Matthew Pardon

Regisztrált: 5 éve
Hozzászólások száma: 13 db
Tippek száma: 0
Havi pontszám -
Aktuális havi ROI -

Hozzászólások

Matthew Pardon 2018-05-29 15:19:44
tegnap a vak tyúk is talált szemet, ezért már csápol is a sok marharépa, nem észrevéve, hogy ingük-gatyájuk ráment már erre a baromra, de sebaj. viszont FC Getz ma aztán tutira ment, hozott nekünk egy ezer százalékos bukót, mert az persze nem számít, hogy a vendégek meccsein átlagban 3,2, a hazaiak meccsein átlagban 1,3 (!!!!!!!!!!!!!!) gól van, de most aztán "tuti" lesz majd legalább 4, hiszen szerinte fontos a meccs és szerinte támadni fognak :DDDDDD

de játsszunk! ha már hiányoltatok, itt vagyok, és emelem a tétet!

először is első körben megraktam 10 millió Ft alaptéttel, hogy 3,5 gól alatt maradunk

de arra az esetre, ha ennek a marhának igaza volna, és lenne legalább 4 gól, akkor nem állok meg ott, hogy elbuktam ezt a 10 millát, hanem előre leegyeztetett időpontban kimegyek az andrássy útra és meztelenül futok ott 1 km-t, és hogy ne érje szó a ház elejét, gondolok a férfi követőimre is, és hozok magammal öt darab húszéves bombalibát, akik közül kedvükre válogathat és viheti haza pár órára bárki bármelyiket, aki ott lesz

áll az alku?
Matthew Pardon 2018-05-28 01:56:10
20/5.

ki fognak rúgni, te nagy király................ ezt elkúrtad rendesen, pedig mindent megtettél azért a 20/4-ért......................

phace-çopeaux
Matthew Pardon 2018-05-28 01:50:56
gratulálok a megalapozott véleményhez
Matthew Pardon 2018-05-25 12:57:05
vigyázz getz, tegnap már a 4. tipped is bejött a 17-ből, túllépted a 20 %-ot, kapni fogsz a fejedre! hát nem megmondták neked a főnökeid, hogy 20 % alatt kell maradni???

látom ennek megfelelően bele is húztál! ezt figyeld........ verhető ellenfelet látunk a másikban (wtf? mikor megyünk ki úgy a pályára, hogy nincs esélyünk úgyse?), ezért már csapot-papot hátrahagyva nekik is rontunk (tök mindegy, hogy nem szoktunk támadójátékot játszani), és ennek eredményeképpen lövünk is, kapunk is........... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DD ha ezt egy ovisok gyereknapon előadott kabaréműsorában hallom, még meg is tapsolom! :) mondom, sietni kell vissza a 20 % alá........

más. jelentkezett egy károsult ímélben. megadtam neki az ügyvéd barátom elérhetőségét. csak szólok, hogy az ügyvéd barátom igazi hiéna, nem ismer lehetetlent és egyértelműen azt mondta, hogy ez nyert ügy lesz, ha eljut a bíróságig. szerintem kezdhettek remegni, jöhetnek a tulajdonos álnevei személyeskedni, mint csillagharcos meg sasha, már bontom is a sört........... :DDDD
Matthew Pardon 2018-05-24 10:37:21
a tegnapi nap ismételten fantasztikus tipp volt FC G.-től. 16/3. tizenhatból három. TIZENHATBÓL HÁROM!!!

kedves ügyvezető igazgató úr természetesen arra nem válaszolt, hogy miért éri meg nekik bőszen fizetni 20 % alatti kollégákat, aminél véletlenszerű rábökéssel jobbat lehetne kihozni. persze nem akkor, ha pont az a feladat, hogy minél rosszabbat hozzanak ki, mert ezért pénzeli őket a tippmix

ügyvezető igazgató úr fenyegetett, hogy ha nyomdafestéket nem tűrő szavakat használok, kitilt, addig nem. GABIBUSZ nevű felhasználónak az alábbiakat sikerült tegnap kiböffentenie:

"Apád mint gyártó is selejtet készített anyád mégsem perelte mert tudta jobban jár ha rejteget téged!!! Eddig sikerült sajnos két napja kiszabadultál! Szerintem Te csak megjátszod a hülyét és a konkurencia fizeti a baromságaidat! Épeszű ügyvéd elzavarna el a f@szba ! Jövő héten pereld be az államot mert a cigi tüdőrákot okoz mégis árulják pedig tisztában vannak vele!!!"

ebben a tartalom maga és a fasz szó is nyomdafestéket nem tűr. persze biztos vagyok benne, hogy nem lesz kitiltva, hiszen nyilván ez is egy üzemeltetői sokadnick, ebből előkerült tegnap 3-4 a hivatalos tapuah mellett. szánalmas.....................
Matthew Pardon 2018-05-23 17:45:45
jól van, látom az oldal üzemeltetői felváltva személyeskednek és félrebeszélnek, szóval ez hatalmas touche!

károsultak! egy ímélt is adok az ügyvéddel való kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében:

mattpard84@freemail.hu
Matthew Pardon 2018-05-23 17:02:11
te is lelkes védője vagy a szarnak napok óta, szóval nyilvánvalóan a tulaj sokadnickje vagy te is, úgyhogy semmin sem kell meglepődni, de ez még tőletek is ULTRAGÁZ!!!

milyen honvéd, te agyament??? :DD a mai magyar kupa döntőt a puskás akadémia és az újpest játssza....... jézusatyaúristen!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (egyébként hogy jön ide a magyar kupa döntője a horvát kupa döntője kapcsán?)

ennyire be vagytok sózva pár átvert ügyfél esetleges haragjától???? :DDDDDDD
Matthew Pardon 2018-05-23 16:30:56
ultrafasza! Mr. FC Getzy a 15. tippjéből eltalálta már a 3.-at (!!!!!!!) is, ebből az első olyat, ami nem az utolsó pillanatban jön le, erre aztán már lehet verni a nyálat!!!!!! :)

megkérdeztem egy nagyon jó ügyvéd barátomat, megerősített a tegnapi véleményemben, miszerint amennyiben bármilyen módon zajlik üzleti tevékenység az oldal mögött (ez nyilvánvaló), tudnak a borzalmas termékről és mégis nem javítani próbálják, hanem elfedni a hibákat és szebbnek mutatni a szart, és még mindemellett az is bizonyítható, hogy ez az átverés sok emberhez eljut, ezáltal súlyos anyagi kárba döntve őket, akkor sima ügy a dolog. ha bárkit érdekel egy kártérítési per, jelezze itt és felveszem vele a kapcsolatot!

arra meg pont FC Getzy a garancia, hogy ezen a mai meccsen nem fog mindkét csapat gólt lőni (amúgy is nonszensz a tipp egy kiélezett rangadós kupadöntőn)
Matthew Pardon 2018-05-22 17:02:15
a helyzet a következő! egy haverom hívta fel a figyelmemet erre az oldalra, azon belül is erre a baromra, aki gcfc néven írogat, hogy mekkorákat lehet röhögni rajta. egy ideig valóban vicces volt, majd amikor már a szánalmasabbnál is szánalmasabb lett a stat, és ezt szóvá tettem a megfelelő stílusban, akkor egy-két kárvallott támogatása mellett egyből jöttek az oldal embereinek másodnickjei is (mert épeszű ember nem védi ezt a kóklert), és azonnal nekem estek, amikor pedig a 9/0 után véletlenül eltalált 2-t is, de szó szerint véletlenül, mert mindkettő a hosszabbításban jött le, akkor még a mellüket is verték. na azóta újból 3/0, és hol a vége? 14/2, azok is a hosszabbításban!

ez már sokkal több viccnél. egy jó ügyvéd ebből simán pert nyerne egy rakás címszó alatt. én azt javaslom, hogy álljon össze 4-5 kárvallott, de ha valaki nagy tétekkel játszott és lett átverve, talán egyedül is elég, és pereljen kártérítésért!

még mielőtt bárki is azzal jönne, hogy az oldal ingyenes és nem kötelező, blabla... az oldal magát a "tuti tippek sportfogadáshoz" címszó alatt hirdeti, bizonyíthatóan eljut soktízezer emberhez, és még fényezi is magát a hangzatos jelzőkkel a cikkekben, na meg ordas módon lép fel a kritikus hangok ellen a kommentekben. szerintetek ha én csinálnék egy mosóport, amit nagyon olcsón, akár ingyen adnék az embereknek, és mögétennék egy intenzív reklámkampányt, ami bizonyíthatóan eljut sok-sok emberhez, a terméket pedig baromi jó színben tüntetné fel, csak aztán kiderülne róla, hogy nem csak a foltokat nem szedi ki, de még bőrrákot is okoz, akkor elég lenne nekem annyi ellenérv a bíróságon, hogy "dehá' ingyé' vót", meg hogy "nem kötelező"?

az már egy másik kérdés, hogy ez miért érné meg nekem, azaz jelen esetben a tipplapnak miért éri meg ilyen majmokat foglalkoztatni ezen az oldalon ahelyett, hogy páros lábbal rúgnák ki 1 hónap után, helyette ki tudja mióta veheti fel ezért a fizetését mosolyogva, de ebbe most ne menjünk bele................

ez a kártérítési per ilyen üzemeltetői hozzáállás és ilyen statisztika mellett egy jó ügyvéddel sima ügy lenne
Matthew Pardon 2018-05-17 18:18:40
osztályozókon amúgy is sokkal inkább a biztos védekezés dominál, mint a kockázat a gólokért, de ha valakiben még kétségek maradtak volna, akkor ennek a hulladék tippmesternek a remek meglátása a kiváló garancia a maximum 2 gólra.

hajrá Geci FC, előre a 10/0-ért!
Matthew Pardon 2018-05-16 23:55:53
valóban kiváló taktikát lehet rá építeni. a tippjei ellenkezőjét kell tenni :D

minden más csak bullshit. ez egy igazi kretén
Matthew Pardon 2018-05-16 19:43:43
lófaszt!!! ő kap érte pénzt, nem te vagy én, tehát neki kell legalább minimálisan jó tippeket kiírnia, nem neked vagy nekem!

az oldal ingyenes, de akkor sem olyan tippeket akarok itt olvasni, aminél még piás pisti és részeg ricsi a kocsmából is jobbakat hoz! ha te mégis, akkor gratulálok hozzá és kajáld továbbra is a szart, csak mert ingyen van! észre ne vedd, hogy átvernek!!!
Matthew Pardon 2018-05-16 18:58:02
és tényleg van képed nap mint nap ide írogatni, te hülyegyerek?? egészen remek ajánlat??

zsinórban 8 bukóban vagy ember!!! érted? 8 tipped ment el egymás után, még a tétemelőket is lenulláztad tövig. ha bedobok egy gömbbe véletlenszerűen meccseket ilyen oddsokon, még akkor is el kéne találni 8ból 1et!

ha valaki tutira akar menni, az ellenkezőjét teszi. persze a hülye nem tehet arról hogy hülye, de aki még alkalmazza is, na az már megér pár kérdést..............................................