Menetel tovább a lila sereg!

2018. Apr. 15.
Evergreen11

A tragédia óta ellenállhatatlanul menetel a Pioli-legénység: ma sem lassítanak a violák!

h i r d e t é s ▼

Fiorentina - SPAL Ferrara
Tipp 1.: 1-es (1.45 - tippmixpro)
Tipp 2.: 1-es és -4.5 (1.60 - tippmixpro)

  • Astori elvesztése hihetetlen erőt adott az addig csetlő-botló liláknak. Pioli mester alakulata február közepe óta veretlen, legutóbbi hat fellépésén pedig nem hibázott, pedig azért Rómába nem nyerni járnak a csapatok (AS Roma 0-2). Jelenleg a 7. helyen állnak 50 egységgel, és ha így folytatják, simán összejöhet egy EL-pozíció. Simeonéék otthon 7-4-4-es sort produkáltak, de február 9-e óta nem találtak legyőzőre a Stadio Artemio Franchi-ban. A védelem nagyon összeállt, kapott gólok nélkül húzták be az utolsó három bajnokijukat. Badelj és Théréau még nem biztos, hogy vállalni tudja a játékot.
  • A SPAL is jól megy mostanság, 27 pontjával a kiesés ellen küzdenek a kék-fehérek. Az utolsó hat fellépésükön nem kaptak ki, viszont négyszer zsinórban remiztek. Ezek közül kiemelendő az Atalanta és a Juve elleni. A társulat idegenben 2-5-9-es eredménysort produkált eddig, a San Paolóban kapott ki utoljára még február közepén. Boriello és Dramé még sérült, elől az Antenucci-Palloschi páros rohampz majd jó eséllyel. A kiesés elkerüléséért harcoló alakulat nagyon elszánt az utóbbi időben, a sorsolása sem vészes, így gyakorlatilag a saját kezében van a sorsa.
  • Ma viszont szerintünk nem lesznek eredményesek a vendégek, a violák lendülete kitart. Hazai sikert és kevés találatot várunk az összecsapáson.

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼