WTA Tour egyéni

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek.

 

Kanadára kerül a fókusz az elkövetkező egy hétben, egy különleges tornára, ami WTA szinten premier 5-ös kategória, ATP-nél pedig Masters. Idén Montrealba utaznak a hölgyek, és Torontoba a férfiak, ezt egyébként felváltva csinálják évről évre. Fontos tornák következnek tehát, de ne feledkezzünk meg a végjátékról az eheti tornáknál sem. Beszéljük meg! 

Jó barátnőjét, és egyben páros partnerét sikerült búcsúztatnia San Joseban Babos Timinek az első körben Mladenovic személyében, és ezzel egy 5 meccses vereség sorozatot szakított meg. Ma Sakkarival kell szembenéznie, és mindeközben folytatódik a többi amerikai, és más egyéb helyen vívott torna is. Keressük meg ma is a legjobb opciókat!

Oldalak