Premier Liga, német és belga meccsek a mai csokorban (1,50 – 1,60– 1,40)

2017. Aug. 11.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

h i r d e t é s ▼

Arsenal – Leicester
Arsenal (1X2) - Odds: 1,40

  • Végre útjára indul a labda az angol élvonalban is, s nem is ígérkezik rossz összecsapásnak ez a mai Londonban, ahol a Leicester vendégeskedik. Shakespeare együttese nagy veszteség előtt áll, hisz Mahrez távozásáról cikkeznek újabban sokat, ami miatt a pályára lépése az utolsó pillanatig kérdéses lesz. A hazaiaknál Lacazette érzésem szerint nagy fogás, s nem tartom kizártnak, hogy az első hazai bajnokiján már főszerepet játszhat. 

FH:20:45

Karlsruhe – Leverkusen
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,50

  • Nagy változásokon kellett átesnie a gyógyszergyári csapatnak, hisz az elmúlt szezon csalódást okozott a Leverkusen-híveknél, de a Karlsruhe teljesítménye sem kerül a dicsőségfalukra. A Leverkusen első változása a padon történt, hisz az egykori remek német támadó, Heiko Herrlich vette át a csapat irányítását, illetve több kulcsember is távozott, gondolok itt Chicharitóra vagy Chalhanouglora. Az érkezők közül  Bendertől várnak sokat, de sok fiatal is berobbanhat. 

FH:20:45

Zulte Waregem - FC Bruges
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,60

  • Mindketten hiba nélküliek eddig két játéknap után a belga élvonalban, tehát mondhatni repülőrajtot vettek, ami talán meglepő is lehet, bár még nagyon az elején vagyunk, illetve az edzőváltáson átesett vendégektől egy dobogó nem gondolnám, hogy nagy elvárás. A Zulte eddig még gólt sem kapott, de már hetet hintett, így hazai pályán simán leeshet tőlük megint legalább egy találat, míg a vendégeknél egy Vossen, egy Diaby vagy a friss szerzemény tini Dennis bármikor képes lehet jól dönteni a kapu előtt, így egy tipikus háromesélyes összecsapáson a gólváltás már majdnem előre borítékolható. 

FH:20:30

 

h i r d e t é s ▼