Kosárlabda esélylatolgató

2017. Oct. 12.
LebronBasket

Ma is vannak megfontolásra érdemes kosárlabda-mérkőzések a kínálatban. A választáshoz nemsokára érkezik LebronBasket és ír néhány ötletet kommentben. Addig is szívesen fogadjuk kosárlabdát szerető olvasóink véleményét is! Sok sikert mindenkinek!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok! Ma végre elkezdődik az euroliga. Nagy téttel egyik mecsre se foganék de azert kis apróval tettem három mecset.
Az első a Moszkva fogadja a Milano együtesét. Milánoban nagyon sokat várnak ettől az évtől. Rengeteg nagy név érkezett és a tavalyi kudarc után szinte mindenkit elküldtek. Az, hogy a Moszkva otthon nyer az szinte biztos de a zrt azért adott hendire fogadható oddsokat.
A másik két mecsen végeredményre tippelnék. Egyszerűen az oknál fogva hogy a játékos állományuk erősebb. Egyik tippemet se mondanám biztosnak de pár ftot megérhet.
Tipp
CSZKA Moszkva - Milano Hendikep -16,5
Kimenetel: Milano +16,5
Odds: 1.65

Brose Bamberg - Maccabi TA A mérkőzés győztese
Kimenetel: Maccabi TA
Odds: 1.85

Unicaja Malaga - Fenerbahce Ülker 1X2
Kimenetel: Fenerbahce Ülker
Odds: 1.60

Hi,

A Brose-Bamberg - Maccabi TA H: 1,80 kifejezetten tetszik nekem mára.
Egyetértés / ellenvélemény?

Bamberg egyelőre nem találja a fonalat es tavalyhoz képest gyengültek is. A Maccabi megnyerte az Izraeli kupát es az első meccsét a bajnokságban. A tavalyi év kudarc volt, elküldtek mindenkit és új csapatot építettek. Nem kis nevekkel pl Noris Cole aki Nba bajnok volt a Heat-tel. A csapat összetétele erősebb. Jobb formában is vannak. De a Bamberg otthon kemény dió, nekik otthon kell gyűjteniük a pontot mert idegenben kevesek lesznek. Nem sokkal de a Maccabi-t esélyesebbnek tartom. Aztán majd meglátjuk. :)

Szia Konkurencia!

CSZKA - Milano, CSZKA 1.04, ezt a meccset hozniuk kell, ebben nem lehet meglepetés, ugye?

Szia! Meglepetés mindig lehet de tény, hogy a Moszkva az egyik legerősebb csapat az Euroligában és otthon elverni őket nagyon nehéz. Nem hiszem, hogy ez a Milano még megtudja verni őket. Még nincsenek összeszokva sok az egyénieskedés kevesebb a csapatjáték. Később ez a Miláno sokat fog erősödni szerintem.

Nekem ez ment 1000-1000 Ft.

07464 05
CSZKA Moszkva - Milano
Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer (Nyertes különbség)
31,00
07464 06
CSZKA Moszkva - Milano
Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer (Nyertes különbség)
78,00

Ez pedig 3000 Ft.

40004 V
CSZKA Moszkva - Milano
Milano +11,5 (Hendikep -11,5)
2,35

Üdv,
gratulálok, kicsit izgi volt a vége de jött a +11,5, nekem meg a +9,5. Kösz!

Sziasztok!
Fenerbache es Olympiakos egy kisebb hendivel szerintetek? Fenert egyszeruen sokkal jobb csapatnak tartom ol szerintem vannak olyan szinten hogy igy kezdesre is lehozzak, olympiakos pedig hazai palyan rutinfeladat lenne neki ugy gondolom feg hogy baskonia idegenben nagyon nem jo arrol nem beszelve hogy tavalyhoz kepest szerintem gyengultek:)

Tippmkxen neztem -4.5 oste1.55 -6.5 osre 1.85 var a -6.5 ost nem biztos hogy mernem de a -4.5 os az nekem tetszik hazai palyan

Nekem akkor mar jobban tetszik a hazai és 160,5 pontnál kevesebb 1.80 ért. Az Olympiakos nem egy rohanos csapat. Kemény védekezés jellemzi általában alacsonyabb pont számu mecseket hoz le. De a 4,5 hendi se rossz. Nem tudom Shengelea felépült-e a Baskoniánál. Ami azért fontos tényező

Szia! Ezt megküldtem én is! :) Szerencsére. Csak nem Lebron vagy "álnéven"? :)

Sziasztok!
Na szóval a mai nap ahogy én látom. Először is első forduló, szóval nagy téttel ne ugorjon bele senki a dolgokba ez az én tanácsom. Nincsennek még topformában a csapatok, így a játékoskeret erőssége sem döntő tényező még ennyire a szezon elején.
Real Madrid győzelem 1,40 - Ha a sporik nem fújják nagyon el a meccset a hazaiaknak akkor ezzel nem szabadna hogy baj legyen. Az Efes idén szerintem nem lesz komoly tényező.
CSKA - Milano - Sok pont - run and shoot csapatok, lesz futás lesz kosáreső- 162,5 fölé 1,80-ért szerintem value vagyis érték.
Bamberg - Maccabi - Erősebb a Maccabi, de soha nem venném ezt V-be. No bet.
Olympiakos - Baskonia H , de 1,35-ért nem kell köszi. 155,5 alá viszont jó lehet 1,80-ért.
Unicaja - Fener szerintem V, az odds se rossz, de ez az Unicaja mindig kellemetlen ellenfél.

Szia! Köszi szépen a tippeket, sajnos egész nem alig voltam gépnél, és csak 5 percem volt átnézni az oldalt, de sikerült jól választani.

Sziasztok!Konkurencia,Lebron mi a véleményetek a Moszkva mai győzelméről illetve a német bajnokikról?

Nyilt egy uj kosar topik oda leírtam par meglátásom.

 

h i r d e t é s ▼