A BL-ben is ellenállhatatlan lesz a City?

2018. Feb. 13.
Evergreen11

Az idei City teljesen más dimenziót képvisel - ennek ma a Basel láthatja a kárát...

h i r d e t é s ▼

 

Basel - Manchester City

Tipp 1: 2-es! (1.35 - tippmixpro)
Tipp 2: +2,5! (1.50 - tippmixpro)
Tipp 3: 2-es és +2.5! (1.80 - tippmixpro)

  • Már a nyolcaddöntőket rendezik a Bajnokok Ligájában, a helvét bajnoknak a Premier League címvédőjével kell felvennie a harcot. Nem mostanában fordult elő, hogy a svájci bajnokságot ne a Basel vezetné - az idén bizony ez a furcsa helyzet állt elő. A piros-kékek jelenleg csak a 2. helyet foglalják el a tabellán. A télen igyekeztek is erősíteni, a középpályára érkeztek új fiúk. A Lugano elleni hazai vereséget a Thun idegenbeli legyőzésével igyekeztek feledtetni. A BL-ben viszont nagyot ment a brigád, a Manchester United mögött, a Benficát és a CSKA Moszkvát megelőzve zártak a 2. helyen. A Sz. Jakob Parkban masszívan teljesítettek, és mindhárom fellépésükön szereztek gólt. A hétvégi bajnokin egy belső védő lesérült, rajta kívül egy kapus és egy középpályás nem áll a szakmai stáb rendelkezésére. A támadósora erős a bázeli alakulatnak, viszont a védelemmel adódnak gondok...
  • A Manchester City szinte már bajnoknak tekinthető a Premier League-ben, a hétvégén Agüero mesternégyesével a Leicesternek fűzték be az okatófilmet. Előnyük már-már behozhatatlannak tűnik. Állnak még az FA-kupában is, és a Ligakupában is bejutottak a fináléba. Guardiola jól rotálja a csapatát, és ha vannak is hiányzók, a keret kellően mély ahhoz, hogy tudják pótolni a sérülteket. A Sahtar, Napoli, Feyenoord triót leiskolázta a csoportkörben, egyszer kaptak ki, de az kvázi a B csapat volt a tét nélküli ukrán kalandon. Sane, Gabriel Jesus, Delph biztosan kihagyja a meccset, David Silva szerepeltetése erősen kérdéses.
  • Klassziskülönbség van a két társulat között, és meggyőződésünk, hogy ez ma kijön: a Cityvel nehéz tartani a lépést, ez nem sikerül a svájciaknak sem. Gólos meccsen vendégsikert várunk.

 

h i r d e t é s ▼