Tétemeléses ikszes stratégia ma a francia második ligából

2017. Aug. 11.
gcfc

A héten ismét nekiveselkedek egy tétemelésen alapuló ikszes stratégiának! Ezúttal az alaptétet 350 forintban határoztam meg magamnak, de természetesen ettől mindenki eltérhet a pénztárcájától függően. Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából választottam. Mindenkinek sok sikert!

h i r d e t é s ▼

5. Nap. Tét:  5600 huf  
Bank:-10850 huf

22953 Tours – Reims
Döntetlen (1X2) - 2,85

  • A ligakupában tesztelte magát a Tours, hogy valamelyest fejlődött-e csapat a gyalázatos bajnoki rajt után, hisz mindkét játéknapon vereséget szenvedtek, ráadásul lőtt gól nélkül. Ezzel szemben a Reims szintén sikerrel vette az első ligakupa fordulót, ám a bajnokságban  kapott gól nélkül hat pontot gyűjtöttek, tehát 100%-osak. Az elmúlt szezonban mindkét egymás elleni csörtéjük 1-1-es döntetlent hozott, azóta viszont március végén a Tours átesett egy edzőváltáson. Közben a nyári átigazolási időszakban csatárt igazoltak Bakar személyében, aki korábban játszott a belga élvonalban, s a rutinosnak számító Bouazzát.  A másik oldalon az afrikai védő Traore távozása /Rennes/ okozhat érzékeny veszteséget, 31 alkalommal volt kezdő az elmúlt szezonban. Mindenképpen egy küzdelmes meccsre van kilátás, s a masszívságán csiszoló  Tours rászolgálhat az egyik pontra. 

FH:20:00

Hozzászólások

Kicsit sok a bukfenc. :(
Ebből hètvègère Blaha lesz, ètelosztàs. :)
Meg is teszed amugy ezeket a "bullshiteket"? vagy csak ajànlgatod?

Ez a csàvó amióta osztogatja itt a tippeket termel olyan minuszt.

Aki ezeket megteszi, eljàtssza mèg az alsogatyót is. :(

Hàt nem is ezt a "bullshitet"
Csàvo pènzèrt csinàlja itt a hülyesèget. :(
Volt egy főnököm, aki kiscsiko koromban kirúgott, azt mondta:"Pènzèrt csinàlod itt a hülyesèget"
:)))

Hali!
A tétemeléshez pénz kell, te borzhús fogyasztó! Én pakolom gcfc tippjeit és szépen nyerek velük! hali!

Tik könnyen vagytok tótok, elnyomjàtok a zsetont az ilyen "àmokfuto" tippekre, meg eszitek a medvèt, farkast, borzot, ürgehúst.
A magyar meg mehet a Blahàra ètelosztàsra. :)

Lencsés te is eléggé buzi-e vagy, ha arra vagy kíváncsi, ki mit rak egy adott napon. Rendszerben kell gondolkodni, a napi túlélésre játszás a hülye gyerekek narancsa.

És Forgó is eléggé a buzi-e vagy kategória nálam a buzi koffolájával.

Ő meg szlovàk, idejàr magyar fórumra trollkodni, gondolom a tótoknàl nem nagyon vannak oldalak, vagy ha vannak, ezzel a stilussal 3màsodperc utàn bannoltàk, igy marad ez.
"Mindkèt fèl örömère"

Csak egy egyszerű kérésem van feléd. Biztos megérted, mert rendszeresen tudsz kritizálni bárkit, illetve jelzővel illetni. Oszd meg velünk a fogadásaid, szemezgessünk mi is a gondolataidból. Ha mégsem lennél annyira sikeres, és valaki lebuziz, csak annyi dolgod lesz, hogy bekapd a faszt. 3 napról lenne szó.
Nem lehet kihívás olyan okoskodó egyénnek mint te. Remélem nem markolós pólót adott rád anyukád.

Megmondom, mit gondolok Rólad a posztjaid alapján. Te vagy Barnamedve vagy, vagy Tapuah, vagy Pletszo, vagy Patrasz. Egy házon belüli kis valaki, egy semmi. Ha gondod van velem, lejátszhatjuk. Egy előre megbeszélt helyen. Szemtől szemben.

Sikoraj! Ahogy fentebb irtam a 2 főni Barna Medve meg Tapuah valosagos valakik. :)
Pletszo pl mar lehet a fantàzia szülemènye akàr. :)

Egy csomo jo tippet irt tèlen a hoki rovatba is pl, amit èn is volt hogy tettem snyertem vele.
De biztos nem volt rajtad az olvasoszemüveg.:)

Azért nem érdemes "döntetleneket" fogadni tétemeléssel, mert szerintem mindenki tudja, hogy az össz labdarúgó meccsek mindössze egyötöde (de legjobb esetben is 20-25 százaléka) végződik döntetlenre. Ez a tény azt jelenti, hogy 10 meccsből max 2 db döntetlenre számíthatunk, jó esetben. Nincs arra garancia, hogy a 10 meccsből általunk elvárt 2 db döntetlen nem úgy fog jönni, hogy : pl. első meccs döntetlen, 2,3,4,5,6,7,8,9 meccs nem döntetlen, viszont a 10.-ik meccs valóban döntetlen. A tétemeléses stratégiáknál közelebbi szegmenseket kell keresni 2-es szorzók körül, ahol minimum 40 százalékos találati arányra lehet számítani. Szerintem is csak lájkvadászat gcfc rovata. tudomány nincs mögötte.

Volt itt egy mókus kb 1-2 hónappal ezelőtt, a 2-3 gólt oöndörítette, hát őt sem komáltam különösebben, de benne több profit volt....

Amugy egyszer megsúgta nekem Berna Maci, a tartalomèrt felelős górè, hogy gcfc meg liguriano egy ès ugyanaz. :) De amugy, lehet hogy kitalalt szemèly, a fantàzia szülöttje, ki tudja.
Itt minden lehetsèges àm. :) Ausztria Lotto. :)

Nem! Tommo a tenisz rovatban valosagos szemely, Kispalyas is a kèzi rovatban, a 2górè BARna Maci meg Tapuah is.
A többi lehet kitalàlt szemèly is akàr. :)

Az hàt wazze. Szerintem itt minden kattintàs, hozzàszólàs utàn fizet a pro.
"mindkèt fèl örömère"
Akkor màn feltehetnènek valami olyan rovatot is, aminek van èrtelme, amit a fogado mèg hasznalni is tud.
De az minek, ha haknièrt is megvan a pènz, nemde.? :)

Tizedszerre mondjuk lehet jön... Vagy mondjuk nyolcadszorra..
Addig pènzverde kell hozzà...
Nekem van pènznyomtato otthon, haverral is ha elmegyek inni, azt elfogy a pèz, csak felugrok, aztan nyomtatok pàr 10ezrest ennyi az egèsz.
Haver egyszer làtta ezt a nyomtatót, de megigerte nem mondja el senkinek.
Meg volt jósgömb is a szekrèny tetejèn, azzal hülyère kerestük magunkat, de igen nagy vètsèget csinaltunk, egyszer olyan rèszegek voltunk, levertük a gömböt a szekreny tetejirül, oszt az darabokra törött.
Lènyeg, hogy ehhez temèrdek pènz kell, akinek meg annyi van, nem sportfogadasba fektet, hanem nyit egy hamburger-melegszendvics büfèt az Ezüzsd Tó Partyăn. :)

Egész pontosan a Lique 2 2016/17 szezon:
Összes mérközés: 380
Hazai 156 ................41.1 %
Döntetelen 115 .......30.3 %
Vendég 109 ...............28.7 %

De még 30% nál is nehéz a küldetés. Ha valaki az úgynevezett X-es csapatokat el tudja kapni egy szezonra akkor lehet esély profitra.

Gyerekek senki nem fog fegyvert a fejtekhez hogy megtegyétek amit ez az ember ide kitesz. Napi 2-3 óra szemezgetéssel úgy gondolom fel lehet állítani egy 60-65% hozammal szolgáló tippsort. Kérdés hogy van e napi 2-3 órád és egy egy negatív periódus (mint ez is) képes vagy e ott ülni és bogarászni.
Szerintem ne mocskolódjatok-kárörvendjetek tegyétek össze a kezeteket hogy van ilyen rovat.

Kitartás gcfc !!

Ezt el kell dönteni... Èn szinte minden szabadidőmet ennek szentelem..
2-3ora kurva kevès...
El lehet erre baszarintani laza fèl napot, de siman az egeszet is.
Csak ugy egy idő utan kattanas van..
Szoktam èn is ennek jeleit èrezni, akkor mondjuk elmegyek futni vagy ilyenek.
Nem is egy baratnőm hagyott ott emiatt, mert nem foglalkoztam velük, csak erre voltam rààllva.
Azonban ha az ember cèlokat, àlmokat tűz ki, akkor ne legyen megalkuvo.
Èn erre ràjöttem, hogy van èrzèkem, affinitàsom a dologhoz, mert azzal kezdődik...
Ez màr az első pillanatban eldől, kinek van, kinek nincs..
Egyszer nèztem tv-ben fiatal modellek vonultak fel, kèrdeztèk kiből lesz valami.
A szakember azt mondta, az a jövő zenèje, viszont az meg tudja mondani első körben kiből nem lesz. :) Ez a dolog kulcsa szerintem.
Akiben viszont megvan az X faktor bàrmi irànt is, ütni vàgni kell s akkor bàrmi lehet a dologbol. :)

Közel 60 éves fejemmel én is csak Levi's 501-es farmert hordok, tehát szimpatikus vagy. Kevesebb, mint 2-3 óra ráfordítással is eredményt lehet elérni. Ebben igazad van. Szerintem sokan azért protestálnak itt, mert valami hülye gyerek kitalálta anno, hogy csak a sportfogadók 2 százaléka nyereséges. Mindenki ebbe a 2 százalékba szeretne bekerülni. Így van, vagy nem így van? Így van. Itt, ezen az oldalon még semmilyen poszt nem tudta ezt a folyamatos 2 százalékot produkálni. Ez tény. Innentől kezdve nehéz előremutató pozitívumokat felhozni az oldal védelmében. Ez az oldal érdekes olvasmány, egy unikum, egy kizárólagos jog megszerzésének kedvezményézettje, de összességében nulla, sík hülye tippek mennek folyamatban Nem véletlen, hogy egyetlen excell kimutatással sem rendelkezünk az elmúlt évről.

Erre azt vàlaszolja majd neked Berna Maci:"Pedig az itteni tippadok igenis egyik jobb mint a màsik, Mr. Tippsztàr fc-nek 2013májusàban 74%-os statja volt, Maldininek is 2014oktoberèben 69%-os.
Itt minden tippado imadja, szereti az adott sportàgàt, nem dobaljàk csak ugy oda a tippeket, kidolgozzak.
Tapuah pedig:"Tedd meg akkor az ellenkezőjèt"(multkor nekem ezt irta, ilyet mèg sehol nem hallottam, pedig jàrok sok oldalra, szoval ebben úttörő, unikum)
Ő a nagyfőnök egyèbkènt...

sikoraj mindegy mit gondolsz rólam , a kérdés még mindig az, hogy írsz legalább 3 napig ötleteket, vagy nem? Szerintem a lényeg az lenne, ha minél többen írnának tippeket, de egy ideje sok lett a rossz indulatú megjegyzés, kritizálás. Nincsenek tippek,csak a süketelés megy. A másik szidásában sokak nagyon profik. Ha valakinek van 4-5-6 nap rossz sorozata, már mindenki szidja is. De kérdem én minek.Főleg akkor, ha nem írtok ötleteket. Ja, hogy télen volt több jó tipped. Na , azok jöhetnek máskor is . Ne várj a következő téli hónapig.

Télen sem volt jó tippem, sőt soha. Ezen az oldalon pláne nem reklámoztam semmit. Soha.

Maradjunk a Földön. Már úgy is Galaktikus magasságokban szárnyal az oldal hájpja.

Istvàn,itt az egeszből az a lènyeg, hogy ennek sincs itt semmi èrtelne, valoban làjkvadàsz(mèg jo hogy nincs ilyen), sőt egyenesen fèlrevezetes ha valaki ezeket megteszi.
Bullshit, az angol ugy mondja. Bikaszar.

Nem értem, komolyan mondom nem értem. Ha szerintetek ez egy rossz oldal, akkor miért jöttök ide? Csak leszolni és mocskolódni nem kell. Ebben a hozzáállásban mi a lényeg? Tényleg, komolyan kérdezem, mi a lényege ennek a sok negatív kommentnek?

Èn nem èrtem, komolyan hogy nem lehet, normalis, "real" ajànlàsokat, elemzeseket irni, csak ezek a "bullshitek", bikaszarok mennek.
Az egyik megszűnik.. Rà 2 napjàra jön egy màsik..

Hali! Kezdem azt érezni én is, hogy ezen a tipplapon 2, max 3 szerző van, a többi rovatot ugyanők nyomják. Nem véletlen, hogy a legtöbben sosincs hozzászólás!

Szerintem Berna Medve nyomatja az összes focis moslèkot! :(

 

h i r d e t é s ▼