Mercy

Regisztrált: 7 éve
Hozzászólások száma: 6 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Mercy 2018-05-24 14:48:10
Szerintem épeszű ember nem rakja már az itteni tippeket.

Ennek az oldalnak annyi funkciója van, hogy a Zrt üzemelteti, és rakja ki a hulladék tippeket.
Van egy pár kamu fiók, akik 10/1-es aránynál gratulálnak GCFC-nek, aztán ennyi.

16/3... gyakorlatilag véletlenszerűen bökök kimenetelekre is többet találok el.
Aki nyerni akar az véletlenül sem rakja az itteni tippeket. Meg úgy egyébként sem a hulladék fos tippmixpro-n játszik, a nulla paicával, nulla bónuszával, a cash out hiánnyal, a rakás fos oddsokkal meg sok más hátrányával. Élő piacot külön lehetne ecsetelgetni, hogy mekkora hulladék.

Néha felnézek ide, megnézni GCFC aka valamelyik admin milyen válgatott szar tippekből épp 10 vagy 15% találati arányt tartja e. Jókat mosolygok azon, hogy ez az oldal még létezik :)
Mercy 2018-05-17 21:50:38
10/0 incoming
Mercy 2018-05-16 21:47:10
Újabb gcfc span :D
Mercy 2018-02-11 20:36:04
16%
Mercy 2018-02-04 20:58:03
Maximális egyetértés!
Mercy 2018-02-04 20:47:43
Üdv!

Lenne itt egy-két kérdés ami felmerült bennem.

Akik annyira istenítik a Gcfc-t, és a tétemelést azoktól kérdezném, hogy milyen összeggel indítják az egészet, ha még mindig duplázni tudják a tétet? :) Az ilyen bullshitet, hogy mindenki a saját pénztárcájához mérten emelje a tétet hagyjuk. Normális kezdő téttel rég elszáll az embernek a bankja ekkora rakás szar találati arány mellett.

Volt már bárki pluszba aki az ide kikerülő tippeket rakta? Van erről valami statisztika, hogy van értelme rakni? Mert én azt látom, hogy az oldal egyedül a Zrt. pénztárcáját tömi, de azt becsülettel.

Nem csak a duplázó topikra gondolok. Úgy minden vonatkozásban egy nagy szar az egész. Mai nap is egy vicc kategória. Jóformán ami kikerül az oldalra az bukó.

Gyakorlatilag az 1,3 körüli oddsok jönnek le általában. Azok meg ugye mínuszosak kb 85% alatti találati arány esetén (plusz ahhoz nem kell egy oldalon tippet adni, hogy valaki ezeket kihámozza a napi kínálatból).

Láttam már csúnya negatív szériákat, de ami itt megy már röhejes, és vicc kategória. Persze tudom, most jön a duma, hogy ez egy "fura" meccs volt . Az a baj a 11 másik nem. A kedves "tét emelő"-ket kérdezném, hogy hova emelik holnap a tétet, és milyen alap egységgel kezdtek? És ha esetleg holnap is elmegy akkor hova? Lassan jön a jelzálog a házra?

A pár károgónak előre mondom, nem rakom az oldal tippjeit, mert +- (inkább plusz) vicc kategóriának tartom az egészet. Egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem erre a negatív szériára ami itt van. Picit utána nézegettem a dolgoknak. Bevallom először nem értettem, hogy most a tippet kell rakni, vagy ellene kell fogadni?

Szóval összegzés.

Volt valaha itt valaki pluszba?
Gcfc spanok hova emelitek a tétet? És amúgy voltatok pluszba már?
Úgy egyébként a Zrt fizet itt a tippadóknak a válogatott szarért?

Köszi előre is a válaszokat!