WTA Tour egyéni

Bár évről évre nyújt érdekes eredményeket ez az úgynevezett Elite Trophy a WTA mezőnyben, azért mégis csak egy rangos tornáról beszélünk, még ha mindenki álma inkább a WTA döntő akkor is. Talán az elődöntőknél már nem beszélhetünk motiválatlanságról, és jó nevű hölgyek is csapnak össze ehhez mérten. Ja és persze közben Párizsban Federer - Djokovic elődöntőt rendeznek. Keressük meg együtt a legjobb opciókat mára is!

Idén is lement a női tenisz szezon nagy része, így következhet a világbajnokságként emlegetett év végi összecsapás az idei évben legtöbb pontot gyűjtött nyolc hölgy között. Négy különböző győztest avathattunk a GS tornákon, akik közül 3-an először hódítottak el akkora trófeát. A világelső Halep nem lehet itt közülük sérülés miatt, de így is nagy küzdelem várható a GS-ek után legnagyobb presztízzsel bíró trófeáért, hiszen senki sem véletlenül van itt, aki ide jutott mind remek évet tudhat maga mögött. Egy kérdés maradt, ki tudja feltenni a koronát a szezonja végére? A cikkben a versenyzőkről gyűjtöttem ki pár adatot, illetve mindegyikükről írok is pár szót összefoglalóul.

 

Miközben Stockholmban, Antwerpenben és Moszkvában is rendeznek ma ATP döntőket, Szingapúrban kezdetét veszi a WTA Finals. Lesz tehát mit nézni ma, hiszen a férfi döntők is remek mérkőzéseknek ígérkeznek, a női VB-n pedig mondhatni az összes meccs felér egy döntővel. Ti kiket vártok győztesnek ezen a nagy meccsekkel teli vasárnapon? Beszéljük meg!

Két egykori top10-es teniszező is eljutott Luxemburgban az elődöntőkig Belinda Bencic, és Eugenie Bouchard személyében. Még akár arra is lehet esély, hogy ők vívják a harcot egymással a döntőben is. Mondhatjuk, hogy rég láttuk őket ilyen helyzetben WTA szinten. Ezen felül pedig az ATP tornák is pörögnek. Beszéljük ki a legjobb meccseket ma is!

Ezen a héten ismét a tavalyi év végi, idei év eleji formájú Wozniackit láthattunk, Sevastova pedig élete eddigi legjobb szezonját produkálja. Így a hasonló stílusok miatt is izgalmas döntőre van kilátás. Közben a férfiaknál ugyanott pedig a sokak által kedvelt Del Potro fog megmérkőzni Basilashvilivel. Ezen felül is akad még jó pár meccs vasárnap. Beszéljük meg!

Oldalak