clutch9

Regisztrált: 6 éve
Hozzászólások száma: 19 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

clutch9 2019-03-12 23:33:02
Sziasztok! Azt raktam ma, hogy a Juve meccsen lesz 11es! Ha esetleg 11-es párbaj lenne az beleszámít?
clutch9 2018-10-18 19:12:38
Mára két NBA meccs:

76ers-Bulls: -9.5 76ers Win 1,60

Első meccsén botlott a Sixers pocsékul játszottak, mentségükre szóljon, hogy egy bombaerős és bajnokesélyes Boston ellen. Egyértelmű javulásra várok, pláne már hazai pályán. A Bulls még csak PO csapat sem lesz, ez nem egy olyan első meccs amit akarnak játszani szerintem, pláne, hogy Markkanen a jelek szerint pályára sem lép.

Blazers-Lakers: Lakers Win 2,15

Bukik a Portlandet hozzák esélyesebbnek, ami vitatható is meg nem is. Évek óta jó alapszakasz csapat a Portland, otthon mindig veszélyesek a Lillard-McCollum duóval az élen. DE! Ez már egy másik Lakers. A nyáron a liga legjobb játékosát igazolták le Lebron Jamest, aki biztos megakarja majd mutatni mindenkinek az első meccsén a Lakersben, hogy nincs aggodalomra ok, és itt is ugyanolyan játékot fog hozni. Ez könnyebben is mehet neki ezen a meccsen, hiszen a Portlandnek nincsen olyan embere, aki megbízhatóan megfoghatná Jamest. James mellé pedig jöttek kiegészítő emberek, a már ott lévő titánok mellé. Rondo, Stephenson, Mcgee, Ingram, Ball, Kuzma, Hart, Caldwell-Pope, akár még Beasley is. Fiatal keret, de bizonyításra éhesek. Szoros mérközésen Lakers győzelmet várok.
clutch9 2018-10-17 19:50:34
Pár kosár:

Európa: Porto és Szolnok győzelme
Mindkettő Fiba Europe Cup mérkőzés! Nem nagy odds, főleg az Olaj nem az, de 110% mindkettő! Az Albacomp nem is tudom talán az elmúlt 5-6 évben nem rendelkezett ilyen gyenge csapattal, mint amilyen most van neki. Egyedül talán Heath játszik elfogadható szinten, magyaroknál pedig persze Lóri, de rajtuk kívül senki se nyújt még átlagosat sem. Szolnok győzelme adja magát, Falco idén nem lesz bajnokesélyes, talán a 4be odaérnek, de ahhoz is légiósokat kéne cserélni, talán Bruinsma és Norfleet aki maradhat. Szolnok se a legerősebb idén, de hazai pályán bizto behúzzák a mérkőzést.

NBA: Bucks, Pistons, Pacers, Heat, Knicks, Jazz, Mavericks győzelme

Ez nem kevés szóval két részre bontom szerintem biztosabb és nem biztosabbakra!

Biztosabbak: Bucks, Pistons, Pacers, Jazz győzelem

Bucks lehet idegenben játszik Charlotteban, de van egy klasszisokkal jobb játékosa, és egy sokkal masszívabb csapata. Giannis Antetokounmpo a szezon első meccsen biztos hozni fogja talán még megszokottnál is jobb formáját, őt nem fogja tudni megfogni senki a Charlotte csapatából. A Pistons győzelmet igazából arra alapozom, hogy otthon játszanak egy rendkívül gyenge csapat ellen a Nets ellen. Nincs olyan játékosa a Brooklynnak, aki meccset tudna nyerni nekik. A Pacers tavaly sokakat meglepett előkelő playoff helyezéssel, és hogy megszorongatták Lebron Jamest. Oladipo a csapat sztárja, és mellé nagyon jó kiegészítő játékosok kerültek, akik teszik a dolgukat. A Jazz egy nagyon jó csapat a szememben, remek játékosokkal tavaly is jók voltak Mitchellel az élen, és mellé van 7-8 játékos aki sok rosszat nem tud tenni. A Kings fiatal csapat, pár éven belül majd talán ugyanezen a meccsen rájuk is fogadunk, de még nem érzem őket erősnek idén.

Kérdésesek: Heat, Knicks, Mavericks

A Heatben tök őszintén Dwyane Wade és a csapat minősége miatt bízok. Szerintem a Heatnek van 13 használható játékosa, egy klasszissal kiegészülve. A Magic nagyon is-is csapat, nincs úgymond sztárjuk, szerintem nem is draftoltak jól Bamba személyében én kis posztra vettem volna játékost, nem Vucevic elé. A Knicks végre filozófiát vált, és visszatér az új edző személyében a New Yorki vér a játékosokba, és olyanok a játékosok is akik hajlandóak a kemény munkára. Plusz ha a Knicks PO esélyes csapat akar lenni, akkor ezeket a meccseket muszáj hoznia, ezt ők is tudják. A Hawks egy borzalmas csapat szerintem, draftoltak egy megbízhatatlan irányítót, Trae Youngot aki a logóból hajigálja a labdát, pocsék meccset és sok dobás kísérletet várok tőle. Szerintem ő fogja a vesztét okozni a Hawksnak. A Mavs győzelmét azért hozom, mert bár rookie, de nagyon bízok Luka Doncicban, és szerintem egy szinttel feljebb fogja emelni a Dallast idén Deandre Jordannel kiegészülve. Bár Barnes nem játszik ma, a Sunsnál Devin Booker játéka kérdéses, ő nagy veszteség lenne. Ayton az 1/1 nem kis ember, de ez már másik szint és szerintem Jordan mellett nem fog úgy élni, mint az egyetemen. Na akkor ennyi lenn, sok szerencsét mindenkinek! :)
clutch9 2018-05-28 14:59:32
Akkor hálaisten feladta Gojowczyk nem nézett ki jól :D köszi a választ!
clutch9 2018-05-22 16:42:20
Wawrinka vélemény srácok?
Még csak egy meccset játszott idén salakon, akkor lesimázta Johnson, de most otthon játszik, és Donaldson elég pocsékul játszik idén salakon.
clutch9 2018-05-17 13:16:37
A Walkover tippmixen 1es odds vagy győzelem?
clutch9 2018-05-17 09:29:30
Mára nekem: Babosék-Bartyék-Halep
clutch9 2018-05-15 09:24:06
Mára:
Shapovalov, Errani, Begu párosban meg esetleg Rosolska/Spears! Vélemények?
clutch9 2018-05-14 13:45:05
Várható, hogy Barty/Schuurs páros jól fog szerepelni, ha külön is jól megy nekik?
clutch9 2018-04-20 14:48:36
Nézi valaki a Goffin meccset? Annyira hülyén játszik a belga...Nem használja ki a lehetőségeit. Megnyerhetné simán a 2.szettet, ha végre egyszer keresztbe ütné a pályán a labdát ahol senki nincs, de ő mindig visszaüti Dimitrovnak a labdát. Nagyon bosszantó nézni..
clutch9 2018-04-18 14:09:55
33817 Egis Körmend - Falco Szombathely H 1,60

Nincs ennél szebb nap, Vasi El Clasico! Óriási hangulatra és remek mérkőzésre van kilátás, ahogyan mindig a vasi rangadón. Nagyon jól tudom, hiszen a közelben lakom és kosarazom, és mindig ugyanolyan nagy érdeklődés övezi az összecsapást. Az MTE elég pocsék formában van, elvesztette utolsó 4 meccsét, amire pár éve nem volt példa, ezzel szemben a Falco hozza a szokásos brusztolós, kemény játékát. Az év során kétszer találkozott a két együttes, hazai pályán 15 pontos győzelmet arattak a piros-feketék, míg Szombathelyen a Falco nyert 4 ponttal, de meg kell mondani, az a meccs is a Körmendnek állt, de végül a Falco felül kerekedett. A hazaiknál Csorvási Milán fog hiányozni a palánk alól, így ismét Horti Bálintra és Justin Tuoyora hárul ennek a szerepnek a betöltése, vendégeknél csak fiatalok sérültek, de például Steve Taylor a napokban tért vissza Szombathelyre, miután elhunyt nagymamája miatt visszautazott az államokba, míg Julian Norfleet is kezd visszatérni sérüléséből. Fehárváron elég kaotikus mérkőzést játszott a Falco, ahol Darrin Govenst kiállították két sportszerűtlen hibával, ami 2018. jan. 1.-től már nem eredményez automatikus eltiltást, így játszhat az örökrangadón. A Körmendnél örömhír, hogy csapatkapitányuknak, Ferencz "Fepu" Csabának pár napja kislány született, úgyhogy biztos így nagyobb erőbedobással is készülnek a körmendiek, hogy ezt egy győzelemmel ünnepeljék. A Körmend problémája az előző meccseken az volt, hogy a Marquis Wright-Andre Hollins hátvéd páros nem igazán találta a ritmust támadásban, és borzalmas dobószázalékkal dobtak. Az viszont már többször kiderült az év során, hogy nagy meccsekre feltudnak nőni a feladathoz, és Hollins is bármikor képes 5-6 triplát beszórni, de ugyanúgy Wright is. Hozzátéve még, hogy a Körmend a hétvégén nem játszott, így volt szabadnapjuk, amit pihenéssel töltöttek. A Körmendnek amúgy is mélyebb a kerete, rendre 9-10 játékost forgat Gasper Potocnik tréner, senki sem szokta meghaladni a 30 perces játékidőt. A Falcónál ez pont fordítva van. Náluk 7, de ha jószívű vagyok azt mondom 8 embere rotáció van, és a fontosabb emberek bőven 30 perc felett átlagolnak. A hétvégén Fehérváron is a kezdő ötös a 200 percből 178at pályán volt, tehát akik padról jöttek azok összesen játszottak 22 percet, ami nagyon kevés. Összességében azt gondolom, egyszer minden rossz széria véget ér, és a Körmendnek sokkal fontosabb ez a győzelem, hiszen feljebb akarnak kerülni, és mindenképpen akarnak bizonyítani a szurkolóknak. Tippem egy 10 pont körüli MTE győzelem.
clutch9 2018-04-14 17:23:26
37686 Philadelphia 76ers - Miami Heat V Heat +8.5 hendi 1,55
37405 Toronto Raptors - Washington Wizards H 1,22

Elkezdődik végre! Az NBA rájátszás első játéknapja. Lássuk is a mai napot, ahol a Golden State Warriors helyett inkább a Toronto Raptorst választottam az egész éves, de leginkább az elmúlt hetekben mutatott produktum alapján.

Köztudott a Raptors első helyen zárta a Keleti konferenciát, franchise rekord 59 győzelemmel. Minden évben jó alapszakaszt futnak, de most ez úgymond nagyszerű lett, de minden évben valami nem jön össze a Playoffban nekik, és korán kiesnek. Ezt most nem gondolom így lesz, hiszen sokkal jobb és mélyebb kerete van a Torontónak, minőségi játékosok jönnek a kispadról is. A Wizards nemrég kapta vissza John Wallt, aki nem játszott sokat az elmúlt időben, keresi régi önmagát. Nem tartom erős csapatnak a Washingtont, egyszerűen nem tudnak összeállni, ami egy kicsit az edző hibája szerintem, Scott Brooks OKC után itt sem tudja kezelni játékosait. Raptors hazai pályán nagyon jó, kb egész Kanada mögöttük lesz, és hazai pályán a Wizardstól nem fognak kikapni az egész széria során egyszer sem szerintem.

Térjünk rá az első kör legjobb párosítására Keleti és Nyugati konferenciát is beleértve, a Philly-Heat párharcra. Be kell vallanom, kedvenc csapatom a Miami, nagyon jól ismerem őket, így adom ezt a tippet nem elfogultság miatt. A Sixers elképesztően fejezte be a szezont, az utolsó 16 meccsüket megnyerték, ezzel bebiztosítva a 3.helyet. Nagyon rég láthattuk őket a Playoffban, úgy néz ki meghozta a gyümölcsét a munka. Ben Simmons extra évet fut "újoncként", vele együtt Embiid is pazarul játszik, DE utóbbi nem léphet még pályára sérülés miatt. Akármilyen jó csapat lett a Philly, és nagyszerű, hogy idáig eljutottak, mégis úgy gondolom ez a párharc inkább a Heaten fog múlni. A Miaminél rengeteg Playoff tapasztalattal bíró játékos van, ami döntő faktor egy olyan csapat ellen, ahol a legtöbb percet kapó játékosoknál nincs semmi. A Heatnél vannak olyan jó védőjátékosok akik nehéz estét tudnak szerezni Ben Simmonsnak gondolok én itt James Johnsonra, vagy akár Justise Winslowra. A Heat érdemeit tovább dícséri, hogy míg keleten kb mindenki 7.helyezett akart lenni, hogy a megfogyatkozott Bostonnal tudjon játszani, addig a Miami az utolsó napon is küzdött, és megverte otthon pont a Raptors csapatát, ezzel üzenetet küldve a Phillynek, hogy nem félnek tőlük. Szívesen bevállalnám akár a Heat győzelmet így első nap, de azt kicsit kockázatosnak érzem, így okosan csak egy hendikeppet vállalok be. A második meccsre már okosabbak leszünk.
clutch9 2018-04-14 16:53:45
12126 Alba Fehérvár - Falco Szombathely H 1,50
01750 Fuenlabrada - Real Madrid V 1,25

Eredő odds: 1,88

Magyar bajnokihoz írok pár sort, mert a Realt szerintem nem kell magyarázni, klasszisokkal jobb csapat a Madrid, akinek ez lesz a főpróbája a Panathinaikos elleni Euroliga meccs előtt. Alba-Falco meccsre áttérve, egy mostmár teljesen egészséges fehérvári csapat találkozik, egy olyan szombathelyi csapattal, ahol fontos játékos(ok) fog(nak) hiányozni. Azért a kérdéses kettőszám, mert míg Steve Taylor center hazautazott USA-ba nagymamája halála miatt, addig Julian Norfleet bedobó játéka is erősen kérdéses sérülés miatt, ha játszik is nem 100%-os állapotban. Így a Falcónak a rotációja kb 6 emberre lecsökken, még Norfleettal is csak 7 ez a szám. Az Albának lesz 5 minőségi légiósa, Lóránttal, Kellerrel, valamint Kováccsal kiegészülve, de Filipovity is rendre kap lehetőséget. Hazai pályán az Alba sokkal erősebb, illetve a tabella szempontjából is ha hozzák ezt a meccset, megelőzik a Falcot, mikor máskor mint most?! Tehát a kerete is jobb, mélyebb az Albának, és még a hazai pálya is az ő javukra billenti az előnyt! Több mint 10 pontos hazai győzelmet várok!
clutch9 2018-04-12 17:36:15
Aha
clutch9 2018-04-12 16:58:44
Ha Klizannal raktam szelot es feladta az 1es odds vagy buko?
clutch9 2018-04-05 20:51:33
Ez az Osaka sportot megszégyenítő teljesítménynek nem nevezhető valamije ez mi? Amit leművelt viselkedés szintjén az vérlázító! Egy arccal lenyomta az egész meccset, ugyanazt a bamba képét hozta végig. Pedig ha csak 50%ot beletesz, simán megnyeri a meccset, mert Georgesnak max a szervái voltak jók, azok se olyan hatalmas nagy százalékban. Szégyen és gyalázat! Attól függetlenül, hogy raktam mixen, esküszöm örülök, hogy kikapott, és hálaisten vége lett, mert már majdnem elsírtam magam! Nemtudom nektek mi a véleményetek...
clutch9 2018-04-03 14:01:05
Sziasztok!

Pár napja nem jelentkeztem, de ma folytatjuk azt a jó szériát, amit múltkor megkezdtem! Ismét egy nagyon egyszerű szelvényt, valamint két neccesebb, de mégis fantáziával teli tippet hozok nektek!

02192 Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets H 1,20
02309 Miami Heat - Atlanta Hawks H 1,08
05625 Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers V 1,20
28895 Utah Jazz - Los Angeles Lakers H 1,10

Eredő odds: 1,71

Ezekről, nagyon nincs mit mondani, 4 olyan csapat akinek kell a győzelem a rájátszáshoz játszik 4 olyan csapattal, akiknek már teljesen mind1 mit csinálnak. A Sixers pazar formában van, még Embiid nélkül is, utolsó 10 mérkőzésüket megnyerték, a Brooklyn pedig egy hatalmas bravúrt húzott be előző meccsén Miamiben, ami 110%, hogy nem fog megtörténni még egyszer, pláne, hogy a Sixers egy sokkal jobb csapat. Ahogy említettem a Miami az előző mérkőzésen óriási meglepetésre kikapott hazai pályán a Netstől, de ez nem fordulhat elő megint, kell nekik a győzelem egy botrány rossz Atlanta ellen meg pláne. A Portland ezzel a meccsével egy 4 meccses idegenbeli túrát kezd meg, és ha okos a Blazers, akkor mindent megtesz, hogy ezt a mérkőzést behúzza, már pedig ők erről híresek. Ezután már jóval nehezebb meccsek jönnek nekik, játszanak a Spurs, a Rockets, illetve a rájátszásért küzdő Nuggets otthonában. A Mavericks egy gyenge csapat, és egy jó teljesítménnyel a Portland jó kezdetét veheti a turnénak. A Utah ugyancsak a jobb helyért küzd, míg a Lakersnél rengeteg probléma van, a három legjobb játékosuk (Ingram, Thomas, Ball) nem fognak játszani, és nekik is inkább jobban esne, ha kikapnának, ezzel jobb esélyeket kapva a drafton.

05865 Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs H 1,85

Amióta a Spurs ellen fogadok, vérszemet kapva nyerik a meccseiket, de rengeteg ok szól most amellett, hogy ma végre elbuknak. A Clippers egy óriási lehetőséget szalasztott el azzal, hogy kb 3 negyeden át vezetve eldobta a meccset magától a Pacers ellen az előző összecsapásán. Hátralévő 5 mérkőzésükből 4et hazai pályán játszanak, és úgy kalkulálok ezeket befogják húzni. Nem szokása a Clippersnek egymást követő hazai mérkőzéseken kikapni, mindig visszatudnak térni a jó útra egy vesztes meccs után, amiben szerintem nagy szerepe van Doc Rivers vezetőedzőnek. De ez a meccs inkább a Spursön fog elmenni szerintem minthogy a Clippers nyeri meg. Túlságosan jó mostanában a Spurs, és ezt nem gondolom, hogy bírni fogják már az öreg lábak. Néztem az előző meccsüket a liga első ellen, ott is úgy tudtak csak nyerni 17 ponttal, hogy a Rockets kb belekakilt a meccsbe, és Rudy Gay valamint Dejounte Murray extrát hozott. Persze Aldridge hozta a saját teljesítményét, de ő egyedül nem lesz elég, hiszen Gay és Murray sem arról híresek, hogy egymást követő meccseken jó teljesítményeket hoznak. A Spurs hátralévő 5 mérkőzéséből a két hazaiját be kell húznia, valamint a Lakers otthonában is nyerni fognak szerintem, de ki is kell kapniuk, mert hihetetlennek tartanám, hogy az alapszakasz utolsó 15 meccséből 13mat megnyernek. Itt az ideje, hogy elhasaljon a Spurs. Ha játékos teljesítményt kéne kiemelnem, a Clippersnél mindenképp Lou Williams extra játékára várok, hiszen nem lesz kimondott védője, és ő képes akár 30-50 pont körül dobni, mint azt megmutatta már idén.

02086 Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors V 1,90

Igen tudom merész, de itt látom a "meglepetést" a mostani fordulóban. Az idézőjel oka, hogy bár a Toronto a legjobb keleti csapat rekord alapján, mégis a Cavset hozzák ki esélyesként, ami tulajdonképpen jogos is, mert a Raptors az előző 8 mérkőzéséből csak 4et tudott megnyerni. Vissza kell találniuk a helyes útra a rájátszás kezdetéig, hiszen bizonyítaniuk kell egy ilyen remek szezon után, és ebben látom, hogy megnyerhetik ezt a meccset. Ebben az évben már kétszer találkozott a két együttes, egyszer a Toronto nyert hazai pályán (133-99), egyszer pedig a Cleveland hazai pályán (132-129). Mit lehetek ezekből leszűrni? Azt, hogy a Cleveland védekezése majdnem a nullával egyenlő, és ha ismét akár 110 vagy 120 felett dob ellenük a Raptors, nem fogják tudni utolérni őket George Hill és Kyle Korver hiányában. A Raptorsnak nincs sérült semmi probléma nincs, és kell a meccs nekik, hogy elsők legyenek Keleten, hiszen hamarosan ismát játszanak a Bostonnal, ami nem lesz könnyű falat. A Raptors szerintem folytatni fogja ezt az egy vereség, egy győzelem szériáját. A Clevelandnek meglesz a lehetősége javítani, hiszen mennek még Phillybe, ahol megszerezhetik maguknak a 3.helyet, de ide a Toronto ellen nem lesznek elegek szerintem. Pláne ha belemennek egy dobópárbajba, amire hajlani szokott a Cavs, és sokkal jobb ebben a térben a Raptors. Játékos teljesítményt nem emelnék ki, maximum azt, hogy a Raptorsnak mélyebb a kerete, és egységesen fogják lenyomni a Cavset.
clutch9 2018-03-30 18:36:57
Sziasztok!
Tegnapi tippem sajnos nem volt sikeres, hiszen a Thunder kifejezetten ostobán kosárlabdázott, élen azzal a Westbrookkal, akit a találkozó előtt kulcsembernek tartottam. De semmi gond, ma javítunk!

34007 Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers V 1,25
11388 Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves V 1,35

Eredő odds: 1,69

Nagyon könnyű meccseknek vélem. Két csapat amely továbbra is küzd azért, minél jobb helyen jusson be a rájátszásba, két borzasztóan gyenge csapat ellen. 30 csapatos bajnokságban a Hawks a 28.ik, míg a Mavs a 26.ik helyet foglalja el. A 76ers ugyan elvesztette ismét kiváló centerét, Joel Embiidet, úgy gondolom túl mély a keret, és sokkal jobb játékosok alkotják, mint a Hawksnak van. Ben Simmons tripla-dupla közelében fog végezni a meccs végén, hiszen fel kell lépnie, így hogy Embiid nem tudja vállalni a játékot, valamint visszatért az idei játékosbörze első választottja, Markelle Fultz is, aki egyre jobb formába lendül. A Timberwolvesnál egyetlen probléma, hogy elvesztették a rájátszás kezdetéig sztárjátékosukat Jimmy Butlert, de bőven van annyi meghatározó játékosa a Farkasoknak, akik tudják ezt a veszteséget kompenzálni, gondolok itt Karl-Anthony Townsra vagy Andrew Wigginsre. A Dallasnál óriási bajok vannak, még egy interjúban a tulajtól elhangzott, hogy nem kéne meccseket nyerni, hogy minél jobb helyen tudjanak draftolni majd. Összességében két csapat, akiknek számít valamit ez a meccs játszik, két csapattal, akik inkább veszteni akarnak, minthogy győzni.

34102 Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks V 1,90

Bátrabbnak ajánlom, őszintén megmondva nem a legbiztosabb tipp, de mégis látok benne sok fantáziát. Ezt a meccset a Bucksnak kötelezően hoznia kellene, hiszen nagy harc folyik Keleten a 6.-8. helyért. A Bucks jelenleg a 8., és ha ezt a meccset elveszti, nagy eséllyel kiszáll ebből a versenyből, hiszen a Miami pazar formában van, illetve a Washingtonnál visszatér John Wall a következő mérkőzésen, ami nagy lökést fog adni nekik. Bravúros győzelmet aratott tegnap este a Bucks a Warriors otthonában, úgy, hogy Kevin Durant már pályára lépett. A Lakersnél van pár probléma, hiszen friss hír, hogy Isaiah Thomas csípőjét műteni kell, így kihagy 4 hónapot, Lonzo Ballnak pedig az előző mérkőzésen kiújult a térdsérülése, így erősen kérdéses a játéka. Úgy gondolom a Bucks behúzza ezt a találkozót, mert muszáj nekik, és ezt Giannis Antetokounmpo is nagyon jól tudja, így remek teljesítményt várok tőle, bőven 30 pont felett.
clutch9 2018-03-29 17:29:14
Sziasztok!
Friss regisztrációm után egy NBA tippet hozok Nektek, hiszen az én nagy erősségem a kosárlabda, egészen kis korom óra követem.

10454 San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder V 1,60

Ezt elég magabiztosan ajánlom, hiszen az OKC így a szezon végére, a kezdeti nehézségek ellenére rátalált a helyes útra, míg a Spursnél egyre több a probléma. Sztárjátékosuk Kawhi Leonard nem fog játszani még mindig, hiszen sérüléssel bajlódik, és az előző meccsen másik sztárjátékosuk LaMarcus Aldridge is kidőlt térdsérüléssel. Játéka kérdéses, de ha játékra jelentkezik is, nem lesz 100%-os állapotban. Igaz a Spurs az utolsó 7 hazai meccsét megnyerte, de ebben Aldridgenak óriási szerepe van. Ebből a 7 meccsből pár olyan volt, amit kérdés nélkül hozni is kellett, de veszélyes csapatokat is vertek meg, mint például a Timberwolves, Pelicans, Wizards vagy legutóbb a Jazz csapatát. A Warriors elleni győzelmet azért nem érdemes említeni, hiszen náluk a 4 legjobb játékos hiányzott sérülés miatt. Az előbb említett négy meccset is úgy sikerült hozni a texasiaknak, hogy Aldridge 25, 39, 27, illetve 45 pontot rakott be a közösbe, ráadásul rendre 7-10 lepattanót gyűjtve. Az OKC oldalán meg kell említeni Russell Westbrook játékát, aki az előző történelmi szezonja után, nem úgy néz ki aki megállni készül. De erre az idényre már nem egyedül van, hiszen csatlakozott hozzá Carmelo Anthony, illetve Paul George két All-Star játékos. Igaz előző mérkőzésüket elveszítette a Thunder, az egy remek formában lévő Portland ellen volt, akik 3.helyen állnak a nyugati konferenciában. A Thunder egy egész jó idegenbeli csapat, hiszen a liga második Torontót megverték nemrég, illetve a liga negyedik Bostontól mindössze 1 ponttal kaptak ki. Érdemes megemlíteni, míg a Spurs 28.án játszott Washingtonban, addig a Thunder utolsó meccse 26.án volt hazai pályán, így még jóval többet pihenhettek erre a mérkőzésre, ami azért is fontos, mert a San Antonio átlagban a második legidősebb csapat a bajnokságban. 7 győztes hazai meccs után úgy érzem, mindent figyelembe véve itt az ideje, hogy megakadjon a Spurs sorozata. Azt várom, hogy a Spurs erőlködni fog támadásban, míg a Thunder a lepattanókat összekapkodva átrohan az öreg Spurs játékosokon Westbrook vezérletével. Bátrabbak akár azt is tehetik, (ha lesz ilyen opció Beten) hogy Westbrook tripla-duplát fog szerezni.