Skandináv tippek a mai csokorban (1,50 – 1,80 – 1,55)

2017. Jul. 17.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal Skandináviából érkeznek a tippek, amelynek szorzóit mind megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán. 

h i r d e t é s ▼

 

Elfsborg – Hammarby
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,50

  • Egy középmezőnybéli rangadó a svéd ligából, mindösszesen csak egy pont van a két csapat között, a hazai pálya előnye azonban az Elfsborg győzelmét mutatja előre. Akadnak hiányzók az Elfsborgnál, ám még alakulhat a kezdőcsapat estig, így érdemesebb a gólokra rámenni. A hazaiaknál egyébként is gyakorta a gólokkal tarkított bajnoki, sőt az elmúlt szezonban 6, illetve 5 gól esett a közös bajnokijaikon. 

Jönköping Södra - Häcken
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,80

  • Rendkívül lényeges a hazaiaknak ez a bajnoki, hisz egy esetleges győzelemmel nyugodt távolságra kerülnének a kieső zónától. Ugyanakkor otthoni környezetben az utolsó két bajnokijukat elveszítették, s mivel egy fogható ellenféllel játszanak, biztosan egy erős támadójátékkal állnak elő, ami magában hordozza a sebezhetőséget is, így a gólváltás ott lóghat a levegőben.

Kristiansund – Valerenga
Kristiansund vagy Döntetlen (Kétesély) - Odds: 1,55.

  • A vendégek alapból esélyesebbek, ám a Kristiansud hazai pályán, a tabellán elfoglalt helyük ellenére nagyon masszívak. Többek között a Rosenborg sem bírt velük, s véleményem szerint a kiesés ellen menekülő, és elsôsorban a bennmaradást céllul kitűző otthoni alakulat az egyik pontra alkalmas lehet. A hírek szerint az együtt 13 gólig jutó Stokke-Mendy csatárduó játékra kész, az ő szerepük kulcsfontosságú lehet.

 

h i r d e t é s ▼