Kezdődik az ATP VB Londonban

2018. Nov. 11.
ToMMo

A mai napon "a nagyok" is elkezdik a szezon végi VB-jüket Londonban. Míg az Anderson - Thiem meccs esélyeit nagyjából hasonlóra lőtték be az oddsmesterek, addig a Federer - Nishikori meccsen természetesen jóval esélyesebbnek tartják a svájcit. Vajon igazuk van? Beszéljük meg!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Thiem + Federer @ 2.50 a mai napra.

Úgy gondolom,hogy Thiem nyer Anderson ellen, a legutóbbi két egymás elleni meccsen szettveszteség nélkül nyert Thiem illetve ő most már harmadik éve résztvevő míg Andersonnak újdonság lesz. Nálam Thiem az esélyesebb viszont a bukik őt hozták ki underdogként ezáltal alap,hogy játszom dupla szorzóért.

A másik meccsen nem tudom elképzelni,hogy Nishikori hogyan tudna nyerni, Fed 7 - 2re áll ellene, egy hónapon belül találkoztak kétszer mind a kétszer eléggé simán kapott ki a japán, egyszerűen nem tud a svájci ellen játszani, lehet megneheziti egy kicsit a dolgát de mindenféleképpen Federer győzelmet várok.

Hi! Mára jó teniszt választani nem könnyű, kevés meccs van és nehezek. Én itt nem tenném Thiem-et, nekem kihagyós.
Mi a véleményed Tresh a Maden-E. Ymer meccsről? Mind a kettő jó formában van, 1,8-ért én Madent mondanám de necces tudom. Csak gondolkozok megtegyem-e még.

Szia,

Uff, hát jó kérdés, egyetértek a bukmékerekkel,hogy teljesen 50 - 50 a meccs. Maden jó formában játszott a tornán és gyorsabb meccsei voltak ezáltal biztosan jó lesz fizikálisan is viszont ez a torna előtt pedig pocsék 3 meccset játszott sajnos egyetlen egy meccsét sem láttam és fogalmam sincs,hogy fellángolás-e ez a forma esetleg az ellenfelek voltak épp formán kivül viszont tavaly is pont ők ketten játszották a döntőt ahol Ymer nyert két szettbe, most én is kicsit inkább Maden felé húznék ahogy megnézem az eredményeket ( a tornán ) meg úgy egész évben tavaly mikor Ymer nyert akkor szerintem jobb formában lehetett hát... teljesen kétesélyes nálam egy hajszállal Maden mellett voksolnék én is.

Azért köszi, kihagyom ma a teniszt, mert nekem is necces Maden.

 

h i r d e t é s ▼