Kézimunka: Nexe-Meskov Breszt

2018. Feb. 13.
kispályás

Ma a Tatabánya egri látogatása mellett három mérkőzést is rendeznek a Seha Ligában, a fehérorosz Meskov Breszt az idei sorozat döntetlenkirályához látogat. Lássuk, mi várható Nasiceben.

 

h i r d e t é s ▼

Nexe Nasice-Breszt Meskov

  • A horvát bajnokság örökös másodikja rendkívül rossz passzban van, minden sorozatot összevetve tavaly november végén hagyták el utoljára győztesen a parkettet. Azóta négy vereségük mellé három döntetlent gyűjtöttek. Múlt szombaton viszonylag szoros mérkőzésen kaptak ki Göppingenben, ahol a veterán Zrinic volt a legeredményesebb hét találattal. Már nem tagja keretüknek a villámigazolással Szegedre kerülő Ivan Srsen, aki BL debütánsként hét góllal tette le névjegyét a Löwen ellen, amivel kiérdemelte a 11. forduló álomválogatottjának jobbátlövő pozícióját. Ma már ismét bevethető Jaman, Mrdjenovics és Jelinics viszont továbbra is maródi. Erőltetett menetben van a ferhérorosz gárda, hiszen februárban immár hatodszor lépnek pályára. A hazai bajnokságban visszaelőzték a Minszk gárdáját, így már velük kezdődik a tabella, ez különösen fontos, hiszen Fehéroroszországnak egy helye van a Bajnokok Ligájában. Továbbra is versenyben vannak a nyolcaddöntőért és a Seha Ligában a Final Fourért. Szerintem ma megerősítik negyedik helyüket a balkáni ligában.

Tippem: 27421 Nexe Nasice-Breszt Meskov V 1.45

Merészebbeknek: Breszt -2.5 1.90

 

Good Luck!

 

Hozzászólások

Seha hiányzók:

Vardar: Cupic

Zágráb: Vuglac, Hrstic, Miklavcic és a "quatari" :-) Zsarko Markovics szerződése lejárt, aki már PLockban sem lépett pályára.

Vardar és a Zagreb húzható mellé? Elég egyértelműnek tűnnek. Köszi a válaszodat előre is, kispályás.

Szia,

Nagy valószínűséggel a tegnapelőtti Dinamo elleni kerettel veszik fel a küzdelmet, ugyanis nem utaztak haza. A másik kettő ordító papírforma.

A Dinamo elleni keret képes lehet megverni a Nexet, de a másik az, hogy vannak nagyobb nevek akik hiányoznak a csapatból?

Köszi a tippet ;) A bátor is szépen jött avval nem mentem pedig szeretek bátorkodni.....de az alaptipp nagyon simán jött, gratu!

 

h i r d e t é s ▼