Olasz, svéd meccsek és a Barca-Real van ma a csokorban (1,40 – 1,35 – 1,50)

2017. Aug. 13.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Remek lehetőségek vannak, érdemes velünk tartani! A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!
 

 

h i r d e t é s ▼

Jönköping Södra – Örebro
Jönköping Södra vagy Döntetlen (Kétesély) - Odds: 1,35

  • Lényeges meccs előtt állnak a hazaiak, hisz hat pont van a két csapat között a vendégek javára, a kiesőzóna vészesen közelít. Közel azonos szinten állnak a keretek, de a formák alapján az Örebro irányába mozdul a barométer. Ugyanakkor a hazai pálya előnye azt gondolom, hogy az egyik pontra hivatottá teheti Thelinéket. A vendég brigádból Ayaz, valamint Almeback játéka kérdéses, a hírek szerint csak kevés esély van rá, hogy pályára lépjenek.

FH:17:30

Barcelona - Real Madrid
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,40

  • Azt gondolom, hogy nem kell túlságosan ecsetelni, mennyire lényeges összecsapásról van szó mindkét együttes részéről, a szuperkupa megnyerésén túl. Ilyenkor maga a történelem, a tradíció, és még ki tudja hány tényező az, ami nyomja a játékosok vállát, legalábbis így kellene történnie. Zidane egyre nagyobb koponya a szememben, a Juve ellen, illetve a Manchester ellen is is taktikailag rendkívül jól megszervezte a Real hadrendjét. Nehéz esélyekről jósolgatni, a másik oldalon is ott van Valverde, aki nagyon bizonyítani szeretne, tehát inkább ahogy az ilyenkor szokott lenni, gigacsapatok, gigajátékosok, gigatámadók, ebből gólváltásnak kell születnie.

FH:22:00

Juventus – Lazio
Több, mint 0,5 (Vendégcsapat - Gólszám 0,5) - Odds: 1,50

  • Az elmúlt szezonban erőn felül teljesítő Lazio bár elbukta az olasz kupát, egy szuperkupával mégiscsak gazdagodhat, noha egyszerű dolguk nem lesz, Biglia távozása érzékenyen hathat rájuk. Ugyanakkor az erősítésekről is beszélnünk kell, az argentinon kívül azért maradt kulcsember, akikhez csatlakozott többek között Caicedo vagy Lucas Leiva. Az elmúlt idényből tudnak táplálkozni idén is, s egy idény eleji formában lévő Juventus ellen akár még esélyük is van az Immobile által vezetett rómaiaknak, a gólszerzésre viszont mindenképpen.

FH:20:45

 

h i r d e t é s ▼