WTA Tour egyéni

Angelique Kerber - Serena Williams döntőt játszanak a nőknél Wimbledonban. Ilyet pedig már láttunk, hiszen 2016-ban is ők játszották itt a finálét, és másik grand slam döntőben is találkoztak már ők. Ilyen tekintetben egyébként 1-1 az állás kettejük közt. Serena szülés utáni visszatérésen van túl, Kerber pedig egy pocsék 2017-es szezon utáni visszakapaszkodáson. Ma tovább írják a történelmüket, és jó meccsre van kilátás. Nehéz megmondani melyikük kerekedik ma felül, többek közt erre keressük ma a választ.

A női párosokra fokuszálunk, Pályán Babos Timi Mladenoviccsal az oldalán és szintén játékra kész Stollár Fanni és Garcia-Perez! A két hölgy már azzal nagy meglepetést szerzett, hogy főtáblára jutottak és ott most esélytelenként kezelik őket a bukik Melichar/Peschke ellen. Nehéz lesz, de talán nem lehetetlen. Az eddigi játékuk mindenesetre parádésra sikerült.

 

Megtörténtek a sorsolások Wimbledonban, először a hölgyek ágrajzát szeretném górcső alá venni, aztán holnap az urakról is érkezem egy cikkel.
Míg az AO-n is adott forma és a ranglista alapján is a favoritok voltak a döntőben, és a Garroson is a legfőbb esélyes világelső nyert, addig itt most sokkal árnyaltabbnak tűnik a helyzet. Írnék tehát pár sort az ágrajzról, nem annyira nevezném esélylatolgatásnak, mint inkább pár gondolatoknak.

 

Szép névsor jutott a hölgyeknél az Eastbourni negyeddöntőkbe, de ami még ennél is érdekesebbé teszi a párosításokat, hogy kis túlzással a múlt és jelen meghatározó játékosai csapnak össze a jövő nagy tehetségeivel, akik természetesen már manapság is bontogatják szárnyaikat. Mindenképpen érdekes meccsekre lehet számítani, eközben pedig Stollárék a főtáblára kerülésért játszanak ma, nem könnyű ellenfelek ellen. Vitassuk hát meg a mai legjobb opciókat is a kommentek közt!

ATP szinten Antalya és Eastbourne, pályára lép az adogatógép Gilles Müller, valamint a Stan Wawrinka is, a hölgyeknél pedig szintén Eastburne, ahol Babos Timi Radwanskával néz farkasszemet! De szurkolhatunk mindkét Pliskovának, Wozniacki-nak, vagy akár Cibulkovának is. Beszéljük meg, érdemes ma is velünk tartani a Brainstormingban! 

Folytatódnak a nyári tenisztornák mind férfi és mind női vonalon. Birminghamben Babos Timi néz farkasszemet Buzarnescuval, 1,60 a szorzója. A bukik az ausztrál Bartyt favorizálják Dodin ellen, de alacsony az odds 1,12. A londoni füvön Berdych 1,30-at ér Bennetau ellen, a finomkezű Goffin győzelme pedig 1,60-at ér Feliciano Lopez ellen. Van jó sok meccs, beszéljük ki!

 

Közkedvelt rovatunk mai epizódjában a Roland Garros mai két negyeddöntőjébe jutott hölgyek (Halep, Kerber, Muguruza és Sharapova) legjobb Instás fotóiból válogattunk össze egy csokorravalót. Nyári fotók után kutattunk, de nem mindenkinél leltünk rá ilyen témájúra, ezért úgy döntöttünk, hogy olyan fotókkat gyűjtünk inkább össze, ahol olyan ruhákban tetszelegnek a hölgyek, amelyekhez annyira nem vagyunk hozzászokva, hiszen többnyire sportruhában látjuk őket.  A másik ágon Keys és Stephens viaskodik majd a döntőért.

Már a negyeddöntőknél tartunk a Roland Garroson, így vélhetően egyre nehezebb dolgunk is lesz a legjobb tippek kiválasztásában. Mégis az előzmények fényében egy meccs kifejezetten tetszik, ami bár nem magas szorzó, de egy szelvényen elférhet. Erről írok most pár sort, illetve bíztatnék mindenkit, hogy a már megszokott módon a kommentek között folytassuk az ötletelést.

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek!