Meg lehet-e állítani Djokovicot?

2018. Oct. 14.
ToMMo

Djokovic most már jó ideje olyan formát mutat, hogy az egekben lehet az önbizalma. Márpedig ilyenkor nagyon nehéz őt elkapni. Azonban ifjú horvát ellenfele is igen jó napokat él meg, hiszen 2 szettben győzte le Federert is tegnap. Kérdés mire lesz ez elég Novak ellen. Persze van még pár egyéb döntő és selejtezők is a mai kínálatban. 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Hát vannak elgondolkodtató meccsek, mert Hogenkamp is vonzana valamilyen szinten, meg mondjuk Bencic is, de ezek a selejtezők most valahogy mégsem tetszenek eléggé, szóval nekem ma nem lesz vasárnapra kiajánlás. Estére majd átfutom a holnapiakat.

Sikeres vasárnapot azért mindenkinek! :)

Én is szemeztem ezzel a kérdéssel...de az elmúlt 1 hónapja megint nem volt valami meggyőző. Ezzel szemben Teichmann meg elég jó kis formában érkezett ide is. Ezért vetettem el végül. Ettől persze nyerhet a szöszi. De az oddsok most mintha jól be lennének lőve, hogy oda-vissza kétséges mi sül ki a meccsből.

Na, és akkor a holnapi szeló így előre részemről:

Pavlyuchenkova, Sevastova

Igaz nem éri el a duplát de most ezzel én megelégednék.

Pavs ugye az elmúlt 5 évben 1x nyert, 1x döntőt játszott, 1x elődöntőt, 1x negyeddöntőt itt. És bár tavaly az első körben búcsúztatta honfitársa Kasatkina, azért láthatóan szeret itt játszani. Egyébként is mivel jövő héten WTA Finals, utána meg Elite Trophy és egyik sem érinti őt igazán, ezért nyilván a hazai tornán egy esetleges jó szereplés lehet az utolsó cél idén. Egyébként mostanában a forma is jobb volt mint ezelőtt, így bár az ellenfél amúgy magához képest igen szép évet fut, én most akkor is Pavlyuchenkovát várnám itt győztesnek.

Sevastova meg ugye remek formában van, egyébként is remek évet tol. Rybarikova pont az ellenkezője. Június óta nem nagyon megy neki. Sevastova amilyen stabilnak tűnt az utóbbi hónapokban itt azért esélyes lehet ismét.

 

h i r d e t é s ▼