BIG33

Regisztrált: 6 éve
Hozzászólások száma: 41 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

BIG33 2018-03-01 20:55:28
Sziasztok!

50016 H Cleveland - Philadelphia: Cleveland -2,5 (Hendikep -2,5) 1,80
50085 V Sacramento - Brooklyn: Brooklyn -2,5 (Hendikep 2,5) 1,80

A teljesen új Cleveland fogadja a Philadelphiát. Az Allstar szünet előtti utolsó napon a hazaiak vezetősége teljesen felkavarta az állóvizet a Clevelandnél. Közel a fél csapatot el cserélték ami azt eredményezte hogy jelenleg benne vannak a top védő csapatok között. Nem mellesleg a védekezés volt a legnagyobb achilles sarka a hazaiaknak. Nem igazán hiszem hogy ennyi idő alatt össze tudtak már szokni viszont az már látszik hogy egész jól tud együtt működni a csapat. Úgy gondolom meg fogja nyerni ezt a meccset a Cleveland hisz a Washington ott lohol a nyakukon és ha szeretnének bekerülni a szezon végén a nagy döntőbe akkor ideje a csapatnak a legjobb formájával előrukkolnia és megnézni hogy is néz ki ha minden klappol. A Philadelphia küzdeni fog hisz nem egy élet biztosítás a helye a Playoffban viszont szerintem már lassan arra mennek hogy kiválasszák kivel akarnak összekerülni és ennek megfelelően igazítani a helyezéseket.

A Sacramento fogadja a Brooklyn Nets csapatát. A hazaiak már rág bejelentették hogy ők rámennek a tankolásra ami meg is látszik hisz jelenleg ők az utolsó helyezettek. A vendégekben sokkal nagyobb potenciál van ami a helyezésükön is meg látszik igaz nem olyan kirívóan. Az idei Brooklyn Draft pick jelenleg a Cleveland tulajdonában van ami azt jelenti hogy ha rossz helyezést érnek el akkor az említett csapat annál jobb helyről tud draftolni. Szerintem a vendégek már csak azért is rámennek az ilyen nyerhető meccsekre hogy a Cleveland ne tudjon valami szupersztár esélyes játékost szerezni jövőre.
BIG33 2018-02-14 09:22:05
Köszönöm szépen a felvilágosítást. Sajnálom akkor ezt benéztem. Elnézést kérek mindenkitől.
BIG33 2018-02-12 19:56:55
Sziasztok!

29686 H Brooklyn - LA Clippers: Kevesebb, mint 221,5 (Pontszám 221,5) 1,95
26750 H Chicago - Orlando: Chicago -4,5 (Hendikep -4,5) 1,75

Brooklynban jöhet közelítheti meg a Play off helyezést a LA Clippers. A vendégek már nem sokra vannak attól, hogy a New Orleans Pelicanst megelőzzék a tabellán. Szerintem nagy esélyük van erre és ez hatalmas inspiráció a Los Angelesi csapatnak mivel a szezon elején nagy rosszak voltak most meg a nyolcadik helyért harcolnak. A New Orleansnál az egy szupersztár lesérült ami miatt még nagyobb az esély arra hogy helyet cseréljenek. A Clippers nagyon fog hajtani ezek miatt a győzelemre. Szerintem 221 pont alatt lesz mivel a Detroittal nyélbe ütött csere miatt egy picit jobban rámegy védekezésre a csapat ez nem is csoda mert egy scorer játékost elcseréltek sok jó védő játékosra.

Chicago fogadja a már minden a jónál picit jobb játékosát elcserélő Orlando csapatát. a vendégek lenyilatkozták hogy minél kevesebb meccset szeretnének nyerni mert ők most a tankolásra mennek rá. A hazaiaknál az igen jól teljesítő Chris Dunn lesérült viszont az athletikusságáról híres Zach Levine vissza tért és nagyon szépen termeli a pontokat. Nem lehet eldönteni hogy a Chicago inkább tankolni akar vagy meccseket nyerni minden esetre volt egy eszméletlen jó és egy eszméletlen rossz szakaszuk tehát egy ilyen meccsen ráadásul otthon muszáj lenne nekik kikecmeregni a gödörből.
BIG33 2018-02-10 19:16:07
Sziasztok!

02887 V Orlando - Milwaukee: Milwaukee -4,5 (Hendikep 4,5) 1,80
04561 04 Phoenix - Denver: Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 220,5) 2,65

Orlando fogadja a 24 órán belül másodszor játszó Milwaukee Bukcs csapatát. Tegnap a vendégek kikaptak a Miamitól, nem tudták átverekedni magukat a hazaiak ligaelit védekezésén. Ma viszont jó lenne nekik nyerni főleg mert az Orlando vezetősge lenyilatkozta hogy mostantol a tankolásra fognak rámenni tehát minél hátrébb kell végezniük a tabellán hogy minél jobb draft picket kapjanak. ezek mellett a hazaiak két napja elcserélték szinte egyetlen normális játékosukat Elfrid Paytont akiért mondhatni nem kaptak semmit a Phoenix Sunstól.

A Denver most a Phoenix Suns csapatánál vendégeskedik. Tegnap a vendégek csúnyán több mint 20 ponttal kaptak a Houston Rockets csapatától. Mint ahogy feljebb is leírtam Új irányítóval büszkélkedhet a hazai csapat. Ez szerintem a csapaton nem fog sokat lendíteni maximum több pontot fognak dobni kicsivel. A hazaiak legjobb játékosa Devin Booker sérülés miatt nem játszik, ez meg nagy kiesést jelent a csapat számára. A sok pontot szerintem szokásához híven a Denver fogja szállítani és mivel nem áll túl jó helyen a tabellán így nyernie is kellene.
BIG33 2018-02-09 20:04:38
Sziasztok!

08285 H Miami - Milwaukee: Kevesebb, mint 198,5 (Pontszám 198,5) 1,75
37760 H Detroit - LA Clippers: Detroit -2,5 (Hendikep -2,5) 1,75

Miami fogadja a Milwaukee Bucks csapatát. Azt már megszokhattuk hogy a Miami a védekezéséről híres tehát hozzájuk méltóan szerintem nem lesz sok pontos meccs. Emellett a vendégek sem dobnak olyan rettenetesen sok pontot. A hazaiak hullámvölgyből most kecmeregtek ki tehát sokat csúsztak le a tabellán amit most ki kell javítaniuk. Támadásban nagyon rosszak tehát csak a védelmük még jobbá tételével kivitelezhető a fejlődés.

A Detroit Pistons fogadja a Los Angeles Clippers csapatát. Nem igazán vártam már sokat ettől a Detroittól így a szezon 2/3-nál hisz eléggé gyengélkedtek. De jött Blake Giffin és mind ha meg táltosodott volna a hazai csapat és sorra nyeri meccseit. A motiváció még a hazaiaknak hogy ha ma megnyerik ezt a meccset és a Philadelphia kikap akkor újra bent vannak a rájátszásban, ami ennek a csapatnak már hosszú évek óta nem adatott meg. A Los Angeles Clippers is ugyan ebben a helyzetben van viszont ők nincsenek ilyen közel a bejutáshoz. Nagy rangadó lesz hisz nem régen a nagy cserét hajtott végre ez a két csapat egymás között és talán most derül ki ki is járt jobban.
BIG33 2018-02-03 14:28:49
Sziasztok!

01139 V Detroit - Miami: Több, mint 197,5 (Pontszám 197,5) 1,85
01175 V Denver - Golden State: Golden State -5,5 (Hendikep 5,5) 1,85

A Miami újra idegenben játszok ráadásul 24 órán belül másodszor ami nagy nagy hátrányt jelent számukra. Kétség sem fér hozzá idén a vendégek sokkal jobbak mint a hazaiak mégis most úgy gondolom hogy a Blake Griffin erősítette Detroit meg tudja holnap hajnalban szorongatni az ötödik helyen álló igen igen fáradt Miamit. A hazaiak tudnak sok pontos meccset játszani ami Blake Griffinel talán még hatékonyabbá tud válni. A vendégeknek a védekezése szerintem szét fog esni mivel az elmúlt két meccsüket vesztették ami mind idegenben volt. Szerinte egy jó védekezéshez sokkal több energia és lélek jelenlét kell mint egy jó támadáshoz és úgy gondolom pont ezek fognak hiányozni a Miaminál.

A címvédő Golden Statet fogadja a nem is túl rossz Denver Nuggets. Ebben a szezonban egyszer már kikapott a Golden State a Denvertől ami azért valljuk így is több hiba mint amit ejtenie kellett volna a Bajnoknak. Szerintem nem lesz kíméletes meccs és a hazaiak még igen fiatal játékosai talán képesek lesznek megszorítani néha a vendégek idősödő szupersztárjait viszont nem hiszem hogy nehéz meccs lesz a back to backet játszó GSW-nek. Emellett a héten csúfosan kikapott a vendég csapat akkor Utah Jazz csapatától és ha meg akarja tartani első helyét akkor ilyen meccs nem nagyon férhet bele több.
BIG33 2018-02-02 20:21:43
Sziasztok!

01200 H Philadelphia - Miami: Kevesebb, mint 203,5 (Pontszám 203,5) 1,70
01511 V Oklahoma City - New Orleans: New Orleans +6,5 (Hendikep -6,5) 1,75

Philadelphiában játszik holnap hajnalban a Miami csapata. A Miami nagyon hajtani fog mert pontosan ugyan olyan statisztikája van a mögötte levő Washington Wizzardsnak ami azt jelenti, hogy ha holnap hajnalban kikapnak lecsúsznak az ötödik helyre. A hazaiaknak is fontos lesz ez a meccs mert a Play off utolsó helyén állnák szorosan mögöttük a Detroit ami most egy szupersztárral Blake Griffinnel erősödött így esélyes hogy a Philadelphia ha nem táltosodik meg kiesik a rájátszásból. Szerint a Miaminak köszönhetően a védekezés lesz a főszerep a meccsen így kevesebb mint 204 pontra számítok.

A 24 órán belül másodszor játszó Oklahoma city fogadja a sérülésektől hemzsegő New Orleanst. A héten a vendég csapat elvesztette talán legjobb játékosát Demarcus Cousinst ami nagyon nagy kiesés számukra főleg azért mert idén már nem tér vissza a sztár játékos viszont valószínűleg bejutnak a rájátszásba. A sérülést követően le is igazoltak a helyére egy nem rossz de közel sem olyan jó játékost Nikola Miroticot. Úgy gondolom szoros meccs lesz hiszen a hazaiak is kivannak fáradva mivel ma hajnalban a Denver Nuggets ellen egy bő 250 pontos meccset játszottak amit a végjátékban pontosan az utolsó másodpercben vesztettek el. Úgy gondolom ez elég demoralizáló lehet számukra. Szerintem ha ki is kap a vendég csapat akkor hat ponton belül tudnak maradni.
BIG33 2018-01-31 17:08:55
Sziasztok!

03065 V Indiana - Memphis: Több, mint 204,5 (Pontszám 204,5) 1,85
03382 H Boston - New York: Kevesebb, mint 207,5 (Pontszám 207,5) 1,80

Indiana fogadja Memphis Grizzlies csapatát. A hazaiaknak kell a győzelem mert mindössze fél meccsre vannak az előttük lévő Milwaukee-tól. A vendégek mondhatni képességeikhez mérten elég jók persze semmi reális esélyük nincs bekerülni a Play Offba de mostanában nagyon sok pontos meccseket is képesek játszani ami azért furcsa mert a Memphis eddig egy elég védekezés orientált csapat volt. A hazaiak nagyon fognak menni a győzelemre viszont szoros meccs lesz ami szerintem sok pontot ígér majd.

Otthon növelheti újra előnyét a Boston most a New York Knicks ellen. A vendégek idegenben rettenet rosszul játszanak ami azért is jó a hazaiaknak mert az utóbbi időben ők nagy mély ponton voltak. Utolsó hét meccsükből ötször kikaptak ami a mögöttük lévő Torontonak igencsak jól jött mert eléggé fel tudtak zárkózni. Szerintem ezen a meccsen a hazaiak fognak dominálni ami hozzájuk illően, egy főleg védekezésre kiépített játék lesz ami kevés pontra utal.
BIG33 2018-01-30 21:10:55
Sziasztok!

31495 V Detroit - Cleveland: Cleveland -5,5 (Hendikep 5,5) 1,80
31428 H LA Clippers - Portland: Kevesebb, mint 109,5 (Hazai csapat - Pontszám 109,5) 1,75

Az éjszaka folyamán az Nba-ben mondhatni hatalmas csere ment végbe. A LA Clippers sztárját Blake Griffint, és két másik mondhatni az előbb említetthez képest jelentéktelen játékost, Willie Reed, Brice Johnson-t a Detroit Pistonshoz cserélte a Los Angeles vezetősége. Ennek a jelentős cserének az ellenértéke Avery Bradley, Tobias Harris, Boban Marjanovic, és két draft pick. Ennek a két csapatnak jelentősen felborult a kerete és szerintem mind kettő szét lesz esve holnap hajnalban.

A Detroit Pistons fél kezdő csapatát elküldték Los Angelesbe ami eléggé megnehezíti a nyerési esélyeit a holnapi meccs folyamán főleg azért mert a csere fő játékos Griffin jelenleg sérült a másik két játékos még nem lép pályára. Szerintem ezt a Clevelandnak ki kell használnia és jelentősen meg kell nyernie a holnap hajnali összecsapást.

A LA Clippersnél nem az a fő baj hogy a legjelentősebb sztárjukat elcserélték mert nélküle is szépen meneteltek. A nagyobb probléma az hogy a maradék jó és még jobban fizetett játékosaikat is piacra dobták ami szerintem így összességében nagy hátrányt fog jelenti holnap hajnalban a Portland ellen. Szerintem szoros meccs lesz de a vendégek nem rossz védelmén nem lesz egyszerű 109 pontnál többet dobni.
BIG33 2018-01-29 20:39:45
Sziasztok!

02056 V Denver - Boston: Boston (A mérkőzés győztese) 1,90
01967 H Dallas - Miami: Kevesebb, mint 98,5 (Hazai csapat - Pontszám 98,5) 1,75

Denver fogadja az utóbbi időben rém gyenge Bostont. Az utolsó öt meccséből a vendégek négyen kikaptak mégis úgy gondolom, hogy ennek a bajnok esélyes csapatnak nem szabad tovább ilyen rossz formában lenni. Ha nem javítanak magukon akkor elveszíthetik hamarosan a csoport elsőséget. Tudtak pihenni mégis nehéz meccs lesz ez számukra mert a Denver elég jó formában van most. Jokics szépen vezeti csapatát és már megszokták Millsap hiányát. Szerintem a Bostonnak muszáj lesz erre a meccsre összeszednie magát mert ha nem teszi akkor hosszú távon komoly következményei lehetnek ennek.

A Dallas fogadja a nála jóval jobban játszó Miami Heat csapatát.A Miaminak van az egyik legjobb védekezése a ligában. A Dallas utóbbi meccsein rém gyenge volt és ha ma meg is tudják fogni a Miamit amit nem igazán hiszek, akkor is az egyik legjobb védekezésen kellene több mint 99 pontot dobni. A vendégeknek amúgy is kellene a győzelem mert elég szoros a mezőny az él bolyban, ő is veszélyes lehet még az igen gyenge Clevelandra és rajuk is veszélyesek lehetnek a Washington játékosai.
BIG33 2018-01-22 16:09:30
Sziasztok!

00141 V Charlotte - Sacramento: Sacramento +10,5 (Hendikep -10,5) 1,75
00700 V Atlanta - Utah: Utah -2,5 (Hendikep 2,5) 1,80

A Charlotte fogadja a nem túl jól teljesítő Sacramentot. Pár napja bejelentették, hogy az egész hazai kezdőcsapator cserélni szeretnék és már egy-egy játékos miatt folynak is a tárgyalások. Úgy gondolom, hogy a hazaiakban nincs annyi motiváció, hogy ezt az egyébként kötelező meccset le tudnák hozni. A vendég csapat is képes meglepetésekre és ha a veteránok elkapják a fonalat vagy inkább csak van kedvük játszani akkor parádés meccseket tudnak hozni.

Atlanta fogadja a most már mondhatni teljes kerettel felálló Utah Jazz csapatát. Holnap hajnalban Rudy Gobert újra játszani fog. úgy gondolom hogy nélküle is sokkal nagyobb esélye van a Utahanak a győzelemre de vele még inkább. Az Atlanta még mindig harmat gyenge igaz néha megtáltosodnak és egy-egy meccset tudnak hozni. A hazaiak utolsó öt meccsükből hármat nyertek. Ez a mondhatni jó széria nem állhat fent mindig.
BIG33 2018-01-20 17:22:51
Sziasztok!

03874 H Portland - Dallas: Portland -5,5 (Hendikep -5,5) 1,85
01308 H Cleveland - Oklahoma City: Cleveland -3,5 (Hendikep -3,5) 1,80

A Potland fogadja a Dallas csapatát. A vendégek elmúlt két meccsüket elvesztették, a hazaiak épp ellenkezőleg, nyerték ezeket. A Portland nyakán nagyon ott van szerintem óriási meglepetéssel a LA Clippers. Ha a Los Angeles így halad akkor könnyedén átveheti a Portlandtól a hatodik helyet. Szerintem a hazaiaknak ez kötelező lesz megnyerniük ha nem akarnak helyet veszteni. Teljes a keret mind két csapatnál és vitathatatlan hogy a hazaiak jobbak minden téren. Úgy gondolom mi fogják használni és könnyedén nyernek.

Hatalmas mérkőzésre készülhetünk ma este mégpedig az Oklahoma City mérkőzik meg a Clevelandel és az utóbbi csapatnak van az otthoni pálya nyújtotta előny. Ez a két csapat szinte mindenben különbözik. A Cleveland inkább támadás orientált, az Okc inkább védekezés orientált. Szerintem otthon nyer a hazai csapat mégpedig abból kiindulva hogy nagyon rossz széria után most kezd fellendülni a csapat. Nem lesz könnyű mert a sztár hármas az Okcben nagyon sokra képesek együtt.
BIG33 2018-01-19 18:26:48
Sziasztok!

23146 H Utah - New York: Utah -5,5 (Hendikep -5,5) 1,75
06402 V Brooklyn - Miami: Miami -3,5 (Hendikep 3,5) 1,85

Két 10. helyezett mérkőzik meg egymással ezúttal Utahban. A vendégek oly annyira rosszak idegenben hogy a Utahnál sokkal rosszabb csapattól, a Memphistől is kikaptak két napja. A hazaiak Már mondhatni az újonc Donovan Mitchell vezetésével a kötelezőket tudják hozni főleg hazai pályán. A vendégek már teljes kerettel álltak fel a Memphis ellen mégsem tudtak jól lereagálni az ellenfél játékát. Úgy gondolom, hogy az idegenbeli sorozat nagyon nincs jó hatással a vendég csapatra ami meg fog látszani a holnap hajnalban esendő Utah ellen meccsen is.

Brooklyn fogadja a negyedik helyen álló Miami csapatát. Érdekes csapat ez a Miami mert sok változást nem igazán eszközöltek a nyár folyamán, hatalmas fejlődésen ment ez a csapat és méltán megérdemlik a Keleti főcsoport negyedik helyét mert megmutatták hogy Dion Waiters kiesésével sem hullik szét a csapat. Legutóbb idegenben verték a Milwaukee csapatát ami szerintem nyugodtan kimondható hogy sokkal összeszedettebb és jobb mint a Brooklyn. Holnap hajnalban szerintem hozzák a kötelezőt hisz muszáj is nekik mert elég szoros az élmezőny Keleten. Ha így haladnak akár a nem is oly rég még bajnok csapat a Cleveland helyét is átvehetik.
BIG33 2018-01-17 18:15:18
Sziasztok!

17453 V Atlanta - New Orleans: New Orleans +0,5 (Hendikep -0,5) 1,70
03506 H Memphis - New York: Memphis (A mérkőzés győztese) 1,70

24 órán belül másodszor meccsel a New Orleans ezúttal Atlantában. A hazaiak legutóbb elverték a San Antoni Spurst tehát mondhatni jó formában vannak még ha ez is csak az utolsó helyre elég. A vendégeknél Anthony Davis nyilatkozta hogy ő akar lenne a hét játékosa és mindent meg fog ezért tenni. Az elmúlt 3 meccsné 129 pontot és 42 lepattanót szedett tehát mondhatni élete formájában van. A vendégek ezek mellett nem halaszthatják el ezt a meccset ha maradni akarnak a hatodik helyen a tabellán.

Memphisben játszik az idegenben nagyon rosszul játszó New York. Most már Tim Hardaway Jr. is bevethető lett így teljes kerettel áll fel a New York ami igen szoros meccset fog eredményezni hisz a hazaiak elég jók mostanában. Legutóbb parádés meccsen verték el a LA Lakers csapatát. A Memphis gyenge teljesítménye ellenére otthon kiválóan játszik ahhoz képest miken is ment keresztül ez a csapat. Mike Conley még sérült sajnos mindig de cseréje egész jól beépült a Memphis rotációjába.
BIG33 2018-01-14 19:50:04
Sziasztok!

06730 V Miami - Milwaukee: Milwaukee +0,5 (Hendikep -0,5) 1,95
04924 V Minnesota - Portland: Több, mint 211,5 (Pontszám 211,5) 1,75

A Keleti Főcsoport 4. helyezettje fogadja a Milwaukee Bucks együttesét. A hazaiaknál lesérült az egyik kulcs ember Dion Waiters akinek hiánya komoly hátrányt jelent majd a továbbiakban. A hazaiak hat meccse nyertek egyhuzamban és itt az ideje hogy ezt jó sorozatot a Milwaukee megszakítsa. A vendégek egyre jobban össze szoknak a Phoenix Sunsból hozott irányítóval Eric Bledsoe-val aki sok fontos pontot jegyezhet fel magának. Ezek mellett a vendégek nyakában ott lohol az Indiana együttese akik ma hajnalban játszanak és ha nyernek a Miwaukee viszont nem akkor beéri a tabellán a őket az Indiana.

A Minnesota fogadja a hatodik helyen álló Portland csapatát. A hazaiak maguk is tudják, hogy a védekezés a gyengéjük, viszont mindent bele fognak adni a támadó játékba mert egy meccsre vannak az előttük levő csapattól a San Antonio Spurs-től. A vendégek támadósora is híres Damian Lillard vezetésével. Sok pontos meccsnek gondolom mert a Portlandnek is bele kell adnia mindent mert könnyen elveszítheti hatodik helyezését hisz a Denever nagyon közel van hozzájuk.
BIG33 2018-01-13 18:59:21
Sziasztok!

02538 V Charlotte - Oklahoma City: Oklahoma City +0,5 (Hendikep -0,5) 1,70
02515 H Dallas - LA Lakers: Dallas -4,5 (Hendikep -4,5) 1,75

24 órán belül másodszor játszik otthon a Charlotte. Ma az Oklahoma City vendégeskedik náluk. A mostanában egész jól teljesítő vendégek az utolsó három meccsüket bukták tehát nem igazán tehetik meg hogy ma a fáradt hazaiak ellen kikapjanak. Ha ma kikapnak akkor könnyen elveszíthetik rövidesen az 5. helyüket a tabellán. Az vendégek a három meccses nyeretlen szériájuk előtt bebizonyították hogy igenis három szupersztár is tud egy csapatban játszani ami az edzőnek, Billy Donovannak köszönhető. Szerintem újra össze tudták magukat szedni fejben annyira hogy elverjék a Chalotte Hornets csapatát.

Dallas fogadja a Los Angeles Lakers csapatát ma este. A vendégek a 13. helyen a hazaiak a 12. helyen állnak ugyan azon főcsoportban a tabellán. A Dallas az elmúlt hetekben nagyon jól játszik főleg otthon gyűjtötte be győzelmeit. A Lakers sem mondható mostanában rossznak mégis úgy gondolom, hogy otthon a Dallas győzedelmeskedni fog. Egyik csapatból sem hiányzik senki így egy egész jó meccsnek nézhetünk elébe. Dirk Nowitzki a 40 éves veterán újra fénykorát éli és már már néha All Star szinten játszik, persze nem csak az ő érdeme az egész hanem egész jól összecsiszolódott csapatnak is.
BIG33 2018-01-08 16:08:37
Sziasztok!

03326 H Indiana - Milwaukee: Indiana +0,5 (Hendikep 0,5) 1,70
04705 V Minnesota - Cleveland: Cleveland +0,5 (Hendikep -0,5) 1,75

Az Indiana fogadja az egyel előtte levő helyezett Milwaukee Bucks csapatát. A hazaiaknak nem sok választásuk van mert ezt a meccset meg kell nyerni ahhoz hogy a mögöttük lévő Philedalphia újoncai ne előzzék meg őket. Ha ez bekövetkezik akkor egyenlőre kiesnek a Play Offot érő helyezések közül. Ha a vendégek kikapnak akkor sem fog sok változás történni mert az Indiana ha nem is nagyon de jobban le van maradva mint hozzájuk az említett Philadelphia. Mind két csapatban minden fontos ember egészséges így egy elég szoros meccsre készülhetünk. Giannis Antetokounmpo a vendég sztárja nem igazán játszik kiegyensúlyozottan és a héten már egy nagyon extra teljesítményt láthattunk tőle.

A Cleveland látogat most nyugatra a Minnesotához. Mind két csapat nagyon be van betonozva az adott helyére (Cleveland 3. ; Minnesota 4.), legalábbis a mögöttük lévő csapatok egyenlőre nem veszélyeztetik őket. a vendégeknek nagyon kellene ez a győzelem hogy az előttük lévő Torontot beérjék hisz csak egy bajnok esélyes csapatról beszélünk, és szerintem ez a harmadik hely nem igazán jó számukra. Sokkal jobb helyzetben állnak ilyen téren mint a Minnesota, mivel a hazaiaknak jóval többet kellene teljesíteniük hogy a csoport harmadik helyezettjét a San Antonio Spurst beérjék. Tehát összességében a vendégeknek ez a meccs sokkal fontosabb.
BIG33 2018-01-05 19:50:46
Sziasztok!

03966 V LA Lakers - Charlotte: Charlotte -2,5 (Hendikep 2,5) 1,80
01885 V Milwaukee - Toronto: Toronto +0,5 (Hendikep -0,5) 1,80

LA Lakers az utolsó helyről próbálja magát felküzdeni most a Charlotte Hornets ellen. A vendégek nem sokkal vannak jobb formában hisz ők is csak a 12. helyen állanak a tabellán. Valószínűleg ma sem játszik még a hazaiak irányítója Lonzo Ball aki nélkül a csapat elmúlt meccsein közel sem szerepelt olyan jól mint vele. A Charlottenél mindenki ép és egészséges és az elmúlt időben elég parádés meccseik voltak. Ezt a lehetőséget a vendégek nem hagyatják ki ha még versenybe akarnak szállnni a Playoffért.

Újra Milwaukeeban meccsel az egyetlen Kanadai gárda a Toronto. A legutóbbi mérkőzésükön a hazaiak ki tudtak hozni egy döntetlen de hosszabbításban akkor is a vendégek nyertek. Szerintem most a Toronto esélyt sem fog adni Giannis Antetokounmponak és csapatának. Demar Derozen és Kyle Lowry oly annyira jól játszanak hogy csapatukat is jócskán a legjobbak közé emelték. Az előbb említett Derozen a héten dobta nem csak karriercsúcsot de Klubcsúcsot is az 52 pontos teljesítményével. Így úgy gondolom életük formájában képes lesz a Toronto idegenben nyerni.
BIG33 2018-01-03 16:20:00
Sziasztok!

02049 V Miami - Detroit: Detroit +3,5 (Hendikep -3,5) 1,75
02237 V Utah - New Orleans: New Orleans (A mérkőzés győztese) 1,90

A Keleti főcsoport hetedik helyén álló Miami fogadja az ugyan azon csoport negyedik helyezettjét, a Detroit Pistonst. A hazaiaknak az idei teljesítménye enyhén szólva hullámzó és szerintem ezt a Detroit ki tudja használni. A hazaiak sztárjai közül a legmeghatározóbb, Hassan Whiteside nagyon rosszul játszik idén de még így is jobbak csapat szinten mint tavaly. Az Andre Drummond vezette csapat pont azon a téren jobbak amin a Miami bukni tud. Valószínűleg a meccs elég szoros lesz de én a Detroitnak szavazok több bizalmat.

Utahban kezdheti meg újra a jó szériáját a New Orleans. A vendégek utóbbi két meccsüket elvesztették és ha nem akarnak lecsúszni a Play Offról mint tavaly akkor nyerniük kell mert elég szorosan mögöttük van a LA Clippers. Utahban megint vagy inkább még mind sérült Rudy Gobert a Francia sztár, ez a csapatnak nagyon nem tett jót mert még vele csak csak tartották magukat de nélküle elég instabil a csapat. Gordon Hayward elvesztése után már csak Gobert tartotta össze a csapatot. A tavalyi negyedik helyhez képest idén 10. helyre férnek csak be. A vendégeknél most minden fontos ember ép és egészséges. A Demarcus Cousins Anthony Davis duo Parádés meccseket tudnak alkotni majd hirtelen elveri őket egy rossz csapat is. Most szerintem a hullámvölgy legalját is megjárták hisz pár napja a Dallas verte elé őket. Úgy gondolom összeszedték magukat azóta és újra nyerni fognak.
BIG33 2017-12-25 17:11:18
Sziasztok!

00033 V Golden State - Cleveland: Több, mint 218,5 (Pontszám 218,5) 1,95
12888 02 Oklahoma City - Houston: Vendég és kevesebb (A mérkőzés győztese + Pontszám 220,5) 2,75

Döntő visszavágó lesz magyar idő szerint kilences kezdéssel. Most a Goldenstate lesz otthon és a Cleveland fog utazni. Szerintem elég presztízs kérdést fognak csinálni ebből a meccsből. Tavaly nagy küzdelem árán de otthon nyert a Cleveland. Idén nem játszik Stephen Curry de a vendégek közül is hiányozni fognak. Bármely csapat fog felülkerekedni a másikon akkor is szerintem pontzáporos meccs lesz. Bár a hazaiak jobban védekeznek ők is 115 pont környékén átlagolnak meccsenként hasonlóak ehhez a vendégek statisztikájai is. LeBron James vissza szeretne vágni a döntőben való csúfos 4-1 miatt, és szerintem jó eséllyel meg is fogja tudni tenni. Szerintem az a csapat fog nyerni aki a támadásban jobban fog teljesíteni így a pontok is hasonlóan fognak alakulni.

Nem csak a bajnokok meccse lesz érdekes hanem az Oklahoma cityben esedékes meccs is. Houston eléggé szétesett a amióta Chris Paul megint lesérült. Ezt nem engedheti meg magának hosszútávon ha szeretne a csoport elsőségben maradni. Össze fogják magukat szedni és azt az önmagát fogja hozni a csapat mint az első Paul sérülés közben. Ami keményebb dió lesz nekik az a szárnyaló Oklahoma és a védekezésük megtörése lesz. Nagyon nagyot fog küzdeni az Okc és az egyetlen fegyverük jelenleg az a védekezésük mert mind a három sztár a csapatban karrierjük legrosszabb számait hozzák.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
BIG33 2017-12-16 18:26:19
Sziasztok!

12278 V Houston - Milwaukee: Több, mint 116,5 (Hazai csapat - Pontszám 116,5) 1,80
12311 H San Antonio - Dallas: San Antonio -7,5 (Hendikep -7,5) 1,75

Houston fogadja a Milwaukeet ma holnap hajnalban. Többen is leírták előttem, hogy mind a két csapat 24 órán belül a második meccsét játssza. Szerintem ez egyik csapatnak sem jó viszont talán a hazaiakat viselte meg kevésbé hiszen ma hajnalban is otthon vívták a harcot a San Antonioval, nekik nem kellett utazni. Úgy gondolom hogy a vendégek védekezésen simán át fogja törni a hazai csapat és mint a legutóbbi hat meccséből ötször most is 117 pontot dobnak minimum. A James, Chris páros oly annyira össze szokott hogy lassan kijelenthetjük, hogy a liga legjobb hátvédpárosa.

A San Antonio is 24 órán belül másodszor játszik most a nyugati főcsoport utolsó helyezettjével, a Dallassal. A hazaiak jelenleg a harmadik helyen állnak és ha nem akarnak a Minnesota mögé kerülni akkor el kell kezdeniük nyerni a meccseket mert az említett csapat ott lohol a nyakukban. Szerintem a Dallas nem lesz kihívás Popovichnak és csapatának de tudnak meglepetéseket okozni. Talán ez most kevésbé esélyes mert az újonc játékosuk Dennis Smith Jr valószűleg nem játszik a mérkőzésen. Tehát a nyolc pontos hátrányból induló meccsen is győzedelmeskedni kellene a hazaiaknak.
BIG33 2017-12-14 18:33:44
Szia Versace! Nem szeretnék komfrontálódni nem ezért írok. Szerintem nincs teljesen igazad. Ha vissza nézel akár milyen statisztikát az okc játékára nem az jellemző hogy pontgazdag lenne és inkább a védekezésre mennek rá. A 27 meccsük alatt eddig valamivel több mint 2700 pontot dobtak tehát az alig több mint 100 meccsenként és valamivel kevesebb mint 2700 pontot kaptak tahat az el sem éri a 100 potot mérkőzésenként ami védekezésben szinte liga elitnek mondható. Az India kicsit pont erősebb és nem ilyen jól védekező csapat de ez még nem azt jelenti hogy a tipp mázli lett volna
BIG33 2017-12-14 15:23:05
Sziasztok!

04035 V Atlanta - Detroit: Detroit -3,5 (Hendikep 3,5) 1,80
04870 03 Cleveland - LA Lakers: Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 220,5) 2,20

Fontos meccs előtt áll a Detroit hiszen ha holnap hajnalban megveri az Atlantát akkor vissza kerül a Play off helyezések egyikére. A vendég csapat az elmúlt időben nagyon rosszul játszott mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nagyon erős csapatoktól kapott ki de ez nem mentesíti fel őket semmi alól. Andre Drummond, a vendégek sztárja nyilatkozta hogy sok esetben a gyenge játéka miatt bukott a csapat. Szerintem összeszedik magukat és simán fognak nyerni a nagyon gyengén teljesítő Atlanta ellen.

Clevelandbe látogat az újoncokkal tele levő csapat, a Los Angeles Lakers. Egyre jobban tudja a kiemelkedő teljesítményét hozni a hazai csapat így nem lesz könnyű dolga az amúgy is gyengén játszó vendégeknek. Sok hír felreppent az elmúlt időben, hogy jövőre hova fog igazolni LeBron James a hazaiak szupersztárja és a legvalószínűbb eddig, hogy a Lakers lesz az a bizonyos szerencsés csapat. A vendégeknek nagyon össze kell magukat szedni, hogy lássa James van a csapatban lehetőség. mivel egyik csapat sem a védekezéséről híres így pont dúsnak gondolom a holnap hajnali mérkőzést emellett a Cleveland tovább fogja csökkenteni különbségét a Keleti főcsoport élén álló Bostonnal szemben.
BIG33 2017-12-13 18:12:32
Sziasztok!

00552 H Indiana - Oklahoma City: Indiana +0,5 (Hendikep 0,5) 1,70
00607 V Miami - Portland: Portland +2,5 (Hendikep -2,5) 1,85

Az igen jól teljesítő Indiana fogadja az Oklahoma City csapatát. Victor Oladipo és Domantas Sabonis is bebizonyították hogy a hazai csapat nagyon jól járt velük, eme két szinte újoncnak mondható játékos az egekbe emeli az Indianat amit senki még csak álmában sem merte volna gondolni. Apró lépésekkel kúsznak felfelé a tabellán nem úgy mint az ellen felük. Ők egyre lejjebb és lejjebb csúsznak. A szupersztár trionak bajnok esélyesnek kellett volna lennie de ehhez képest az alsó részének vannak jelenleg a tabellán. Úgy gondolom, hogy az Indiana otthon simán fogja verni az Oklahoma Cityt.

Miamiban vendégeskedik a holnap hajnalban a Portland csapata. A vendégek kiváló kezdésük ellenére most elég gyengén szerepelnek, az elmúlt öt meccsüket vesztették nem úgy mint hazaiak nekik most eléggé megy a játék. Szerintem ez meg fog fordulni és a Portland felül fog kerekedni a Miami csapatán hisz ha ezt nem teszik akkor ki is eshetnek még hajnalban a rájátszást érő első nyolc helyből. A Miami igen igen hajtani fog mert egy kis esélye van bekerülni az első nyolc közé ami a rájátszást jelenti a szezon végeztével. Szoros meccs lesz de Damian Lillard vezette Portland szerintem nyerni fog a Hassan Whiteside vezette Miami ellen.
BIG33 2017-12-08 10:16:32
Sziasztok!

04810 V Indiana - Cleveland: Cleveland -3,5 (Hendikep 3,5) 1,80
03633 V San Antonio - Boston: Több, mint 196,5 (Pontszám 196,5) 1,80

Az Indiana fogadja a már 13 meccse veretlen Clevelandet. Szoros összecsapásra készülhetünk abból kiindulva, hogy ez a két csapat most elég jól játszik. Önmagához képest szárnyal az Indiana mégsem hiszem azt, hogy Lance Stephenson és Victor Oladipo elegek lennének a vendégek jó szériája megtöréséhez. Nagyon kapaszkodik fel a Cleveland az első helyre ez Lebron James kiemelkedő játékának köszönhető amit tőle csak a rájátszásban szokhattunk meg.

Nagy rangadónak nézünk elébe hiszen a San Antonio fogadja a keleti első helyezettet a Bostont. Mind a két csapat védekezés orientált így az fogja eldönteni a meccset amelyik csapatnak a támadása hatékonyabb. Pontokat fognak ezért jócskán termelni. Ahogy az előttem szóló is mondta lehet rá esély, hogy Leonard vissza térjen és akkor bajban legyen a Boston. Brad Stevensnek a Boston edzőjének ki kell valamit találnia, hogy esélyük legyen Popovich és csapatának zsenialitása ellen.