flipiusz

Regisztrált: 8 éve
Hozzászólások száma: 26 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

flipiusz 2017-10-09 00:20:56
Nagy baj van New York kékebbik részén, de Pittsburghben is... Nagyon szeretem a Steelerst, de ha egy ilyen kaliberű csapat a Jaguars ellen összesen 3 mezőnygólt képes fölmutatni, akkor ott baj van...
flipiusz 2017-09-25 21:12:28
Arziona Cardinals - DALLAS COWBOYS
Tegnap jónéhány idétlen eredmény született, sok papírforma borult, remélem ez most nem így lesz.
Az Arizona előző meccse alapján sok jóra részükről nem számítok, ugyanakkor a Dallas sem a tavalyi kőkemény formáját mutatja eddig, ám én ettől függetlenül a Cowboyst tartom az esélyesebbnek. Ha Elliott futójátéka is visszazökken a régi kerékvágásba akkor -2,5 (1,7) vagy akár -5,5 (2,15) hendikepet is vállalhatónak érzek, szerintem egy TD különbség simán összejöhet.
flipiusz 2017-09-24 18:42:49
Mivel a Ravens éppen mélytorkozza a Jaguarst és a meccs túl sok izgalmat nem tartalmaz, ezért gondoltam megosztom én is a mai gondolataimat:

Chicago Bears - PITTSBURGH STEELERS
Sajnos még nem láttam egyik idei meccsét sem a Steelersnek, csak az összefoglalókat és Big Ben változó formája miatt vannak is velük szemben fenntartásaim, ám úgy gondolom a Bears ellen csak a győzelem jöhet szóba (és az ilyen egyértelmű meccsek szoktak elmenni), én -6,5 hendikeppel raktam a vendégek győzelmére.

New York Jets - MIAMI DOLPHINS
Sajnos Tannehill kiesése miatt a szebb napokat megélt Jay Cutler vezeti a Delfineket, remélhetőleg a Jets nem lesz nekik akadály, hiszen sokkal erősebb kerettel rendelkeznek. Itt a meccs győztesre, a Dolphinsra tettem a voksomat, valami miatt nem érzem benne túl nagy hendikepes győzelmet.

GREEN BAY PACKERS - Cincinnati Bengals
Remélem megmarad a Bengals pocsék formája legalább erre a meccsre és Andy Dalton nem most fogja felszívni magát. Én Packers kedvelőként hazai győzelmet várok és elfogultság nélkül -5,5 hendikeppel raktam.

Washington Redskins - OAKLAND RAIDERS
Kíváncsi vagyok meddig jut idén a Raiders, Derek Carr úgy néz ki felgyógyult a sérüléséből és abban a formában játszanak, ahogy tavaly abbahagyták, Oakland győzelmet várok, bár nem hinném, hogy a Redskins könnyű ellenfél lesz.

Arizona Cardinals - DALLAS COWBOYS
A Denver ellen enyhén szólva sem remekelt a Cowboys, azonban amit a Cardinals és főleg az irányító Palmer művelt a Colts ellen az kritikán aluli volt. Nagyon meglepődnék, ha ezt nem húzná be a Dallas.


Rizikós fogadások:
Carolina Panthers - NEW ORLEANS SAINTS
Valami miatt meglepetést érzek ebben a meccsben jó kövér oddsért.

INDIANAPOLIS COLTS - Cleveland Browns
Andrew Luck-kal biztos alacsonyabb lenne a hazai odds, azonban az Arizona ellen Brissett játéka teljesen jó volt, akár a Browns ellen is nyerhetnek.

Philadelphia Eagles - NEW YORK GIANTS
Az oddsok sima Eagles győzelmet jósolnak és bár én még mindig nem szeretem a Giantst, nem fognak minden meccsükön veszíteni. Talán épp ma jön el a napja a szezon első győzelmének.
flipiusz 2017-09-11 22:22:57
Én ezekben a meccsekben nem érzem az erőt, ezért nem is áldozok rá pénzt. Ha mindenképpen raknom kellene valamit, akkor mindkét meccset a legmagasabb ponthatár alá tenném, oszt meglátjuk. :-)
flipiusz 2017-06-09 00:42:14
Én döntetlen vagy Carpit raktam, de a meccs második félidejét látva nem is érdemelt feljutást a Carpi.
Néhány szóval jellemezve a vendégcsapat játékát: nagyon pontatlan, rengeteg önzőzés, sok szabálytalankodás, a csapategység teljes hiánya. Vagyis csupa olyan dolog, ami miatt nem lesz szimpatikus egy csapat. Nem tudom, hogy a Benevento mennyire érdemelte ki a feljutást, de a látottak alapján a Carpi semennyire sem.
flipiusz 2017-03-19 22:42:00
Srácok, bocs, hogy közbeszólok, de ez nem így van. Akkor lenne jogos az oltogatása, ha ő fizetne itt a tippekért. De ameddig ez egy ingyenes oldal, addig max a véleményét írhatja meg kultúrált formában.
flipiusz 2017-01-28 15:00:46
Az NFL rovaton kívül nem nagyon szoktam írogatni, mert a többi sporttal nem igazán vagyok képben, de most már muszáj hozzászóljak én is. :)
Érzésem szerint ez az egész már átment szánalmas kategóriába... Nincs ezen az oldalon moderátor, aki rendet rakna!?
A tegnapi horvát - norvég tippel kapcsolatban annyit azért meg kell jegyezni, hogy nem véletlenül adott 2,65-öt kispályás tippje. Nem értem mit kell ezen hőbörögni, tuti meccs nincs, főleg nem 2,65-ért. Ha lenne, akkor a sportfogadás nem tartozna a szerencsejátékok közé. Ha valaki megrakta, annak tudnia kellett, hogy nagy kockázat van benne. Ő írt egy tippet, amit megindokolt, amivel lehet egyetérteni és lehet nem egyet érteni.
Amin a hangsúly van, az az, hogy MEGINDOKOLTA miért gondolja reálisnak a tippjét. Engem eléggé zavar és nem akarok senkit megbántani, de pl. ezt beírni kommentbe: "ma Tottenham 1,1" ez semmi. Ez nulla. Bárki ki tud választani a napi papírforma meccsekből párat, aztán vagy jön vagy nem, ahhoz nem kell érteni hozzá. A kommentelők szerintem 90%-a kizárólag a tabellák és a statisztikák alapján ontják magukból a tippeket. Senki ne mondja, hogy azért rak itt bárki osztrák 2. osztályú jégkorongra, mert minden meccset élőben megnéz, ezáltal képben van vele. Ismételni fogom önmagamat: BÁRKI ki tudja választani az 1,2-as oddsú papírforma meccseket, még a kelet-libanoni krikettliga meccseiből is. De az nem indoklás, hogy azért hazai, mert előrébb van a tabellán. Ettől senki ne érezze azt, hogy ő ért a libanoni kriketthez, mert nem így van.
Szerintem, ha valaki érdemben nem tud hozzászólni az adott témához, akkor inkább ne szemetelje tele a hozzászólásokat értelmetlen dolgokkal, mert attól pont hiteltelenné fog válni, még akkor is, ha amúgy jó meglátásai vannak.
Üdv!
flipiusz 2017-01-26 13:45:07
Szia, lehet, hogy én értem félre, amit írtál, de én úgy nézem, hogy az odavágó már megvolt és a PAOK 2:0-ás győzelmével végződött.
flipiusz 2017-01-22 10:46:47
Sziasztok, 2 konferenciadöntő vár ma ránk, ahol nem lesz egyszerű megtippelni a győztest, nem is feltétlenül szeretném, inkább afféle eszmefuttatásnak szánom:

Atlanta Falcons - Green Bay Packers
Győztest illetően nem tudok mit mondani, ebben bizony benne van akár egy fölényes hazai siker éppúgy, mint a vendéggyőzelem. Múlt héten a Falcons átgázolt a Seahawkson, a Green Bay pedig a szezon legjobb meccsén győzte le a Dallast nagyon szép (2,5) oddsért. (Aki látta tudja, hogy Rodgers egy kib*szott mágus.) Az Atlanta támadósorát egy hajszállal erősebbnek érzem, mint a vendégekét (de tényleg csak annyival, hiszen az utolsó 6 meccsükön a vendégek is legalább 30 pontot szereztek meccsenként), védelemben nagyjából hasonló erősségűnek tartom a két csapatot. Ha a Packers támadói tartani tudják a lépést az atlantai pontgyárral, akkor ez a meccs múlhat a védelmek teljesítményén is. Nálam egy próbát megér a vendéggyőzelem 2,65-ért, meccsnézéshez és szurkoláshoz tökéletes. :) Megpróbálható a +11,5 Green Bay hendikep 1,4-ért illetve függetlenül mindkét csapat sok szerzett pontjától én úgy érzem, hogy 66,5 (1,4) pont fölé nem fognak menni.

NEW ENGLAND PATRIOTS - Pittsburgh Steelers
A múlt héten látottak alapján, miszerint a Steelers verte a Chiefs-t, de úgy, hogy csak mezőnygólt tudtak szerezni, azt mondanám, hogy ez hazai. Egy ilyen teljesítmény bizony most nem lenne elég. Azonban természetesen a Steelers támadói képesek a touchdownra és ezt szerintem most be is fogják mutatni. A Patriots az egyik legerősebb csapat az NFL-ben, azonban valami miatt most nem érzem bennük az átütő erőt. Ebben a meccsben amúgy inkább érzem a hazai győzelmet, mint a másikban, ugyanakkor nem szabad lebecsülni a vendégeket, mert a már sokszor emlegetett Roethlisberger-Bell-Brown trió bizony szívesen tör borsot bárki orra alá és ez alól a Patriots sem kivétel. Nem tudom mennyire lesz hatással a játékra, viszont kicsit mégis a vendégek ellen szól az a kis botrány, amit egy Brown által kiszivárogtatott videó okozott, illetve az, hogy Roethlisberger játéka sajnos nem a legkiegyensúlyozottabb mostanában. A héten 15 Steelers játékosról is lehetett olvasni, akik benyeltek egy kis betegséget, de ha igaz az edzéseken ott voltak.
Összességében úgy érzem a Patriots fölül tud kerekedni a jelenlegi Steelersen és bejut a Super Bowlba, ez talán minimális hendikeppel is vállalható -3,5 (1,6). Neten érdemes lehet megpróbálni a Bell (1,57) vagy Brown (1,75), illetve hazai oldalon Blount (1,72) bármikor TD-t szerez lehetőséget.

Amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyik csapat sem érdemtelenül jutott a konferenciadöntőbe, itt 2-2 nagyon erős csapat fog egymásnak feszülni és lehet, hogy jönni fognak a papírformák, de azok az 1,35-ös hazai oddsok nem feltétlenül lesznek sima ügyek.

Egy kicsit előreszaladva az időben a Super Bowlig: érzésem szerint az Atlanta - Green Bay meccs győztese fogja a trófeát a magasba emelni. :)
flipiusz 2017-01-17 12:45:56
Szia Lacika, igen 2 éve is nagyon sok döntetlen volt és kevés gól, ha jól emlékszem. Az előző állításomat - miszerint nem rakok afrikai meccsekre - meghazudtolva megraktam a következő 6 meccset 3/6-ba döntetlenre. Mivel amúgy is szoktam ilyet játszani, így adta magát, hogy itt még nagyobb esélye van annak, hogy tényleg döntetlen lesz a vége. :)
flipiusz 2017-01-17 11:28:31
Két éve megfogadtam, hogy nem teszek az Afrikai Nemzetek Kupájára, mert annyira kiszámíthatatlan meccseket játszanak, de gondoltam kivételt teszek, Algéria csak megveri Zimbabwét, Elefántcsontpart csak megveri Togot. Hát ugye tudjuk, hogy nem így történt.
Bár nem szoktam ilyenekkel dobálózni, de nehezen tudom elhinni az eredmények alapján, hogy némelyik meccset nem manipulálják. Nyilván a kisebb afrikai országok válogatottjában nem a túlfizetett sztárjátékosok vannak többségben, így simán el tudom képzelni, hogy egy kis csúszóért úgy alakítják a meccset, ahogy azt a "megrendelő" kéri, aki meg szép summát tud így szakítani. Meg ugye Afrikában sem kell a szomszédba menni egy kis korrupcióért. :)
Plusz két éve egy mazochista pillanatomban volt (bal)szerencsém megnézni a döntőt, hááát az valami kritikán aluli volt. A motiváció teljes hiánya nélkül úgy passzolgattak, mint én 10 évesen a haverjaimmal amikor nem volt más dolgunk. Komolyan mondom, az jött le nekem, hogy egyik csapat sem akar gólt szerezni. Amikor épp lőtávolba kerültek, akkor meg úgy kivitelezték a rúgást, hogy azon még egy 5 éves kislány is röhögne. És most egy Elefántcsontpartról és egy Ghánáról beszélünk, akik azért az ottani mezőnyben jónak számítanak. Bele sem merek gondolni, hogy milyen színvonal volt a Botswana - Comoros selejtező meccsen... Öröm az ürömben, hogy miután végigszenvedtem a teljes játékidőt és a hosszabbítás 30 percét, végülis Elefántcsontpart az összesen 22! büntető után kínkeservesen megnyerte a kupát, így hozta a szelvényemet.
Lehet, hogy kicsit sincs igazam és az Afrikai torna a világ legtisztább versenye, de én nagy ívben el fogom kerülni ezeket a meccseket.

Amúgy természetesen mindenkinek sok szerencsét, aki fogad a meccsekre!
flipiusz 2017-01-16 03:11:31
Eddig ez a Packers - Cowboys volt a legizgalmasabb meccs a szezonban. 2,5-ert hozta is a Green Bay. :)
flipiusz 2017-01-15 01:48:01
Haaaat gyerekek ez a Falcons megallithatatlan, nem csodalkoznek rajta, ha ott lenne a Super Bowlban... Atgazolnak a Seahawkson...
flipiusz 2017-01-14 12:14:38
Sziasztok, a hétvége meccseire nem lesz egyszerű tippelni, mert nincs akkora szakadék a csapatok között, mint ahogy az oddsok mutatják, ezért mindenkit arra bíztatok, hogy nyugodtan hallgasson a megérzéseire, mert szerintem lesz olyan meccs, ahol borulni fog a papírforma.

Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
Nálam teljesen homály. A Falcons toronymagasan a legtöbb pontot szerezte az alapszakaszban, 70-nel többet, mint a soron következő (közel 200-al többet, mint mai ellenfele), a Seahawks a 3. legkevesebb pontot engedte. Ha a Seahawks védői féken tudják tartani a Falcons támadóit, akkor szerintem ez nem annyira tuti hazai, sőt 2,5-ért még meg is érhet egy próbát a vendéggyőzelem, hiszen nem véletlenül van a Seattle a rájátszásban. Pontszámra talán az 58,5 alá jó lehet. Bátortalanabbaknak érdemes lehet megpróbálni a +8,5 (1,5) vagy +11,5 (1,35) ponttal megtámogatott vendéggyőzelmet.

NEW ENGLAND PATRIOTS - Houston Texans
Ez az egyetlen meccs, ami 99% hazai győzelem (az 1% azért mindig minden meccsben benne van), azonban nyilván az ember nem fog 1,06-ért rakni, mert ugye annyit nem nyerünk vele, mint amennyit bukhatunk, ha mégis győzne a Texans. :) Kiváló védelemmel, ám gyenge támadókkal rendelkezik a houstoni csapat. Bennem két lehetőség merült föl, a -12,5 (1,55) hazai győzelem, illetve ha sikerül egy kis borsot törni a Patriots orra alá, akkor a +21,5 hendikep vendégre egy próbát megérhet (1,4).

Kansas City Chiefs - PITTSBURGH STEELERS
Szintén a bármi lehet kategória, ám én inkább hajlok a vendégek felé. Természetesen nem fitymálom le a hazai csapatot, de aki látta a múlt heti Steelers meccset, az tudja, hogy támadóoldalon Bell és Brown egyszerűen zseniálisak és ha Roethlisberger is topon lesz, akkor 1,9-ért szerintem több pontot fognak gyűjteni, mint a Chiefs. Ennél a meccsnél nekem még a 37,5 vagy 40,5 pont fölé is tetszik.

Dallas Cowboys - Green Bay Packers
Szintén homály. Szerintem ez a meccs sem egyértelmű hazai, legalábbis az 1,4 nem tükrözi az erőviszonyokat. Nagyon szimpatikus játékot játszik a Dallas, tényleg nagyon jó a két újonc (Prescott és Elliot), ám szerintem nem lesz egyszerű dolga a Cowboys-nak. Nagyon lendületben van a Packers, azonban sajnos Jordy Nelson nem fog játszani a vendégoldalon. Bár múlt héten a Giants ellen nagyon magabiztosan megoldották nélküle a meccset, azért a hiánya szerintem érezhető lesz, viszont nekem simán megér egy próbát 2,5-ért a vendéggyőzelem Aaron Rodgers sokkal nagyobb rutinja miatt. Itt is jó lehet a +8,5 (1,5) vagy +11,5 (1,35) hendikepes vendéggyőzelem. Remélem nem ér véget ma a Packers menetelése! :)

A hétvége legjobb meccsét ezen a héten is a Green Baytől várom, ugyanakkor a másik három is sok izgalmat ígér.
flipiusz 2017-01-07 16:32:18
Sziasztok,
ma elindul az NFL rájátszás, nézzük is meg miből élünk.

HOUSTON TEXANS - Oakland Raiders
Érdekesnek, ám nem túlságosan színvonalas meccsnek ígérkezik. A meccs győztese azért küzd, hogy eljusson a második meccsig, ahol nagy valószínűség szerint szép nagy verést fog kapni a New England Patriotstól. :) Osweiler, a Texans sokmilliós mellényúlása fog irányítani egy NFL-ben még sosem játszott újonc irányítása alatt álló Raiders ellen. Úgy gondolom ezt a meccset a védelem fogja megnyerni (Oaklandi oldalon érdemes lesz figyelni az 52-es szám alatt játszó Khalil Mackre, aki egy állat és majd le akarja vadászni Osi barátunkat), ezért túl sok pontot nem várok a meccsen, eladott labdát, annál többet. :) Úgy gondolom Osweiler nagyobb tapasztalata miatt több pontot szerezhet a houstoni csapat, mint a vendégek.

SEATLLE SEAHAWKS - Detroit Lions
A 3. legkevesebb pontot engedte a Seahawks és ha most 2 évvel ezelőtt lennénk, akkor azt mondanám, hogy nagy verést fog adni a Lionsnak, ám jelenleg nem érzem annyira átütő hazai sikernek ezt a meccset, mint ahogy az oddsok mutatják. Igaz, hogy a hazaiknak sokkal nagyobb rutinja van az alapszakasz utáni játékban, ezért hajlok inkább a seattle győzelmére, de az 1,22-t keveslem és amit láttam tőlük idén az engem nem győzött meg. Közepes hendikeppel már nem feltétlenül vállalnám a hullámzó teljesítményük miatt. Valahogy azt érzem a mostani Seahawkson, hogy nem igazán van egyben a csapat, ezért egy próbát megérhet a +11,5 (1,5) ponttal megtámogatott Lions győzelem. Nem várok túlságosan sok pontot a meccsen, 49,5 (1,4) alá jó lehet.

PITTSBURGH STEELERS - Miami Dolphins
Nem tudok elképzelni más végeredményt, csak a simán behúzott hazai győzelmet. A Miami erre a szezonra elveszítette kezdőirányítóját, hazai oldalon viszont a Roethlisberger-Bell-Brown trió gondoskodni fog arról, hogy továbbjusson a csapatuk. Az 1,16-os odds hazaira teljesen reális, ám nem túl magas, a -7,5 (1,6) korrekt, én be fogom próbálni a minimum 2 touchdown + extra pont különbséget -13,5 (2,2).

GREEN BAY PACKERS - New York Giants
A hétvége legizgalmasabbnak ígérkező meccse. Nem vagyok oda a Giantsért sportfogadás szempontjából nem komázom őket, mivel általában ha ellenük teszek, akkor nyernek, ha bízom bennük, akkor kikapnak. Ha sok pontra rakom a meccsüket, akkor alulteljesítenek, ha kevés pontra tippelek, akkor sokat hoznak. A Packers nagy formában van most, Jordy Nelson játékát imádom, Rodgerset is elkapta a gépszíj, ha nem lenne az elit Giants védelem, akkor ezt sima hazaira mondanám. Így is hazai sikerre számítok, ám szoros mérkőzést várok. Esetleg még 50,5 pont alá megérhet egy próbát 1,4-ért. (Mivel a sima Packers siker 1,4-e szerintem nem kockázatmentes és kifoghatnak a hazaiak is szar napot, mint ahogy fogtak is ki idén többször is, így nem elhanyagolható a 2,5-es odds a vendégsikerre.)

Egy próbát megérhet:
Seattle Seahawks - DETROIT LIONS v3,5

Mostantól minden meccset érdemes lesz megnézni, mivel a szezonból már csak 11 összecsapás van vissza (+ a Pro Bowl). Sajnos utána hosszú hónapokig NFL nélkül maradunk. :( Illetve kedden éjjel lesz az egyetemi bajnokság döntője (Alabama - Clemson) szerintem az is jó meccsnek ígérkezik.
flipiusz 2017-01-01 10:25:56
BÚÉK mindenkinek!
Az utolsó alapszakasz forduló meccseire tippelni nem könnyű, ilyenkor benne van, hogy a csapatok pihentetnek kulcsjátékosokat (nehogy úgy járjanak, mint a múlt hétvégén Ryan Tannehill, vagy Derek Carr), de az is, hogy játszatják őket, hogy ne essenek ki a ritmusból, épp ezért még nehezebb dolgunk lesz fogadói szempontból.

Én a párharcok között, a következőkben látok fantáziát:

INDIANAPOLIS COLTS - Jacksonville Jaguars
Mindkét csapat utolsó szezonbeli meccse, a Colts lényegesen jobb csapat, mint a Jaguars és otthon remélhetőleg Luck-ék szeretnék kiszolgálni a drukkereket, -4,5 hendikeppel hazaira 1,8-ért jónak tűnik.

Miami Dolphins - NEW ENGLAND PATRIOTS
A Dolphins irányítója Ryan Tannehill a múlt héten sérülést szenvedett, műtötték, nem kell ecsetelni mekkora veszteség ez a csapatnak. A másik oldalon kérdés, hogy mennyire fogják magukat odatenni Brady-ék (ha egyáltalán az egész meccset ő fogja irányítani), de én a Delfinek veszteségét figyelembe véve ezt vendéggyőzelemnek gondolom, nem hinném, hogy a Miami túl sok pontot fog összehozni. Egy közepes hendikeppel -6,5 vagy -9,5 szerintem jó lehet a Patriots.

Los Angeles Rams - ARIZONA CARDINALS
Az éppen vezetőedző nélkül maradt Rams eddig a szezon legkevesebb pontszámát szedte össze 218-at, aminél még a Browns is 22-vel többre volt képes, úgy gondolom, hogy a Cardinals a gyenge szezon ellenére is képes lesz többet fölmutatni, mint a hazaiak. -3,5 hendikep 1,6-ért, vagy -6,5 1,8-ért vállalható.

Washington Redskins - New York Giants
A Redskinsnek kötelező a győzelem a playoffért. Ha nem nyer, akkor számukra véget ér a szezon. A Giants nem verhetetlen és mivel már bent vannak a rájátszásban lehet, hogy lesznek pihentetett kulcsjátékosaik, így a vendégek erős védelmétől függetlenül szerintem nyerni fog a fővárosi csapat. Igen ám, de a hazai győzelem csak 1,25-öt fizet, amit nagyon alacsonynak tartok, ennyiért nem éri meg a kockázatot, ezért +7,5-es (1,75) vagy +10,5-es (1,5) hendikeppel megtámogatva a vendéggyőzelem szerintem inkább megérhet egy próbát.

Detroit Lions - GREEN BAY PACKERS
Ez bizony élet-halál harc lesz, ha a Redskins veri a Giants-t! Úgy gondolom, hogy a mostanában magasabb fokozatba kapcsolt Green Bay esélyesebb a végső győzelemre 1,5-ért, de a -3,5-es hendikep 1,8-ért is tetszik. Azonban ha a Washington kikap, akkor a Lions is és a Packers is bejut a rájátszásba és a meccs már "csak" a csoportelsőségért fog menni.

Egy-két szerintem próbát érdemlő magasabb odds:
Philadelphia Eagles - DALLAS COWBOYS V2,7
Tampa Bay Buccaneers - CAROLINA PANTHERS v2,30
Washington Redskins - NEW YORK GIANTS v3,20

Megnézésre jónak tűnnek:
Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
és természetesen a 2 legnagyobb téttel bíró meccs:
Washington Redskins - New York Giants
Detroit Lions - Green Bay Packers

Sok sikert mindenkinek!
flipiusz 2016-12-24 09:25:40
Sziasztok, ezen a hétvégén bizony el leszünk kényeztetve egész jó meccsekkel, ami fogadási oldalról nézve nem feltétlenül a legjobb, de úgy néztem lesz esély egy-két izgalmasnak ígérkező összecsapásra.

Chicago Bears - WASHINGTON REDSKINS
Nálam ez a meccs a hétvége tutija, simában 1,55 a rézbőrűekre, 3,5-es hendikeppel 1,95. A Chicagonak tét nélküli a meccs, a washingtoniaknak győzniük kell, de nyilván ehhez a Bearsnek lesz egy-két szava, én mégis úgy érzem, hogy ennyiért muszáj megpróbálni a vendéggyőzelmet.

Buffalo Bills - Miami Dolphins
Szerintem itt csalóka az 1,4-es hazai odds, nem érzem én ezt annyira egyértelműnek. 39,5 pont fölé 1,6-ért nekem inkább tetszik, illetve +8,5 hendivel Miami győzelem talán megér egy próbát főleg, hogy a playoff múlhat ezen a meccsen.

GREEN BAY PACKERS - Minnesota Vikings
A vacsora utáni meccsnézés és az egyre gyengébben muzsikáló Vikings támadófal miatt én ezt -6,5 hazai győzelemre teszem, de tudjuk, hogy ha Rodgersék szar napot fognak ki, akkor bizony képesek bárkitől kikapni. De itt most nekik nagy a tét, szerintem lenyomják a vikingeket.

Cleveland Browns - SAN DIEGO CHARGERS
Ez csak azért vendég, mert a Brownsról van szó, -4,5 hendikeppel Chargers győzelem 1,85-ért nekem tetszetős, de amúgy a Brownsnak most van utóljára esélye nyerni, mert jövő héten Pittsburgh-ben kétlem, hogy teremne nekik babér, ezért a fogadásomtól függetlenül nekik fogok drukkolni, hogy ne 0-16-tal zárják a szezont. Amúgy tét nélküli a meccs mindkét csapatnak.

NEW ENGLAND PATRIOTS - New York Jets
A tippmix papíros verziójában kizárólag a győztesre fogadhatunk, ami 1,04-ért természetesen felejtős, esetleg egy mókaszelvényre mehet a vendég 6,75-ért, de a Jets katasztrofális formáját tekintve a 6,75-öt még alacsonynak is tartom. Brissett aktiválva lett a hazaiaknál, így lehetséges, hogy Brady pihenni fog, talán online egy +25,5-es hendikepes Jets győzelem jó lehet valamire egy 1,4-1,5 körüli oddsra, de én nagy ívben kerülni fogom ezt a meccset.

Houston Texans - Cincinnati Bengals
Végre megörtént, a hetvenvalahány milliós Osweiler a padra került a Jaguars ellen, a helyébe lépő Tom Savage szépen meg is fordította a meccset 8:20-ról 21:20-ra. Sajnos az összecsapást nem néztem meg, de biztos nagy volt a hangulata. Inkább egy alacsonyabb overt mondanék vállalhatónak 35,5 vagy 38,5 jó lehet, ennél nagyon följebb nem biztos, hogy mennék. Mivel nem láttam játszani Savage-t (és amúgy sem szerencsés egy szép fordítás miatt esetleg máris túlértékelni a srácot), ezért győztesre nem tudok tippelni, de talán egy hajszállal a Bengalst esélyesebbnek tartom.

PITTSBURGH STEELERS - Baltimore Ravens
Ez megint csak meccsnézés miatt -5,5 hendikepes hazai, amúgy láthattuk már idén szenvedni a Steelerst többször is (többek között múlt héten sem úgy mentek a dolgok, ahogy azt szerették volna, mégis sikerült a fordítás 20-6-ról 20-24-re) és szerintem a Ravens sem fogja könnyen adni magát, ezért pontgazdag meccsre van kilátás 38,5 vagy 41,5 fölé úgy gondolom jó lehet.

Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
Az 1,25-ös hazai odds nem a legcsábítóbb, a 49,5 vagy 46,5 pont alá szerintem bejöhet. A hazai védelem a Patriots után a legkevesebb pontot engedte, összesen 2-vel többet, mint Brady-ék, így vendégoldalon nem várok túl sok pontot. A playoff már biztos a Seahawksnak, de azért nem gondolnám, hogy félvállról fogják venni a meccset, de gondolom azért fölösleges sérüléseket sem akarnak begyűjteni.


Részemről a többi meccs nem játszik most.
Megnézésre karácsonyi vacsora után teli hassal ezeket ajánlanám:
Carolina Panthers - Atlanta Falcons
Cleveland Browns - San Diego Chargers (kizárólag akkor, ha nyer a Browns, mert az utolsó győzelmüket több, mint 1 éve aratták és jó lesz nézni a hazai szurkolók boldogságát. De ahhoz meg elég megnézni az utolsó negyedet, mert szerintem addig inkább csak a mazochisták fogják benne örömüket lelni.)
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
Houston Texans - Cincinnati Bengals (ez érdekes lehet az miatt, hogy mit hoz össze Tom Savage és a támadófal)
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
Kansas City Chiefs - Denver Broncos

Mindenkinek boldog Karácsonyt, jó meccsnézést és sok nyereményt kívánok!
flipiusz 2016-12-18 21:25:46
A Vikings teljesítménye katasztrofális...
flipiusz 2016-12-18 17:48:51
Mintha valamelyik oldalon azt olvastam volna, hogy kezdeni fog a Redskins ellen, de akkor biztos megváltoztatták a dolgot. Ha ezen múlik az egészsége, akkor inkább idén már tényleg ne játszon. Nagyon szimpatikus a gyerek, kár lenne érte.
flipiusz 2016-12-18 14:24:18
Sziasztok, dióhéjban a mai meccsekről a véleményem:

BUFFALO BILLS - Cleveland Browns
Úgy gondolom itt nem az a kérdés, hogy nyer-e a Buffalo, hanem az, hogy mennyivel. 6,5 hendikep 1,5-ért vagy 9,5 1,75-ért jó kell legyen.

Chicago Bears - GREEN BAY PACKERS
Rettentő hideget jósoltak mára Chicagoba, ha jól emlékszem -17 fokot, ilyenkor nem olyan könnyű a pontszerzés se, ezért én egy nem túl sok pontos meccset várok, Green Bay győzelemmel. Az extrém hideg miatt nem mernék túl nagy hendikepet bevállalni.

HOUSTON TEXANS - Jacksonville Jaguars
A jobb sorsra érdemes Texans mellett teszem le a voksomat, de a számomra hatalmas csalódás Osweiler és JJ Watt hiánya miatt azért nagyobb összeget nem raknék rájuk.

MINNESOTA VIKINGS - Indianapolis Colts
Ma visszatér a Vikingsbe Adrian Peterson, aki azért eléggé hiányzott, szerintem a vele fölálló csapat behúzhatja a meccset, bátrabbaknak az 5,5-es hendikep 1,8-ért csábító lehet.

New York Giants - Detroit Lions
A múlt héten egy nagyon vérszegény meccsen verte ugyan a Giants a Dallast, de nem a zseniális támadójáték miatt. Ugyanakkor a defense előtt le a kalappal, őket legalább jó volt nézni, ha már az offense egyik oldalon sem adott nekünk túl sok látványt. A mainak nehéz megjósolni a kimenetelét, ezért én inkább 1,6-ért a 37,5 pont fölét raktam meg.

ATLANTA FALCONS - San Francisco 49ers
A Bills - Browns meccshez hasonlóan itt sem látok esélyt a 49ers győzelmére. Itt viszont tényleg csak bátraknak a 13,5-es hendikep 1,75-ért, ami megérős lehet, sajnos a többi odds annyira kicsi, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

Denver Broncos - NEW ENGLAND PATRIOTS
Szerintem jobb csapat annyival a Pats, hogy felülkerekedjen a Denveri védelmen. Nem vagyok Patriots drukker, de nagyon szeretem a játékukat és a Tom Bradyt a jelenlegi legjobb irányítónak tartom, ezért vendégre teszem le a voksomat. Ha nem is fölényesen, de szerintem nyerni fognak a vendégek.

San Diego Chargers - OAKLAND RAIDERS
Ismét csak az tudom mondani, hogy amennyiben a Raiders nem ajándékozza meg túl sok yarddal a szabálytalanságok miatt a Chargerst, akkor sikerülni fog nekik megnyerni a meccset 1,65-ért.

Washington Redskins - Carolina Panthers
Remélem nyer a Redskins, ugyanakkor buliszelvényre egy próbát megér a Panthers, ugyanis ne feledjük, hogy van nekik egy Greg Olsen, egy Kelvin Benjamin, egy Ginn Jr. és egy Greg Olsen, illetve ma már Luke Kuechly is erősíteni fogja a csapatot. Ha Cam Newton is összeszedi magát, akkor ebben az összecsapásban benne lehet a meglepetés, ami 2,95-ös oddsot ér.

Megnézésre ajánlom:
Chicago Bears - Green Bay Packers (ez leginkább az extrém hideg miatt lesz érdekes, amikor azért nem úgy mennek a dolgok, mint normál időjárás alatt)
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
Denver Broncos - New England Patriots
Washington Redskins - Carolina Panthers
flipiusz 2016-12-04 10:30:14
Sziasztok, a mai kínálat nekem nem igazán tetszik, a legtöbb meccset elég neccesnek tartom akár kimenetelre, akár pontokra. Ezekben látok némi fantáziát, de nagyobb összeget egyikre sem raknék:

Chicago Bears - SAN FRANCISCO 49ERS
Szegény Bearst most tényleg az ág is húzza, a 49ers-nek itt a nagy lehetőség, hogy behúzza a szezonbeli 2. győzelmét, ennél jobb alkalom nem fog nekik kínálkozni idén. Ami viszont jobban tetszik, Pokerstarson (gondolom más netes fogadóoldalon is) 1,91-et ad arra, hogy a 49ers 20 pont fölött fog teljesíteni.

GREEN BAY PACKERS - Houston Texans
Az előző meccsén a Packers nagyon szépen játszott, ha megmarad a jó forma most vasárnapra is, akkor verik a nem túl erős, de nekem amúgy nagyon szimpatikus Houstont.

Jacksonville Jaguars - DENVER BRONCOS
A fogadásra alkalmatlan meccsek között nálam ez a héten a "tuti". A ligaelit védelem miatt ezt Denver győzelemre tippelem, még úgy is, hogy nem Siemian, hanem az idén draftolt Paxton Lynch fog irányítani. 2,5 vagy 3,5 hendikep is bele kellene férjen. (Mondjuk a Seattle bebizonyította a múlt hétvégén a Tampa ellen, hogy semmi sem tuti...)

Arizona Cardinals - WASHINGTON REDSKINS
Mivel a Redskins egész korrekt formában van, a Cardinals meg annyira nem és a vendéggyőzelem pedig szépen fizet (jelenleg pont 2-es odds) ezen a meccsen, ezért nekem egy próbát megér, de "tuti" szelvényre azért nem raknám rá.

OAKLAND RAIDERS - Buffalo Bills
Tavaly is nagyon tetszett a Raiders játéka, idén meg aztán tényleg egész jól magukra találtak (leszámítva a sok szabálytalanságot), ha megmaradt a lendület, akkor ez hazai siker kell legyen. A 3,5-es hendikep szépen fizet, amit meg is játszok, mivel ezt a meccset nézni fogom.

PITTSBURGH STEELERS - New York Giants
A Giants ugyan az utolsó 6 meccsén győzött (jelenleg 8-3-mal állnak), de ezen győzelmek felét kötelezőnek mondanám. Az amúgy nagyon felemás szezont produkáló, de az utolsó két meccsén szépen játszó Steelers képes megverni Manningéket.

Seattle Seahawks - Carolina Panthers
végeredményre nincs ötletem. Ha 50 fölötti a felső ponthatár, akkor egy under-re talán jó lehet a nagyon erős Seahawks védelem miatt. De ebben a meccsben aztán bármi benne lehet.

Megnézésre a következőket gondolom ígéretesnek:
Atlanta Falcons - Kansas City Chiefs
Oakland Raiders - Buffalo Bills
Arizona Cardinals - Washington Redskins
A Seattle Seahawks - Carolina Panthers meccsből pedig nagyon jó kis összecsapás kerekedhet ki, ha a jobbik formájukat fogják nyújtani a csapatok.
flipiusz 2016-11-27 15:04:11
Szia, nagyon szívesen. Már csak be kell jöjjenek. :)
flipiusz 2016-11-27 11:24:03
Sziasztok, tippjeim a hétvégére:

BALTIMORE RAVENS - Cincinnati Bengals
AJ Green hiánya miatt szerintem a Bengals nem fog túl sok pontot termelni, ezért a hazai 1,5-ért jó lehet.

Chicago Bears - TENNESSEE TITANS
A Bears keződirányítója Cutler ha jól emlékszem sérülést szenvedett, úgyhogy Titans győzelemre tippelek, de elég kicsi az odds a sima győzelemre, talán egy 3,5-es hendikep beleférhet, de én ezt a meccset nem fogom erőltetni.

Cleveland Browns - NEW YORK GIANTS
Bár nem igazán szeretek a Giantsre fogadni, mert nem egyszer megtréfáltak már, de a Browns ellen szerinem egy 6,5-es hendikep 1,75-ért bejöhet.

Tampa Bay Buccaneers - SEATTLE SEAHAWKS
Beindult a Seahawks, 3,5 hendikep 1,6-ért nekem tetszik.

New York Jets - NEW ENGLAND PATRIOTS
Tavaly decemberben hosszabbításban a Jets legyőzte a Patriotsot, ezen a meccsen szerintem nem ez fog történni. Egy nagyon pocsék formát nyújtó hazai csapat fogadja Brady-éket, 7,5 hendikeppel 1,85-ért nekem megérős a Patriots győzelme.

OAKLAND RAIDERS - Carolina Panthers
Ezt a meccset csak azért fogom 3,5-es hendikeppel hazaira rakni, hogy izgalmasabb legyen a meccsnézés. :) Amúgy részemről nem ajánlom, mert bár pillanatnyilag jobbnak tartom a Raiderst, ebben a meccsben érzek egy kis lehetőséget a meglepetésre is.

A többi meccset én hanyagolom.

"buliszelvényem" 3/4-be:
Miami Dolphins - SAN FRANCISCO 49ERS V3,05
Atlanta Falcons - ARIZONA CARDINALS V2,65
Denver Broncos - KANSAS CITY CHIEFS V2,4
Philadelphia Eagles - GREEN BAY V2,4


Megnézésre én ezeket a meccseket ajánlanám:
Atlanta Falcons - Arizona Cardinals
New York Jets - New England Patriots
Oakland Raiders - Carolina Panthers
Denver Broncos - Kansas City Chiefs

Mindenkinek sok szerencsét és jó meccsnézést.
flipiusz 2016-11-13 14:44:35
Ma nagyon sok remek párharcra
Ma nagyon sok remek párharc van kilátásban, azonban pont ez miatt sajnos a fogadás szempontjából jóval kevesebb "tuti" tippre van lehetőség.

Panthers - Chiefs: szerintem a Panthers hozni fogja a meccset, bár láttunk már tőlük idén negatív meglepetéseket
Jaguars - Texans: a Jags annyira rossz, hogy 2-es oddsért simán megér egy próbát a Houston
Saints - Broncos: én kihagyom, talán a legnagyobb ponthatár alá jó lehet az erős Denver védelem miatt
Jets - Rams: a kimenetel lutri, esetleg 33,5-nél többet csak fölír a két csapat
Eagles - Falcons: nekem a Falcons 1,9-et megér, őket egy kicsivel erősebbnek tartom
Buccaneers - Bears: nálam ez megjósolhatatlan kategória
Titans - Packers: bár nem vagyok elragadtatva az idei Packerstől, most mellettük teszem le a voksomat
Redskins - Vikings: megjósolhatatlan ez is, de inkább a Washington felé hajlok
Chargers - Dolphins: fogalmam nincs
Cardinals - 49ers: annyira kicsi a Cardinalsra az odds, hogy ez miatt én kihagyom, talán sok pontra jó lehet
Steelers - Cowboys: se kimenetelre, se pontra nincs ötletem
Patriots - Seahawks: a New England annyira egyben van, hogy ez nem szabad vendéggyőzelem legyen. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a Patriots a 2. a Seahawks 3. legkevesebb pontot engedő csapat (az első a Vikings), ezért én viszonylag szűkös hazai győzelemre tippelek. Csak azért rakom -7,5-es hazaival, hogy izgalmasabb legyen a meccsnézés. :)
Giants - Bengals: fene tudja

Megnézésre a Panthers - Chiefs, Steelers - Cowboys és természetesen a Patriots - Seahawks igérkezik a legjobbnak. Mindenkinek jó meccsnézést!
flipiusz 2016-11-06 18:47:02
Közben kiderült, hogy Roethlisberger kezdő lesz a Ravens ellen. Le is esett a Steelers oddsa 1,5-re.