ez nálam is így volt.
Na de a lényeg hogy rápróbálunk erre a floorball VB-re, utánna majd látjuk mi lesz.
Kagawa 2017-10-23 11:02:29
Hölgyek-Urak!
Elnézést kérek hogy nem jelentkeztem mostanában, Lebron cimbora szólt rá a fülemre hogy nézzek már be mert hiányoltok. Tényleg bocsánat, remélem az elkövetkezendőkben be tudok nézni többet.
Egy-két kérdés amit az előző posztban láttam :
1.) Kagawa miért nem ír már erre az oldalra? 
- http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=36222551646_1021232524162.jpg
2.) Hová lett? Visszatér még?
- Minden bizonnyal igen, ha nem is elszámú tippadóként, de kommentben esélyes hogy megérkezek sűrűbben. 
Sok sikert mindenkinek, jószerencsét, sportsikert! 
Kagawa 2017-08-31 10:09:07
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Szeretnék elbúcsúzni tőletek és sok sikert kívánni az elkövetkezendőkben. Egy hónap múlva megszületik a kislányok, ami miatt most nagyon pénzcentrikus lettem és mivel ez egy ingyenes oldal nem tudja felvenni a versenyt a fizetős-tagdíjat beszedő oldalakkal - bocsássátok meg nekem ezt és próbáljátok megérteni a helyzetem - nagyon drága a gyerekvállalás most döbbentem rá. Az új munkahelyem ahol publikálok pedig nem engedi hogy más oldalakhoz is irjak. Nem kizárt hogy visszatérek még az elkövetkezendőkben, de addig is egy jó ismerősöm Lebron fog tanácsokat adni nektek aki szintén ért a kosárlabdához, kezeskedem érte. Ennek ellenére ne feledjétek hogy ez egy ingyenes oldal, máshol komoly ezreseket fizetnek az emberek a tippekért és hogy ez szerencsejáték. Hiába van a tipszternek millió infója a meccsekről van hogy minden a fejetetejére áll.
Még egyszer sok sikert és egy nagy adag szerencsét  kívánok mindenkinek, mind az életben mind pedig a szerencsejátékban.
Üdv: Kagawa
Kagawa 2017-03-25 22:08:21
Bocs hogy csak most, de a hétvége az általában meccsnap a mennyi megyeiben, nemrég értem haza...
Nem tudom honnan volt az infó kedves friss hírek, de téves volt. Most néztem utánna, ugyanaz a 10 játékos volt a rotációban mint általában : Van Rossom, Sato, Dubljevic, San Emeterio, Sikma, Martinez, Sastre, Will Thomas, Vives, Oriola.
Jay köszi a megtisztelő szavakat. Csütörtök-pénteken diákolimpia országos döntőben voltam a gyerekekkel, egész nap nem voltam gépnél ezért nem jött tipp.
Haligali, jól látod a Pamesa nem adhatta oda ezt a meccset. Hazai pályán pedig különösképp nem.
Kagawa 2017-03-19 00:00:03
Tisztelt mindenki!
Nem megyek át parasztba mint egyesek, nem fogok anyázni se - tegye ezt az akinek nincs más fegyvere.
Az előttem szókhoz tudok csak csatlakozni:
1.) BMW tulajok, van egy rakás lóvétok, minden nap plusszosak vagytok, feleség, szépségkirálynő barátnő, jaguár megrendelve már csak arra várunk hogy összerakják a gyárban, konditerem... stb. Akkor mit kerestek itt?  -  Igen-igen tudom jöttök azért mert várjátok hogy végre eltaláljak valamit... Nagy duma.
2.) Mi a terv? Mit szeretnétek elérni? Ja igen tudom, mivel már elmondtátok százszor. A cél az, hogy ne csak ti nyerjétek szarrá magatokat, hanem azok is akik ide látogatnak, mert csúnya Kagawa bácsi full amatőr, szégyen amit csinál... stb :D Esetleg kihagytam valamit?
3.) Mai nap 4 jó, 2 rossz, ami még mindig pocsék. Viszont egy kérdezőnek válaszolva irtam a napi tutira hogy a Cedevita, ami simán jött is. Persze tudom, mivel ezt is irtátok, 1 jó 38 rossz az előző két hétben.
Én nem járok BMW-vel, egy citroenem van, azzal nyomulok. 
Én nem élek meg a sportfogadásból, iskolában dolgozom. - igen tudom szegény gyerekek, mondtátok már.
Én nem rendelkezem milliókkal, nem is kell. A barátnőm sem szépségkirálynő, csak egy egyszerű lány aki természetes szépséggel van megáldva. Én hála istennek a trónörökös is úton van, ami miatt ilyen pitiáner támadásokkal nem tudjátok elrontani a kedvemet.
Végül, de nem utolsó sorban, kedves Steve vagy Kemény vagy már azt sem tudom melyikőtök nehezményezett az miatt hogy ma csak sima tippek kerültek ki. Miért? Nem azért hogy végre találjak valamit ahogyan azt ti irtátok, hanem azért mert ma meccs day van Magyarországon. Egy gyerek meccs és egy felnőtt amin érdekelt voltam ma, sorry hogy nem irtam sok marhaságot - hogy a szavaitokkal éljek.
Legyen szép estétek
Kagawa 2017-03-18 12:17:38
Az Istanbul reggel még 1,35 volt, 1,25-ön már nincs benne érték.
Kagawa 2017-03-14 22:34:49
Én már másoltam be képet hogy mennyivel játszom, te még nem.... Várom
De itt mindenki ilyen baszott nagy játékos mint te aki százezrekkel játszik, akkor meg mi a fenét kerestek itt? :D De soha senki képet még nem csatolt rajtam kivül....
Mosolygok persze, mert ma végre simán lejött a tipp.
Kagawa 2017-03-07 21:00:23
Barnamedve megelőzött, én is pont ezt akartam irni: Én amikor tudok akkor rakok ki tippeket. Te odairod kommentbe a tieid és hajrá.
Másodszor: Versenyezni akarsz a kosármágussal? Akkor keresd meg a kosármágust, én egy egyszerű testnevelő tanár és edző vagyok aki szereti a kosárlabdát és a sportfogadást. Egy szóval sem mondtam hogy mágus vagyok, azt csak te állitod egyfolytában magadról minden hozzászólásodban hogy te mennyire értesz a kosárlabdához és mekkora plusszban vagy.
Harmadszor: bekérik a szelvényt a nagy nyeremény miatt? Te mint nagy játékos a tippmixen nyomod? Nincs is több kérdésem, biztosan jobban megéri az 1,40-es oddsot 1,32-ért megjátszani. Igen tudom az a szabályos....
Kagawa 2017-03-02 21:50:30
Azért mert alapjáraton nem a tippmixprón nyomom és nem vagyok hozzászokva ahhoz hogy egy iroda ilyen bohóc és ekkora hibákat vét mint a pro. Igen teljesen igazatok van, a félidő H ugyanannyit fizet mint a Félidő-Végeredmény H-H igy tényleg érdemesebb sima félidő H-t tenni 1,30-ért bár továbbra is állítom hogy nagyon sima hazai lesz már félidei vezetéssel.
Kagawa 2017-02-13 14:56:34
00210 Lajovic - Giannessi , Tipp: Hazai , Odds: 1,50
09849 Donskoy - Granollers, Tipp: Hazai, Odds: 1,95
Kagawa 2017-01-25 16:18:50
Egy két infó még ami hasznos lehet mára.
Murcia - Gran Canaria - A Murcia eddig is egy gatya csapat volt, de most főleg az lesz. Eladták Faveranit a Barcelonának, aki a csapat mindenese volt, NBA rutinnal mondjuk el is várták tőle. A Gran Canaria sokkal jobb csapat, a hétvégi kisiklásuk ellenére, és a nyilatkozataikból azt lehet leszűrni hogy komolyan is gondolják ezt a sorozatot akkor pedig ma mindenképpen nyerniük kell. 1,45-ért megéri meditálni a vendég sikeren.
Sassari - Partizan - A Partizan továbbjutott, a Sassarinak mindenképpen kell a győzelem hogy benne legyen a legjobb négy ötödik helyezettben. Szardíniára el sem utazott Novica Velickovic, Will Hatcher, Lukovic és Marinkovic akik belgrádban maradtak pihenni. Ennek tükrében a sima hazai győzelem, sőt a kiütés sem kizárt.
 
Kagawa 2017-01-19 14:50:11
Szép volt a Thiem tipp gratulálok!
A másikra csak annyit mondok, ugye én hazaiba húztam a Milanot, persze ez nem zárja ki hogy egyik is és másik is jöjjön, viszont ha valamelyik csapat nem tud harcolni és nem tud megszakadni a pályán akkor az a Galatasaray. Halvérű egy társaság...
Kagawa 2017-01-18 14:52:46
Éppen ezt akartam irni, hogy itt bizony a vereség nem igazán fér bele ami a továbbjutást illeti. Ha ma kikap a Körmend akkor minden bizonnyal 4-2-vel fog fejezni ami szerény véleményem szerint nem lesz elég a két legjobb második helyhez.
Ennek ellenére igaz hogy Perry nem lesz, az is igaz hogy ő baromira sokat számit, de aki ott lesz az nagyon fog kaparni az is biztos, mert a Herzeliyát verjük otthon az nem kérdés, azaz ma dől el a továbbjutás. A Tsmokinak meg kérdés mekkora lesz a motivációja. A hazai pálya- hazai közönség, más nem nagyon.
Kagawa 2016-12-30 15:27:42
Mára még egy pár jónak igérkező tipp:
Cibona - Partizan ,  Cibona +8.5  ,  1,40
Balikesirspor - Yesilgiresun,  Balikesirspor +7,5  , 1,30
Murcia - Estudiantes , Estudiantes +13.5  ,  1,40
Buducnost - Mega Leks  ,  Buducnost  -9,5  ,  1,55
Gran Canaria  -  Juventut Badalona  , Gran Canaria  -9,5  , 1,4
Lietuvos Rytas - Neptunas , Lietuvos Rytas ( hosszabbitással együtt )  1,35
Karpos Sokoli - Mornar Bar  , Karpos Sokoli ( hosszabbitással együtt )  1,45
Az oddsok a tippmix kínálatból vannak.
Ha pedig valaki másolni szeretné a szelvényemet akkor ezeket a kódokat diktálja be ( a téten persz módosítani lehet ) : 24055 ( erősebb szelvény )  , 24058 ( valamivel gyengébb szelvény )
Sok sikert mindenkinek
Kagawa 2016-12-06 12:01:57
Elküldtem mielőtt befejeztem volna :D
Szóval ezt a két meccset néztem ki mára, de ezeket is csak úgy óvatosban, szelvénykiegészítőként. Ma nálam a kézilabda EB-n a hangsúly.
Kagawa 2016-12-01 14:49:27
Hölgyek-urak! Ezek a mai meccsek tényleg olyanok hogy csak az tegye őket aki mindenképpen kosárlabdán akar izgulni ma. Mert nem lesz egyszerű egyik sem.
A Maccabi kellene hogy nyerjen hazai pályán, idén az Efes nem sokat mutat ( eddig ) , Bamberg fekete ló, meglephetik a legjobbat és kikaphatnak a legrosszabbtól, de ha választani kellene akkor az előbb leirt nagyon nagy Bamberg hendi tűnik jó választásnak. Fener-Real rangadó, ki kell hagyni, ha mégsem hagyjuk ki akkor szerintem a Madrid tetszőleges hendivel megtámogatva, Unics-Milano pedig inkább hazai mint vendég de az sem az év tutija....
Sok szerencsét mindenkinek
Kagawa 2016-11-05 10:05:04
Hölgyek-urak!
A régebbiek tudják, az újaknak mondom. Kosárlabdára mindig kétesélyben kell fogadni, azaz mérkőzés győztesre amibe a hosszabbítás is beleszámít. Minimálisan kisebb az odds, de mint láthattátok tegnap is az Efes meccsen, nagyon kifizetődő hosszabbítással tenni.
Sok sikert mára mindenkinek!
Üdv: Kagawa
Kagawa 2016-02-23 23:38:15
Köszi mindenkinek!
Igen,itt tényleg az lett amit vártam, a Lyon leadta. Bebizonyították hogy ők a jobb csapat és hogy nyerhetnének ha akarnának, de nem akartak.
Kagawa 2016-01-29 14:36:18
Akár nagyobbal is mehet szerintem. Sima kellene hogy legyen mindkét meccs
Kagawa 2016-01-28 10:08:27
Hát nem tudom, Murray engem ezen a tornán nem győzött meg. Sousának is sikerült leadnija szettet, ha Tomic nem lenne fejben teljesen gatya akkor ő is megszorongathatta volna a skótot, Ferrer ellen pedig nagyban mentette Murray-t az hogy behúzták a tetőt és még gyorsabbak lettek a labdák ami ugye Ferrernek nagyon nem kedvezett.
Emellett Murray felesége napokon belül szülni fog, egyszer se biztos hogy fejben teljesen ezen a meccsen lesz, akkor pedig akár meg is sütheti magát.
Ezzel szemben Raonic már közel sem az a püfölök és majd lesz valami játékos. Fedexet két szettben ütötte Brisbane-ben két hete kb, Wawrinka ellen is nagyot játszott... Nem tudom, nekem 1,30-ért ez a tipp nagyon nem éri meg. Viszonylag nagy benne a kockázat az odds pedig elég alacsony. De azért sok sikert annak aki megjátsza.
Kagawa 2016-01-12 21:58:18
Bocs fiúk tényleg nem voltam egész nap. Mostmár itt vagyok, de a meccsek már elkezdődtek, szóval amint látom a kérdések többsége már tárgytalan