Kézimunka: Wisla Plock-Szeged

2017. Oct. 11.
kispályás

Bőséges kínálat várja ma a kézilabdabarátokat, fogadhatunk francia, spanyol férfimérkőzésre, német női összecsapásra, de a mai nap fő mérkőzése számomra a Szeged lengyelországi kirándulása.

h i r d e t é s ▼

 

Wisla Plock-Szeged

  • Lengyelország örökös második csapata nyáron elveszítette Zhitnyikovot, a tehetséges irányító Szegedre tette át székhelyét, a kapus Corrales a PSG hívásának nem tudott ellenállni, a balszélső Wisniewski visszavonult, Pusica pedig Mindenben folytatja.  A helyükre érkezők szerintem nem ütik meg a távozók szintjét, ez meg is látszik eddigi szereplésükön. Az A csoportban a Zágráb és a Kristianstad társaságában még nyeretlenek, kikaptak a Vardartól, a Löwentől és a Barcelonától, ami papírformának mondható, zágrábi döntetlenjük viszont meglepett. Szombaton hazai pályán  egy végig kiélezett mérkőzésen a játék képe alapján igazságos döntetlenre végzett a Szeged a cím védője ellen. Az akkori keret annyiban változott, hogy a felépülő Bánhidi visszakerült, míg Zubai és Pedro nem utazott el a csapattal. Annak ellenére, hogy lengyelek főleg hazai pályán igen kellemetlen és szívós ellenfélnek bizonyulnak, szerintem ma magabiztos szegedi győzelem várható.

Tippem: 09795 Wisla Plock-Szeged V 1.50 27:33

 Good Luck!

Hozzászólások

Aki a magasabb szorzót kedveli annak a Bukarest mérkőzését ajánlom. Az idei kiírás -a Győr mellett- egyik favoritja a román csapat. A kispadraérkezett vezetőedzőnek Helle Tomsen, hazahozták Neagut, a széteső Larvikból Frafjord és Kurtovics is őket választotta, szélre pedig a svéd válogatott Hagman érkezett Carmen Martin pótlására. Szombaton láttam a lengyeleket játszani a dánok ellen, van egy jó balkezes lövőjük és nagyjából ennyi. Ma szerintem bőven benne van, hogy alaposn megszórják őket. Legalább 8 gólos bukaresti siker 1.75 ér.

 

hello Pálya, nekem is tetszik a Szeged. Nantes, Montp-ről, Ademarról (esetleg arendal) mit gondolsz?

Szia,

Montpellier jó lesz, valószínű a Nantes is, de engem az idei produkciójukkal eddig nem győztek meg. Tavaly szívesen pakoltam rájuk, most, hogy Bl-ben szintet léptek és már az elitágon játszanak, mintha nagy lenne még rájuk a kabát. Az előző idényben szórták a 30 gól feletti meccseket, most azért látszik, hogy keményebb védelmek ellen nehezebben megy nekik. Jól visszazáró védelmek ellen nem tudják játszani játékukat. Szóval nálam ez ma inkább kihagyós egy a bajnokságot elég jól kezdő Dunkerque ellen. Norvégoknál pedig csak az Elverumot figyelem.

Szia, kispályás!
Gondolom, a Barcelona győzelme nem kérdéses a széthulló La Rioja ellen.
A Montpellier nyerhet a Cesson ellen? Még vannak hiányosságok a Montiban, de a Cesson ellen hozniuk kéne a kötelezőt.

Szia,

A La Rioja csúcsformájában sem jelentene gondot a Barcelonának. Idén meg aztán főleg nem, a logronoi gárdának lassan kiesési gondjai lesznek.

Tiszteletem!

Az Érd- Győr meccsről mit gondolsz? érdemese undert vagy -Győr -6,5 húzni?
Esetleg, ha lesz opció első lédős hendit a győrre?

Köszönöm a munkádat!

Szia,

Győri győzelmet várok.Azt viszont nem lehet előre tudni, hogy mi jár Ambros fejében, hogy fogja rotálni a csapatot.Erőt akar demonstrálni, esetleg megelégszenek egy biztos 3-4-5 gólos győzelemmel. Valószínűnek tartom azonban, hogy komolyan fogják venni és helyre tseszik az Érdet.

Szép napot!

Kispályás véleményed szerint a Nantes meccsen meglesz az 51 gól?
Ezt hasonló odds-ért mérik, mint a Nantes győzelmet, de azt nem érzem most ilyen odds-ért "biztosnak."

Sziasztok! A La Rioja csapatával mi történt idén, hogy ennyire meggyengültek?

Szia,

Meghatározó játékosok távoztak a csapattól (Langaro, Rocas, Molina, Pecina) és nem sikerült a minőségi pótlásuk.

 

h i r d e t é s ▼