Félidő-végeredmény stratégia

2017. Jan. 16.
Peetmix

Egy korábbi, 2015-ben már közölt stratégiás cikket szeretnénk ismét közreadni, mégpedig azért, mert remek lehetőségeket nyújt. A módszer főként a statisztikai adatokra épül, így fogadás előtt nem árt beleásni magunkat a mérkőzések adataiba. A mérkőzések többsége a második félidőben dől el, és általában akkor esik a mérkőzés első gólja is. Olyan ligák mérkőzéseire kell fogadnunk, ahol az első félidő csak a tapogatózásé. Amikor ezt a fogadási stratégiát teszteltem angol 2., holland 2. és belga 1. osztályú meccsekkel próbálkoztam, sikerrel.  

h i r d e t é s ▼

 

Hogyan is néz ki a gyakorlatban? Félidő/végeredményre fogunk fogadni, mégpedig úgy, hogy a félidő döntetlen, a végeredmény pedig az általunk favorizált csapat javára fog eldőlni, ez lehet hazai vagy vendég. Összesen 4 mérkőzésre lesz szükségünk, ahol az esélyesebb csapat szorzója legalább 1,50-es.  A 4 mérkőzést megfogadjuk 4 egyszeri fogadással, 6 szelvényt csinálunk 2 mérkőzéses kombinációban, továbbá fogadunk 4 tripla szelvénnyel, majd a 4 mérkőzést megtesszük 1 szelvényen. A példában egységeket fogok használni, az egységek mennyisége eltérő lesz a különböző kombinációknál, de ezeket az arányokat célszerű betartani. Később az egységeket mindenki a saját pénztárcája szerint határozhatja meg, én a tesztemben 1 egységet 20 Ft-ban határoztam meg, összesen 215 egységre van szükségünk, így virtuálisan összesen 4300 Ft-ot használtam fel.

Lássuk a példát azokkal a meccsekkel, amivel teszteltem:

1. tipp Exeter - Newport -X/H  odds: 3,4
2. tipp Oss - Nijmegen - X/V odds: 3,75
3. tipp Fc Bruges - Standarg Liege - X/H odds: 3,8
4. tipp Anderlecht – Charleroi - X/H odds: 4,1

Először jön a 4 egyszeri fogadás. Minden mérkőzést megrakunk külön – külön:

 • 1. tipp - 20 egységgel fogadunk
 • 2. tipp - 20 egységgel fogadunk
 • 3. tipp - 20 egységgel fogadunk
 • 4. tipp - 20 egységgel fogadunk

A tesztemben 20 Ft volt 1 egység, így fogadásonként 20 egység X 20 Ft-ot, vagyis 400 Ft-ot, összesen 1600 Ft-ot használtam fel.

Következő lépésként minden mérkőzést kombinálunk a többi mérkőzéssel, így lesz 6 db szelvényünk:

 • 1. tipp + 2. tipp - 15 egységgel fogadunk
 • 1. tipp + 3. tipp - 15 egységgel fogadunk
 • 1. tipp + 4. tipp - 15 egységgel fogadunk
 • 2. tipp + 3. tipp - 15 egységgel fogadunk
 • 2. tipp + 4. tipp - 15 egységgel fogadunk
 • 3. tipp + 4. tipp - 15 egységgel fogadunk

Itt fogadásonként 300 Ft-ot, összesen 1800 Ft-ot használtam fel.

Harmadik lépésként megtesszük a 4 mérkőzést tripla szelvényeken, 4 újabb szelvényünk lesz.

 • 1. tipp + 2. tipp + 3. tipp - 10 egységgel fogadunk
 • 1. tipp + 2. tipp + 4. tipp - 10 egységgel fogadunk
 • 1. tipp + 3. tipp + 4. tipp - 10 egységgel fogadunk
 • 2. tipp + 3. tipp + 4. tipp - 10 egységgel fogadunk

Ehhez újabb 200 Ft-ra van szükségünk szelvényenként, összesen 800 Ft-ra.

Utolsó lépésként a 4 mérkőzést 1 szelvényen rakjuk meg.

 • 1. tipp + 2. tipp + 3. tipp + 4.tipp - 5 egységgel fogadunk

Itt 100 Ft-ot teszünk fel.

Amennyiben 2 mérkőzést eltalálunk már pluszos a stratégia, hiszen 2 egyes kötés és 1 duplázós szelvényünk után kapunk nyereményt. Az első tesztemben sikerült 4 olyan mérkőzést kiválasztani, ahol mind a 4 mérkőzést eltaláltam, így a befektetett 4300 virtuális forinttal 93 753 Ft-ot nyertem. A teszt napja április 6-án történt, az eredmények visszaellenőrizhetőek.

Ez a stratégia jó lehet a tipikusan egygólos mérkőzéseknél, de a statisztikák böngészésére fordítsunk időt!

Sok sikert kívánok!

Hozzászólások

Sziasztok!

A cikket Peetmix nevű kedves olvasónk küldte még 2015-ben. MOst ismét közreadjuk, mert remek lehetőségek rejlenek benne. Nem tudom, hogy Peetmix szokott-e minket látogatni mostanában, amennyiben nem, a felmerülő kérdésekre próbáljunk meg közösen válaszolni! 

Sok sikert mindenkinek!

Szia Barnamedve!
Itt ugyan úgy teszel közé meccseket mint a jégkorong tétemeléses duplázós stratégiádnál?
Szerintem sokan örülnék neki:))))

Szia
Néztem a mai fociajánlatot, de nem találtam négy olyan meccset amit jó szívvel ajánlanék erre a stratégiára. 

Nem elveszett ötlet,díjazom.
A spanyol alacsonyabb osztályokkal,meg francia 3 ligával,különösen,angol góltalan középcsapatokkal(Burnley,Boro pl.) is játszható.
Ligákat jól kell választani,olasz A,holland 2,belga 1-2 az nem jó ehhez.
Pl Alaves,La coruna,Villareal,Huesca, ilyenek kellenek,de működhet!

Üdvözlet!
Az angol bajnokságokat, francia 2., spanyol 2. holland 2. én is tudom ajánlani az olvasók felé... félidő X re.
A portugál 2. -ben a végeredmény tekintve nagyon kevés döntetlen van ! Itt is jó lehet a taktika
félidőben D -játékidő V.!!!

Woow, Sziasztok!
Feljárogatok még az oldalra ,de néma szemlélője és követője vagyok. De ezzel a stratégiával régen nem foglalkoztam, az ember mindig lát egy újat és azt próbálja ki,majd jött egy kisebb szünet,amit pont a hétvégén törtem meg és kezdtem el újra fogadni.
Ezt a stratégiát érdemes újra kipróbálni,akár élesbe akár csak egy táblázatba,persze általában akkor jön a tuti amikor nem tesszük meg,így aki tudja bevállalhatja, kíváncsian várom én is az eredményt.

Sziasztok. Én egyszerűsíteném. A 4 meccset megtenném 1-1 egységgel. Ha egy talál, minimális a veszteség, vagy akár nyereség is jöhet, ha kettő talál, már kb. duplázunk, stb. Ha egy sem, akkor is csak 4 egység bukó.
Ilyet játszom most foci döntetlennel.

Nagyszerű ötlet. Minden játékot szívesen látunk, de hosszú távon nem lesz ebből a stratégiából nyerés, csak erőlködés. Homo ludens. A játék elengedhetetlen, de a sportfogadás azért nem vállalja be ezt a stratégiát. De, végre valami olvasmányos dolog, ami felkelti a figyelmünket.... Köszönjük...

Ezt honnan veszed hogy nem lesz ebből nyerès Professzor Úr? :-) Ahogy nèztem te mindenhova negativ kommenteket szórsz.. Rajtam ăllna măr valahol Lotaringiăban repülnèl innen.. :-)

Mitől lenne? Van mögötte elképzelés, hogy ha ma nem jön, akkor mi lesz holnap a B terv, hogy visszajöjjön az elvesztegetett befektetés? Vagy random, minden nap, 1 hónapon keresztül basszuk neki x/VH-ba azt meglátjuk, mi kerekedik ki belőle? Ebből így nem lesz sportfogadás, ez így egy faszság.

Èn egy ugyanilyen dolgot làttam kb.tavaly ilyenkor a facebookon, egy honapig csinalta csàvo, de oriàsi kaszàkat csinalt, több 100%os profitokat.. Egy honapig figyeltem, irtam a dolgokat, addig nem tettem.. Elhatàroztam teszem a tippjeit.. Egyik naprol a màsikra felszivodott az oldal.. Fogalmam nincs miert.. Lehet belàtta hosszu tàvon nem fog neki menni.. (ez csak tipp)

Sziasztok!
Kipróbáltam a stratégiát.
Először hármat találtam el a négyből,itt épp hogy pluszban maradtam.
Másodszorra kettőt,itt elvesztettem a pénzem felét.Aztán jöttem rá hogy miért.
A példában 3.4-4.0-es odds van megadva,csakhogy az esélyesebb csapatra ennyit nem adnak.
Én 1.5-1.8-as -al tudtam fogadni,ami kevés a nyeréshez.De a leírásban is az van hogy legalább 1.5 legyen a szorzó,és én ennek meg is feleltem,csakhogy ez így kevés.
Ez így nem működik.De ha sikerült valakinek nyerni ezzel a stratégiával akkor szívesen venném ha segítene,hátha valamit nem jól csináltam.

Tisztelt Hajlitó!
Én is kipróbáltam 2 nyert mérkőzésnél már majdnem meg duplázod a pénzed, ugyanis a fenti stratégiánál a (félidő x/végeredmény h,v) a legkisebb odds is 3 -as szorzó felett van. Akkor te valamit nagyon elrontottál.

 

h i r d e t é s ▼