BL-esélylatolgató: Mourinhoékra megoldható feladat vár

2018. Mar. 13.
Evergreen11

A sevillai iksz után ma az Old Traffordon csapnak össze a felek. Számít majd a hazai pálya előnye?

h i r d e t é s ▼

Manchester United - Sevilla
Tipp 1.: 1-es (1.65 - tippmixpro)
Tipp 2.: 1-es és -4.5 (1.75 - tippmixpro)

  • A Manchester United nagy lépést tett szombaton a Liverpool legyőzésével az ezüstérem megszerzéséért. A vörösöknél Rashford duplájára csak egy válasz érkezett, így a Mourinho-legénység ötpontos előnyre tett szert ellenfelével szemben. Persze, messze még a Premier Leaue vége, de azért ha hozza remek hazai formáját a gárda (12-2-1), akkor nagy baj nem lehet. A BL-ben eddig jól megy Maticéknak, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az odavágón szerencséjük is volt az angoloknak, no és De Gea is remek napot fogott ki. Ma továbbra sem lesz bevethető Herrera és Pogba, Blind és Martial szerepeltetése erősen kérdéses. Rojo, Jones és Ibra viszont ott lehet a keretben.
  • A Sevilla az 5. a La Ligában, előrelépni nem nagyon tudnak már a déliek, főleg, ha úgy futballoznak, mint a hétvégén a Valencia ellenében (0-2). A piros-fehérek teljesen kiszámíthatatlanok, és Montellával sem lettek stabilak. Idegenbeli mérlegük 6-0-8 - ez azért igencsak beszédes adat. A formájukra is nehéz jelzőt találni: a MU elleni hazai iksz óta kétszer megégtek otthon (Atletico Madrid 2-5, Valencia 0-2), viszont legyőzték a Bilbaot, és győzni tudtak a Malagánál. A denevérek ellen kicsit tartalékolt Montella, Ben Yedder csak a padról szállt be. Ma Soriano kapus mellett Jesus Navas is kénytelen lesz kihagyni az ütközetet.
  • A Sevilla kiszámíthatatlanságára alapozhatjuk tippünket. Ugyan például Liverpoolban 2-2-es eredményt ért el a gárda, de ezúttal nem érezzük a bravúrt Nzonziékban. Mourinho együttese most jobban egyben van, ha sikerül előnyt szerezniük Matáéknak, akkor minden bizonnyal betolják majd a buszt... Hazai sikert és kevés találatot várunk.

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼