Fogadási kedv 2017-12-07-én 11:30-kor a Tippmix ajánlatából

2017. Dec. 7.
Barnamedve

Az alábbiakban a Tippmix Kalkulátorban megosztott tippek és szelvények alapján kialakult-, a hazai győzelmekre vonatkozó rangsor első három helyezettjét mutatjuk be. Vagyis ezek a legkedveltebb HAZAI labdarúgó-fogadási tippek a mai napra. Lássuk.

h i r d e t é s ▼

 

  • Az első helyen az EL A-csoportjának egyik meccse, a Villarreal-Maccabi Haifa áll. 11:30-kor már 76-an gondolták úgy, hogy esélyes a hazaiak győzelme. Az első találkozik az utolsóval, tulajdonképpen nincs tétje egyik csapat számára sem az összecsapásnak. Az izraeli alakulat még gólt sem lőtt az ötször kilencven perc során, egyetlen egy döntetlenje van, a hazai 0-0 mégpedig pont a VIllarreal ellen. Minden bizonnyal a revans lehetősége és a jókora erőfölény miatt választották ennyien a Sárga Tengeralattjáró hazai sikerét. 1,65 a szorzó rá!

  • A második helyen B csoport keleti rangadója áll, a Partizan Belgrád-Dinamo Kijev meccs mégpedig 66 vokssal. Itt viszont van tét bőséggel, hiszen a csoportelsőség forog kockán. Az ukránok elsők 10 ponttal, a belgrádiak másodikak 8 egységgel. A hazaiaknak egy X is elég a csoport első helyéért, míg a belgrádiaknak csakis a győzelem az elfogadható. A két csapat Belgrádban már találkozott, egy remek, gólgazdag meccsen a Dinamo nyert. Mivel nemcsak a tét nagy, hanem a presztízs is fontos, minden bizonnyal győzelemre hajtó kijeviek futnak ki a pályára, jó eséllyel a győzelemre. 1,66 a szorzónk erre a HAZAI-ra.

  • A harmadik helyen is EL-mérkőzés áll, mégpedig az FC Köbenhavn – Sheriff Tiraspol HAZAI-ja, amelyre 55-en szavaztatok. Nagyon szoros az F-csoport, ahol még koránt sincs eldőlve ki jut tovább és ki esik ki. A Sheriff az első 9 ponttal, a Loko Moszkva nyolccal második, de ők a csoport utolsó helyezettjéhez, a Zlínhez látogatnak, illetve a Köbenhavn a harmadik 6 ponttal. Nekik kötelező nyerniük ma a Sheriff ellen ahhoz, hogy bármiféle esély maradjon meg a továbbjutásra. 1,75-öt ér ez a győzelem.

A lista további részét a Tippmix Kalkulátorban, a TOP 10 HAZAI TIPP -ben tanulmányozhatjátok, a tippek megosztásával pedig tabletet nyerhettek. Sok sikert mindenkinek! 

 

h i r d e t é s ▼