2024.01. 19.

Tenisz Triplázó Stratégia – 9. nap, 2024.01.20

Tenisz Triplázó Stratégia – 9. nap, 2024.01.20

A stratégia a következő: Két teniszmeccs kötésben, amelynek az eredő szorzója 3,0 körüli. Az egyik mindig egy overes meccs-gyanú, a másik pedig egy erős győzelmi esély valamelyik játékosnak. A tét kialakítása egy biztonságos bankrollmenedzsmenten-, valamint a Fibonacci stratégián alapul. Benne a A. Zverev - A. Michelsen és az A. Cazaux - T. Griekspoor meccsek!

TTS 3.0

  • A stratégia lényege az, hogy a bankroll 3%-kával kezdünk, ha a szelvény bukik, akkor a következő fogadásnál a Fibonacci számsor eggyel következő tagjával szorozzuk fel a kezdőtétet. Amikor bejött a tipp, akkor újra számoljuk a 3%-ot és kezdjük elölről. Ezzel a módszerrel 6 bukó kört is lehet menni biztonsággal úgy, hogy bírható a tétemelés és biztos sikert hoz. A hetedik szelvénynek be kell jönnie. Lesz róla külön cikk nemsokára! Íme a táblázat:

  • Balról az első oszlop függőlegesen a Fibonacci számsor, zárójelben mellett az aktuális fogadáshoz (minden sor egy lépcső) tartozó tét. A sorozat addig tart, amíg nem nyerünk! Az alaptét 1 fabatka mondjuk, ami az első lépésnél 3%-a a bankrollnak. A zöld oszlopok pedig az adott szorzóhoz tartozó nyeremények siker esetén. Én az utolsó oszlopot próbálom alkalmazni. Tehát ha mondjuk a 4. napon jön be a szelvény, akkor addig összesen tétként befizettünk 7 fabatkát, de a nyeremény 9 fabatka! Minden nap le lesz vezetve érthetően!

2. SOROZAT 4. NAP
Bankroll: 29.520 Ft. (marad 26.520)
A tét: 3000 Ft. (Az alap bankroll 3%-a egy picit felkerekítveX3) 
Szelvény:

  • Kis változtatásra volt szükség, mert már nincs olyan egyértelmű győzelmi-esély, amelynek a szorzója megfelelő lehetne. Ezért két overes meccset kerestem. Zverev klasszis játékos, minden borításon kiváló, a tavalyi sérülésből való visszakapaszkodás után már-már a régi önmagát idézi. De itt az AO-n mindkét eddigi meccsén veszített szettet! Michelsen pedig egyfelelől nagy tehetség és kifejezetten keménypályás menő lehet belőle. Másfelől azt a Leheckát verte meg az előző körben négy szettben, aki az AO előtt remek játékkal nyerte meg az adelaide-i tornát! Zverev mindkét eddigi ellenfelénél jobb Michelsen, így várhatóan számíthatunk minimum 34 game-re
  • A másik meccsen két olyan játékos találkozik, akiknek a győzelme talán meglepetés volt legutóbb. Arthur Cazaux a 2002-es születésű francia megnyerte Noumea CH-t az AO előtt, majd itt is folytatta jó sorozatát. Előbb Györe Lászlót küldte haza, majd legutóbb elkövette a torna eddigi legnagyobb meglepetését, kiverte Holger Runét, aki TOP10-es játékos. Ez a győzelem minden bizonnyal hatalmas löketet ad az amúgy is tehetséges teniszezőnek. Tallon Griekspoor fizikailag erős, technikai téren közepes, de a mentális faktort tekintve is erős játékos. Rendkívül kitartó és szorgalmas. Azt amit ő tud, azt képes hozni következetesen hasonló szinten.  Safiullin ellen ötszettes meccsen nyert, majd legutóbb megverte a franciák legnagyobb tehetségét Arthur Filst is négy játékrészben. Ők ketten ma jó eséllyel hosszabb meccset fognak játszani, bármelyikük sima háromszettes győzelme meglepetés lenne az eddigi teljesítményük után. Itt ezen a meccsen akár 40 game sem elképzlhetetlen! 

A szelvényeket a TIPPMIXPRÓ ajánlatával teszem meg, ha nincs még regisztrációd a megújult felülethez, kérjük segítsd a munkánkat és ITT REGISZTRÁLJ! 

 

tipp
A. Zverev - A. Michelsen & A. Cazaux - T. Griekspoor
A. Zverev - A. Michelsen meccsen több mint 33,5 game és az A. Cazaux - T. Griekspoor meccsen több mint 39,5 game | 2.98 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
bumm 2024-01-19 12:51:56
Bocs a kérdésért, de nekem nem jön ki a matek elsőre.
A negyedik körben a feltett tétek összesen már 14 (1+2+4+7), 3x szorzóval a nyeremény 21, így a profit 7 kellene legyen, nem 9 szerintem. Valamit rosszul számolok? Itt ha már a 4. körben vagy akkor eddig volt 6000 Ft téted a maival együtt és 9000 jöhet a fogadással. Ez 3000 profit az összes eddigi tét levonása után.
bumm 2024-01-19 13:21:55
ja közben megértettem a táblázatot. A tétek az első szám (zárójelben az addig össztét). Így kijön a matek, bocsi. Törölni nem tudok, de számoljátok amit írtam, a táblázatot értettem félre
Barnamedve 2024-01-19 15:02:29
Szia!
Igen így van, ahogy másodjára leírtad!

további tippjeink a Tenisz világából