Napi Tippmixes duplázó: Newcastle – Tottenham

2017. Aug. 13.
gcfc

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi, meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ma az újonc Szarkák fogadják a Spurst a Premier Ligában. Tartsatok velünk, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán.

h i r d e t é s ▼

15875 Newcastle – Tottenham
01- Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5 - Igen és több, mint 2,5 – 2,15

  • Az elmúlt évek meghatározó csapatává nőtte ki magát a Spurs, ám idén nagyon nehéz lesz tartani a "nagyokkal" a versenyt, több kulcsember is távozott, gondolok itt Walkerre elsősorban, de ide sorolhatnám Bentalebet is. Biztos vagyok benne, hogy a szarkák a visszajutásukat követően nagy lendülettel ugranak neki az első ütközetnek főként hazai pályán, így feladhatják a leckét Eriksenéknek. Nagy kérdés számomra, hogy a hazai alakulat támadója, Mitrovic képes lesz-e felnőni a feladathoz fejben, hisz a képességei adottak ahhoz, hogy remek évet zárjon, lletve kérdés, hogy mennyire lesz képes Benitez kisakkozni a Tottenham kulcsembereit. Pochettino nem számíthat továbbra sem Lamelára, de a bal oldal motorja, Rose sem kész a játékra a jelenlegi hírek szerint.

FH:14:30

+ a heti ikszes stratégia zárónap:

15617 D, Newcastle – Tottenham
Döntetlen (1X2)
3,55
Tét: 350 HUF.
Bank: +12320 HUF

Hozzászólások

Szia gcfc!
Gratulálok az X-es játékhoz, bár megjegyzem, hogy sajnos nem mindenkinek "fussa" a tétemelésre.
A Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5 opciót a ZRt az online fogadóknak sajnos nem ajánlja..........csak tudnám miért nem!

Innen is respect gcfc! Talán nem is a "fussa" vagy sem a kérdés, hanem hogy van-e annyi mersz, hogy 350-es alaptétről indulva 11 ezer fölé menj a sikeres zárás reményében. Ami a mai zárónapon akár 20 ezer pénz fölé is verekedhette volna magát sikertelenség esetén.
A magyar irodánál eszed, ami van stílus játszott mindig is Cisco. :)
De valljuk be, gcfc stratégiája bejött. :)

Bár magam kiegészítve annyit tennék hozzá, hogy a Zrt-nél remek kis ajánlatokat találtam erre a meccsre is, ha nem is a gcfc által pontosan leírtat, csak érezzen rá az ember a jóra. :)

Sziasztok!
Először is szeretnék elnézést kérni Mindenkitől, hogy a korábbi napokon nem reagáltam a kommentekre. Nem tiszteletlenségből tettem, hanem mert szépen lassan olyan irányba fordult a stílus, amiben nem akartam részt venni. Sajnos a tétemeléses stratégia sok körömrágással jár, s az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha korábban belefogtam hasonlóba, akkor 100 ft-os alappal kezdtem, most viszont bíztam a heti kínálatban. Azt még szeretném tisztázni, hogy természetesen nem akartam, hogy idáig elhúzódjon /legkésőbb péntekre vártam az x-et/, no de ilyen a sportfogadás, sajnos ezzel jár.
Továbbra is szeretném, ha a rovat baráti lenne, s szeretném ha szép tippekkel tudnálak Titeket bombázni, s természetesen megvitatni hogy mi lehet még jó, s persze hogy mik a Ti megérzéseitek.
Mindenkinek további jó hétvégét, s sikeres sportfogadást kívánok.
Üdv, GCFC.

hali gcfc!
Köszönöm ismét, nagyon sokat nyertem veled, újra! Nem érdekel, hogy ki vagy-már félre ne értsd, a lényeg a rovat sikeressége! Valaki írta, hogy sok péntz kell a tétemeléshez, igaz is nem is. ha 50 ft-tal indítassz, akkor sokáig tudod vinni! Én 50 Euróval indítok nálad és nagyon sokat nyerek mindig! Paradoxon, de minél később jön, annál több jön! Hali és sok sikert!

Erről írtam gcfc. Ha van kitartás, van eredmény is. Írtam azt is, hogy el kell engedni a sorozatot, ha úgy jön ki a lépés. Meg persze mindenki menjen utána a tippnek, oszt nem kell mindent pakolni. Ehhez kell az értelem, és ez is egy tanulási folyamat.

Amit most írok, attól páran bekattannak majd.

Azok az oldal látogatok akik követelik a táblázatokat, na tőlük sem látok jó sorozatokat, sem táblázatokat. De én nem is kérem, ne is tegyék fel. Aki kiteszi ide az ajánlásait, hogy tegnap is találtam 3/2 meg 4/3, csak nincs leírva a tét és kombináció, sem a nyereség. Mert bizony az 1,4-1,6 tippekkel nehéz hasznot termelni. De a másik kritizálása az megy, még akkor is , ha sikeres lesz a fogadás.

 

h i r d e t é s ▼