gabika1996

Regisztrált: 7 éve
Hozzászólások száma: 16 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

gabika1996 2016-12-24 12:49:33
Boldog Karácsonyt Nektek, Sportfogadók! :)
gabika1996 2016-12-24 11:25:31
sziasztok! Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek, nyereményekben gazdag ünnepeket! Ehhez leírom véleményeimet, hátha segítek valakinek! :)
CLEVELAND - SAN DIEGO
Véleményem szerint a Jézuska elhozza az első Browns győzelmet, igaz semmi indokom nincs rá, csak egy puszta megérzés.
GREEN BAY - MINNESOTA
Amelyik csapat ezt a meccset elbukja, az a rájátszást is. A Green Bay otthon tartja a W-t.
JACKSONVILLE - TENNESSEE
Nagyon jó szezont fut a Titans, ismét nyerni fognak, egy pontgazdag mérkőzésen.
NEW ENGLAND - NEW YORK JETS
Indok nélkül, egyértelmű hazai, minimum 1 TD különbséggel.
BUFFALO - MIAMI
A Dolphins megy a rájátszásért, szoros, sok pontos meccsen ismét nyerni fognak Ajayiék.
CHICAGO - WASHINGTON
Nagyon csábító a Redskins 1,5ös oddsa, én meg is játszottam, szerintem a hideg lehet Cousinsék ellenfele.
CAROLINA - ATLANTA
Sok pontos mérkőzésen szerintem nyer a Panthers, már csak presztízsből is, hiszen szinte semmi esélye nem maradt a rájátszásra a hazai csapatnak.
OAKLAND - INDIANAPOLIS
Nálam ez az egyik legnagyobb lutri ma, sok pontot várok, de nem tudom megmondani ki fog nyerni, a Colts tud meglepetéseket okozni.
SEATTLE - ARIZONA
A Seahawksnak nyernie kell ezt a meccset, csak számukra van tétje ennek a találkozónak. Kevés pontot várok.
LOS ANGELES - SAN FRANSISCO
Szerintem ezúttal nyerni fognak Jared Goffék otthon, a Frisco nagyon gyenge idén is sajnos...
NEW ORLEANS - TAMPA BAY
Na ez pedig a másik nagy lutri nekem, én bepróbálkozok egy vendég sikerrel, hiszen reális esélyük van a playoffra.
HOUSTON - CINCINATTI
Tom Savage kezd irányítóposzton a Texansnál, viszont a Bengals tud meglepetéseket okozni. 3 esélyes, nem várok sok pontot.
PITTSBURGH - BALTIMORE
Kevés szerintem a Pittsburgh oddsa otthon, hiszen a Ravens képes meglepetéseket okozni, és nem lenne olyan nagy meglepi egy W tőlük. Bármi lehet, sok pontot várok.
KANSAS CITY - DENVER
Csúnyán leszerepelt múlt héten mindkét csapat, itt az idő a javításra. Aki ezt a meccset elbukja, az valószínű a playoffot is. Én a Denverre tettem, de csak azért mert nekik szurkolok a Pats mellett.
DALLAS - DETROIT
Nem szeretem a Dallast, de remélem hogy a Green Bay miatt ők nyernek. Sok pontos meccset várok itt is, győzzön a jobb!
TUTIBBAK: PITTSBURGH, GREEN BAY, PATRIOTS (HENDIKEP), SEATTLE, DETROIT
COMBOSABBAK: TENNESSEE, WASHINGTON, LOS ANGELES
MERÉSZEK: CAROLINA, TAMPA BAY, DENVER
gabika1996 2016-12-18 10:22:59
sziasztok! ezek a meglátásaim a mai napra, sok sikert mindenkinek, sok nyereményt, jó szurkolást!
BUFFALO - CLEVELAND: A Buffalonak múlt héten teljesen elúszott a playoff, ennek ellenére nagyobb játékerőt képviselnek a Brownsnál, be kellene húzniuk ezt a meccset, de ilyen alacsony oddsért nem javaslom.
CINCINATTI - PITTSBURGH: A Steelers múlt héten átvette a vezetést a csoportjában, ezzel playoff helyre került, ezt a meccset kötelező behúzniuk a Bengals ellen, akiknek már csak presztízsmeccs maradt ez a találkozó. Ha Big Ben nem a múlt heti formáját hozza, meg is nyeri a Steelers.
HOUSTON - JACKSONVILLE: Múlt heti győzelmével nagy lépést tett a playoff felé a Texans, az egy meglepő győzelem volt, most ez nem lenne annyira meglepő, szerintem nyernek is otthon, egy kevés pontos meccsen.
KANSAS CITY - TENNESSEE: A Chiefs bombaformában játssza a szezont, működik a passzjáték és a tightend játék is, a védelemről nem beszélve, viszont a Titans is meglepően jól szerepel. Nálam esélyesebb a Chiefs, otthon nyerni fognak Smithék.
MINNESOTA - INDIANAPOLIS: Ember legyen a talpán aki megmondja ennek a meccsnek a kimenetelét. Szerintem egy picit a hazai pálya a Vikings felé billenti a mérleg nyelvét, de bármi lehet. Nem ajánlom fogadásra.
CHICAGO - GREEN BAY: A Packers nagyon jó formába lendült, 4 meccs óta hasítanak, múlt héten a Seahawksot vágták haza, most is nyerni fognak, magabiztosan.
NEW YORK GIANTS - DETROIT: 2 playoff aspiráns csapat találkozóján a hazai pálya ismét csak előny lehet a Giantsnek, ha Eli Manning nem dobál interceptionoket, meg is lesz a győzelem. Matt Stafford félig sérülten fog játszani, ez hátrány a Lionsnek.
BALTIMORE - PHILADELPHIA Támadójáték nélkül nem lehet meccseket nyerni, ezt bizonyítja az Eagles. A Ravens egész jó csapat lett erre az évre, most is nyerni fognak.
ARIZONA - NEW ORLEANS: Nem maradt esélye a rájátszásra Drew Brees csapatának, a Cardinalsnak viszont még valami halvány remény mindig pislákol. Esélyesebbek a hazaiak, nyerni is fognak Carson Palmerék, és én ettől a meccstől sok pontot várok.
ATLANTA - SAN FRANSISCO: Matt Ryanék legázolták a Ramset a múlt héten, most is nyerni fognak szerintem magabiztosan, akár több mint 1 TD különbséggel is, de simában ilyen kis oddsért nem ajánlom, hiszen az NFL-ben bármi lehet.
SAN DIEGO - OAKLAND: A Chargers kipukkant nagyon mostanában, a Raiders viszont hatalmas playoff esélyes, ennek megfelelően egy szoros meccsen ugyan, de nyernek Derek Carrék, amennyiben javult az állapota az irányítónak. Ha nem, akkor meglepetés is lehet.
DENVER - NEW ENGLAND: Top védelem top támadósor ellen. A különbség abban lehet, hogy a Pats védelme erősebb a Denver támadóalakulatánál, ám egy ilyen rangadón bármi előfordulhat. Patriots drukkerként nem mondhatok mást, mint vendég sikert.
DALLAS - TAMPA BAY: Múlt héten elég gyenge meccset hozott a Dallas, mindössze 7 pontot pakoltak fel a táblára. A Bucs playoff helyen áll jelenleg, bármi lehet, én szurkolok Winstonéknak.
WASHINGTON - CAROLINA: A Redskins megy a playoffért, a Carolina valószínűleg már elbúcsúzott tőle. Idén egyébként is jobb a Redskins, sok pontos meccsen nyernek otthon.
ÖSSZEFOGLALÓAN:
Biztosabbak: Green Bay, Baltimore, Kansas City, Washington
Merészebbek: Pittsburgh, Houston, Arizona, Giants
gabika1996 2016-12-11 10:35:44
sziasztok! leírom ma is meglátásaimat, sok sikert mindenkinek, jó szurkolást, sok nyereményt! :)
Philadelphia - Washington: A Redskinsnek még van esélye a playoffra, az Eaglesnek szerintem már nincs, így sok pontos meccsen vendégsikert várok.
Miami - Arizona: Múlt héten nagy győzelmet arattak Carson Palmerék, erősebb csapatuk is van mint a Dolphinsnak, nyer a Cardinals.
Jacksonville - Minnesota: A Jacksonville Defensive Endje megsérült, amúgy sem túl acélos a védelmük, a támadósorukról ne is beszéljünk, ám a Vikings is tele van sérültekkel, és gyenge az offensük. Ennek ellenére vendégsiker.
Detroit - Chicago: Indoklás nélkül, sima hazai, Lions siker.
Cleveland - Cincinatti: Tele van sérüléssel a Bengals, tét nélküli a találkozó számukra, a Brownshoz visszatér RGIII, és küzdeni fognak első győzelmükért. Nem igazán ajánlanám fogadásra Bengalst, idén elég gyengék.
Buffalo - Pittsburgh: Ha a Steelers defense kikapcsolja McCoyt, akkor meg is nyerik a meccset, küzdenek a rájátszásért Big Benék, én vendégsikert várok.
Carolina - San Diego: Komoly esélye nem maradt a rájátszásra egyik csapatnak sem, otthon jobb a Panthers, nyernek Cam Newtonék.
Tennessee - Denver: Mindkét csapatnak reális esélye van a rájátszásra, egy jó offense fogad egy jó defenset, érdekes meccs lesz, szerintem nyer a Denver, de nagyon szoros lesz.
Indianapolis - Houston: Igazi rangadó, aki ezt a meccset megnyeri, hatalmas lépést tesz a rájátszás felé, ha a támadófal jól védi Luckot, akkor nyer a Colts.
San Fransisco - New York Jets: Megszületik a második sikere a 49ers-nek, a Jets halvány gyenge, és csereirányítóval állnak fel, bár ez sok mindent nem befolyásol.
Los Angeles - Atlanta: A Rams offense az egyik leggyengébb a ligában, az egyik legkevesebb pontot pakolják fel a táblára, az Atlanta pedig a legtöbbet. Ha rájátszást akarnak a vendégek, nyerniük kell. Szerintem fognak is.
Tampa Bay - New Orleans: A Tampa nagyon elkapta a fonalat, nagyon szimpatikus csapat, reális eséllyel a playoffra. Szerintem ismét győznek otthon, egy sok pontos meccsen.
Green Bay - Seattle: A Packers utóbbi 2 meccsét megnyerte, viszont most a Seahawks az ellenfél, akik képesek parádézni és leégni is. Ha kikap a Green Bay, elszáll a playoff. Szoros meccsen nyernek otthon.
New York Giants - Dallas: A Dallas már biztos playoff résztvevő, már csak a szabad hétvégéért hajtanak a playoff első körében, a Giants viszont meg akarja őrizni rájátszás helyét, szerintem szoros meccsen nyernek otthon Eli Manningék.
New England - Baltimoe: Ismét az a helyzet mint tavaly, a szezon ezen szakaszában, tele van sérülttel a Pats... Ez a rájátszásban még visszaüthet, de nagyon, de Patriots szurkolóként nem mondhatok mást, mint hogy nyerünk otthon!
Összefoglalóan
Tutibbak: Indianapolis, Detroit
Bevállalósabbak: Arizona, Green Bay, San Fransisco, Denver, Carolina, Pittsburgh
gabika1996 2016-12-04 10:21:58
Sziasztok! Én ismét jelentkezem meglátásaimmal, hátha valakinek sikerül segíteni! Jó szurkolást!
Baltimore - Miami: A Ravens elég jó formába került, otthon egyértelműen ők az esélyesek.
Chicago - San Fransisco: Szoros meccs lesz mindenképpen, de szerintem nyer a 49ers.
New England - Los Angeles: Patriots szurkolóként mást nem mondhatok, mit hogy nyerünk, még Gronkowski nélkül is, de fogadásra nem ajánlom, nagyon alacsony az odds.
New Orleans - Detroit: Annyira nem esélyes a Saints mint azt az oddsok mutatják, benne van a vendég siker is, nem lehet biztosra menni, a Lionsnek nagy esélye van a playoffra, a Saintsnek viszont elég kicsi.
Atlanta - Kansas City: Itt sem akkora esélyes a hazai Falcons, mint azt a szorzók mutatják, szerintem benne van a vendégsiker, de ez tényleg háromesélyes.
Jacksonville - Denver: A Jaguars szezonja már fordulókkal ezelőtt elúszott, egyértelmű Broncos sikert várok.
Cincinatti - Philadelphia: A Bengalsnál kiesett a legjobb elkapó, és az egyik legjobb futó, így könnyebb dolga van az Eaglesnek, én vendégsikert várok, ha az offense fel tud pörögni.
Green Bay - Houston: A Texans nagyon mellényúlt Brock Osweilerrel, a Green Bay megindulhat a múlt heti győzelmük után, muszáj nyerniük, ha akarnak playoffot. Egyértelmű hazai siker.
Oakland - Buffalo: Múlt héten a Raiders majdnem elszórakozta óriási előnyét, ettől függetlenül ők az esélyesek a leggyengébb passzjátékú Bills ellen, ám én ebben a meccsben meglepetést érzek.
Arizona - Washington: Ismét egy szoros, 3 esélyes meccs, talán a Redskins esélyesebb, a Cardinals idén nagyon nagy csalódás, főleg offense terén.
Pittsburgh - New York Giants: A hazai pálya előnye dönthet, márpedig az a Steelers felé billenti a mérleget 2 jó csapat találkozásán.
San Diego - Tampa Bay: A Tampatól hullámzóbb csapatot még nem láttam, bármikor képesek meglepetést okozni, most is benne van a pakliban, ennek ellenére 3 esélyes a meccs.
Seattle - Carolina: A Seahawks egyértelműen esélyesebb, nem találja formáját a Panthers, viszont nagyon szoros meccset várok.
New York Jets - Indianapolis: Visszatér Andrew Luck a Coltsba, ennek ellenére nem érzem erősnek a csapatot, viszont a Jets is nagyon gyenge, bármi lehet, múlt héten pl. elég jól muzsikáltak Fitzpatrickék. Szűkösen talán vendégsiker.
Tutibb fogadások: New England, Pittsburgh, Green Bay, Baltimore, Denver
Bevállalósabb: Kansas City, San Fransisco, Detroit
gabika1996 2016-11-27 12:18:38
sziasztok! Jó szurkolást, és sok nyereményt kívánok mindenkinek mára! Itt vannak az én meglátásaim, hátha tudok valakinek segíteni.
Baltimore - Cincinatti: Szerintem fix hazai, a Bengalsnál kidőlt A.J. Green és Bernard is, nélkülük a támadójáték szinte semmit sem ér, és talán Vontace Burfict sem játszhat.
Chicago - Tennessee: A Bearsnél rengeteg a hiányzó, szerintem ezt behúzza a Titans.
Atlanta - Arizona: 1.4-ért kevés a Falcons szorzója, hiszen híresen rosszak a szezon második felében. Bármi lehet szerintem, de 45 pont biztosan meglesz.
Buffalo - Jacksonville: A Billsnél visszatér Sammy Watkins, ami lendíthet a legrosszabb passzjátékon, be kell húznia a hazaiaknak, nincs mese.
Cleveland - New York Giants: Muszáj nyernie Manningéknek, ha rájátszást akarnak.
Miami - San Fransisco: A Dolphins meglepően jól teljesít idén, most sem hibáznak otthon.
New Orleans - Los Angeles: Ismét be kell indulnia Drew Brees támadóalakulatának, szerintem fix 1-es.
Houston - San Diego: 2-es szorzóért megéri megrakni hazaiba, szerintem nem fog hibázni a Texans.
Tampa Bay - Seattle: Foghíjas lesz a Seahawks védelme, ettől függetlenül jó formában van a támadóalakulat, van futó és passzjáték is, szerintem nyer a Seattle.
New York Jets - New England: Patriots szurkolóként mást nem mondhatok, mint sima V!
Oakland - Carolina: Láttam a Raiders legutóbbi meccsét, engem nem győzött meg. A Panthersnél viszont hiányzik Luke Kuechly és nem tér vissza már Michael Oher sem, szerintem ez 3 esélyes!
Denver - Kansas City: A hét rangadója, a múlt heti kisiklását nem tudja feledtetni a Chiefs, nyer a Broncos!
Philadelphia - Green Bay: Ha nem nyer a Packers, szerintem oda a rájátszás. Sok pontos meccs lesz, lehetetlen megjósolni a kimenetelt.
gabika1996 2016-11-24 13:38:18
sziasztok! Sok sikert kívánok mindenkinek a mai tippmixhez, és jó szurkolást! A meglátásaim a következők:
Detroit - Minnesota: Én a Vikingsra teszek, szerintem a múlt heti erős győzelem után beindulnak, muszáj nyerniük ezt a meccset, ha rájátszást akarnak, bár ez igaz a Lionsra is.
Dallas - Washington: A Dallasra túl kicsi az odds szerintem, a Redskins kiváló formában van, szerintem egy próbát megér Cousinsék sikere.
Indianapolis - Pittsburgh: Andrew Luck nem játszik a Coltsnál, csereirányítóval állnak fel, kötelező vendéggyőzelem!
gabika1996 2016-11-20 12:11:53
sziasztok! én is leírom a meglátásaimat, hátha valakinek tudok segíteni! Jó szurkolást mára mindenkinek, és sok nyereményt!
Cleveland - Pittsburgh: A Steelersnek nagy szerencséje hogy éppen a Brownsal találkozik, itt a nagy alkalom megtörni a rossz szériát. Nálam sima vendégsiker.
Dallas - Baltimore: A Baltimore védelme összeállt a szezonra, én szűkös Dallas sikert várok, bár itt lenne már az ideje bukni a Cowboysnak.
Detroit - Jacksonville: A Lions múlt héten játék nélkül is a divíziója élére állt, ha komolyan gondolják a playoffot, nyerniük kell a botladozó Jaguars ellen.
Indianapolis - Tennessee: Szerintem adok kapok lesz meccsen, sok pont, és én Colts sikert várok a byeweekjük után.
Kansas City - Tampa Bay: Nálam ez hazai, a Chiefset sosem lehet leírni, múlt héten is 14 pontos hátrányból álltak fel, most is nyernek szerintem.
Minnesota - Arizona: 2 olyan csapat, amelyiktől többet vártam a szezon előtt, ez a mérkőzés így most 3 esélyes, bár szerintem az Arizona jobb offense terén.
Cincinatti - Buffalo: Ez egy ki-ki meccs, mindkét csapatnak nagyon kell a W, de én a Bengalst picit esélyesebbnek érzem.
New York Giants - Chicago: Nálam ez országos H, a Giantsnek be kell húznia ezt a meccset, ha playoffba akar kerülni.
Los Angeles - Miami: Az idei 1/1-es Jared Goff kezd majd Keenum helyén a Ramsnél, ám a Miami az esélyesebb, idén meglepően jól szerepelnek. Kevés pontos meccset várok, nem tudom megjósolni hogy ki fog nyerni.
San Fransisco - New England: Oddsok alapján sima vendégsiker, ám sok célpontja hiányozni fog Bradynek. Gronkowski biztosan nem játszik, ahogyan Chris Hogan sem, Edelman is limitáltan edzett Martellus Bennettel, ezért túl kicsinek találom a szorzót a Patsre.
Seattle - Philadelphia: A Seahawks védelme és támadósora is összeállni látszik, ezt a meccset is behúzzák szerintem Russell Wilsonék.
Washington - Green Bay: A Redskins nagyon jó formában van, a Packers viszont borzasztóban. Ennek ellenére bármi lehet a meccsen, én sok pontot várok.
Oakland - Houston: Monday night rangadó Mexikóban, nálam bármi lehet, a Texanst sosem lehet leírni, bár a Raiders idén nagyon elkapta a fonalat.
gabika1996 2016-11-13 14:37:22
De Mariota még fiatal, és hajlamos sokat hibázni, a Packers secondary pedig nem rossz, és ha tudnak rá nyomást gyakorolni, megremeghet a keze.
gabika1996 2016-11-13 14:11:50
Szerintem most a Green Bay mellé áll a szerencse, ha megnézzük, amikor kikaptak is mindig ott voltak nagyon a győzelem közelében, 1 labdabirtoklás volt a különbség, és a Titanstől jóval jobb csapatoktól kapott ki, kivéve a Colts, mert azt nagyon nem vártam...
gabika1996 2016-11-06 10:43:37
NFL mérkőzések, remélem tudok valakinek segíteni!
Baltimore - Pittsburgh: Van rá esély hogy Big Ben Roethlisberger visszatér a Steelersbe. Igazi csoportrangadó, jobb kerettel rendelkezik a vendégcsapat, 1,9-ért nagyon megéri rakni!
Miami - New York Jets: 2 olyan csapat találkozik, akik nem esélyesek a rájátszásra, bármi lehet, nem ajánlanám fogadásra.
Cleveland - Dallas: Ezt mondják ma országos vendégnek, ám 1.25ért nem igazán éri meg a Cowboysra fogadni, hiszen a labda tojásalakú, bármi lehet.
Kansas City - Jacksonville: Csereirányítóval is jobb a Chiefs, hiszen Nick Foles fog kezdeni, ám a Jacksonville kerete van annyira jó, hogy megnehezítse a Kansas City dolgát. Szűkös hazai győzelem.
New York Giants - Philadelphia: Nagyon szoros meccset várok, 2 szinte egyforma erősségű csapat, nem ajánlanám fogadásra, tényleg !3! esélyes.
Minnesota - Detroit: Ez is egy csoportrangadó, ha Bradford támadóalakulata fel tud nőni a védelemhez, akkor nyer a Vikings, ám Stafford passzjátéka mindig erős!
Los Angeles - Carolina: A Panthersnek nagyon jót tett a byeweek, múlt héten ledarálták a Ramsnél sokkal jobb erőkből álló Cardinalst, szerintem folytatják az 1 meccsből álló győzelmi sorozatukat!
San Fransisco - New Orleans: Drew Brees ebben a szezonban elég jól passzol, vannak célpontjai, ezt a 49ers nem mondhatja el magáról, szoros, sok pontos meccsen vendégsikert várok!
San Diego - Tennessee: Ismét egy olyan meccs, amin bármi lehet, múlt héten a Titans legázolta a Jaguars, a Philip Riverssel felálló Chargers ellen már nehezebb dolguk lesz, ha Demarco Murray elkapja a fonalat, nyerhet a Titans!
Green Bay - Indianapolis: A Packers a múlt héten sérültek tömkelegével majdnem legyőzte a Falconst, most valamivel könnyebb dolga lehet a Colts ellen, szerintem Luckot agyon fogják vágni, én sima Green Bay győzelmet várok!
Oakland - Denver: A forduló meccse, ez is csoportmeccs, ahol bármi lehet, a legtöbb sacket a Denver védelme jegyezte, ám a legkevesebbet pedig az Oakland offense fala engedte, tényleg ez is 3 esélyes, bár a megérzésem Broncos sikert jósol.
gabika1996 2016-10-23 16:55:45
én is fogadtam rájuk, szurkoljunk nekik! :)
gabika1996 2016-10-23 14:54:51
én is félek ettől a meccstől, és én is New England drukker vagyok..
gabika1996 2016-10-23 14:04:44
Sziasztok! Leírom az én meglátásaimat, remélem valakinek tudok segíteni! Várom a kommenteket, hogy megvitassuk az álláspontokat!
Los Angeles - New York Giants: 2 hasonló képességű csapat találkozik semleges pályán, szerintem hajszálnyival a Giants az esélyesebb, hiszen OBJ formába lendülni látszik.
Cincinatti - Cleveland: Országos 1-es, nem is kell indokolni, minimum 1 TD különbséggel.
Detroit - Washington: Ezt a meccset kihagynám, 2 hasonló képességű csapat, talán a hazai pálya előnye dönthet Staffordék javára.
Jacksonville - Oakland: Szoros meccsen talán a Raiders nyerhet, elég jól kezdték a bajnokságot, és szerintem idén rájátszás esélyesek. Ha komolyan gondolják, az ilyen meccseket be kell húzniuk.
Kansas City - New Orleans: Sok pontos meccsen hazai győzelem, bár Jammal Charles nem biztos hogy játszhat.
Miami - Buffalo: LeShawn McCoy sérülésével szerintem ennek a meccsnek a Miami az esélyese, a múlt héten a Pittsburg legyőzésével beindulhat a szekér.
Philadelphia - Minnesota: Szoros meccsen bármi lehet, nem igazán ajánlom ezt a meccset megfogadni, a Vikings az esélyesebb, de az Eagles hazai pályán mindenkire veszélyes lehet. Defense meccs lesz.
Tennessee - Indianapolis: Szoros meccsen nyerhet a Titans, a gyenge támadófallal rendelkező Colts ellen, hiszen Luck eddig többet volt földön, mint amennyit állt.
New York Jets - Baltimore: A Jets Geno Smith-el kezdi a meccset, ami nagy esély a Ravensnek.
Atlanta - San Diego: Sok pontos meccsen hazai siker, több a klasszis a Falconsnál.
San Fransisco - Tampa Bay: A 49ers ezen a meccsen lehozhatja 2. meccsét a szezonban, ha most nem, akkor sosem.
Pittsburgh - New England: Roethlisberger kiesésével nagy esély ez a Patriotsnak, ki kell használniuk ezt az előnyt, hiszen Antonio Brown más irányítóval nem igazán találja magát.
Arizona - Seattle: Defense meccsen szoros hazai siker, az Arizonának hoznia kell a meccset, ha rájátszást akarnak. Ezt sem ajánlanám fogadásra.
gabika1996 2016-10-09 14:10:42
Baltimore - Washington - szerintem a Ravens veszít az egyre inkább formába lendülő Rendskins ellen, Cousins megrázza magát, és ismét jó labdákkal fogja bombázni tight-endjét.
Cleveland - New England - Brady visszatérésére felszívja magát ő is, és a többi csapattag is, szerintem minimum 1 TD különbséggel nyer a Pats.
Detroid - Philadelphia - Szoros meccsen talán az Eagles nyer, de a Byeweek lehet megtörte őket.
Indianapolis - Chicago - Kevés pontos meccsen Colts győzelmet várok, a 2 irányító között minőségi különbség van, Luck javára, bár az offense fal nagyon gyenge a Coltsnál.
Miami - Tennessee - Szoros, kevés pontos meccsen vendég siker szerintem, bár ebben a meccsben tényleg minden benne van, de egy Demarco Murray-vel mindenképpen jobb a Titans.
Pittsburgh - New York Jets - Ez az országos hazai, bár a Steelersnél is vannak hiányzók, a legnagyobb talán Shazier.
Minnesota - Houston - A Vikings védelme felőrli a Texans támadósorát, JJ Watt nélkül pedig félkarú óriás a vendégvédelem. Kevés pontos hazai siker.
Denver - Atlanta - Ha a Falcons átmenti múlt heti és azelőtti formáját, nyerhet a csereirányítóval felálló Broncos ellen.
Dallas - Cincinatti - Itt most kevés lesz Ezekiel Elliott futójátéka, Dez Bryant pedig nem kap sok labdát Prescottól, így véleményem szerint nyer az A.J. Greennel felálló Bengals
Los Angeles - Buffalo - Szoros mérkőzésen hazai siker. A vendégeknél hiányzik Sammy Watkins, a Rams pedig hazai pályán jól fog szerepelni!
Oakland - San Diego - Sok pontos meccsen hazai siker, Derek Carr-nak jobb célpontjai vannak, és a futójátéka is jobb a Raidersnek.
gabika1996 2016-08-18 23:05:11
20562 Trencin - Rapid Wien - mindkét csapat szerez gólt - igen 1,7
16436 Valur - Vikingur Reykjavik - mindkét csapat szerez gólt - igen 1,5