2012.04. 28.

A Tipplap szelvénye TM, 2012-04-28

A Tipplap szelvénye TM, 2012-04-28

Ebben a válogatásban egy, esetenként két-három olyan szelvényt ajánlunk nektek, melynek minden eseményét részletesebben elemezzük, a statisztikai adatok mellett fontosnak tartjuk a megérzést is. Reméljük, minél több győztes szelvényjavaslatot tudunk nektek prezentálni.

A mai összeállításom az első látásra egy hatalmas meglepetésnek tűnhet, de ha alaposan megnézzük, láthatunk benne esélyt. Persze nem ez a szelvény az, amire a kocsit meg a házat fel lehet tenni, de egy 500-ast, vagy egy alaptétet mindenképpen megér.

Lássuk:

 

  • A West Ham megragadja a legutolsó szalmaszálat is és megveri a Hull-t, hátha a Southampton kikap  otthon a Coventry Cityitől. A közvetlen, rájátszás nélküli feljutás a tét.
  • A Siófoknak minden összejött az utóbbi időben. Egy gyönyörű sikerszériába kezdtek és sorozatukkal el is érték a céljaikat, a kiesést elkerülték. A Haladás, még veszélyben van, bár nem közvetlen veszélyben, mindenestre be kell biztosítania magát. A kerete sokkal erősebb, mint a Siófoké, minden poszton azonos tudású, vagy jobb játékosok állnak az edző rendelkezésére. Felszabadultan játszhatnak a Balaton partján, ahová vélhetően szép számú szurkoló fogja elkísérni őket, ezzel szinte hazai pályát teremtve. Azt gondolom a Haladás nagyon komolyan veszi a mai meccset és idegenben képes lesz megverni a Siófokot, ezzel bebiztosítja az NB1-ben maradását.
  • A ZTE-nák már mindegy, céljuk mára nem más, mint a becsületgyőzelem összekaparása. Morális problémák is nehezítik Prukner László dolgát. De mostanra talán összekapta a lélekben szétesett csapatot és tudott beléjük plántálni valamiféle, dafke, csakazért is érzést, hogy összeszorított foggal megverjék idegenben a liga másik leggyengébb csapatát. A Pápa versenyt fut a Vasassal a kiesés elkerüléséért. Ez a meccs számukra kötelező, nyilván nekiesnek a már kiesett Zetének. Ezt használhatja ki a zalai csapat és ha Szűcs Lajosnak nem megy annyira jól ma a védés, lekontrázhatja a Pápát. Nem olyan nagyon rossz csapat a Zalaegerszeg, számomra érthetetlen, hogyan jutott erre a sorsra.
  • A Bundesligában a Freiburg hajtott végre hasonló menetelést, mint a Siófok kis hazánkban, így elnavigálta magát a kieső helyek környékéről. A kölniek ellenben ott vannak még mindig. Nagyon kellene a győzelem, hogy a kecskések megússzák a kiesést. Búcsúzó ikonjuk, Poldi herceg (Lukas Podolski) vezérletével ma idegenben győzik le a Freiburgot.
  • Az utolsó meccset csupán azért tettem be, hogy a magyar bajnokik miatt, meglegyen az 5 meccs. A Lyonnak csak a kupa maradt, mint megszerezhető trófea 2012-ben. Kell ennél nagyobb motiváció. Az eddig szenzációsan menetelő kiscsapat nem jelenthet komoly akadályt a lyoniaknak, amennyiben kellőképpen odafigyelnek és felpörgetik magukat a meccsre. Úgy gondolom ezen a meccsen a papírforma fog érvényesülni.
SORSZÁM ESEMÉNY TIPP ODDS F.HATÁRIDŐ
145 West Ham - Hull City HAZAI 1.44 Szo 13:15
159 Siófok - Haladás VENDÉG 2.75 Szo 17:45
161 Pápa - ZTE VENDÉG 8.05 Szo 17:45
168 Freiburg - 1. FC Köln VENDÉG 2.80 Szo 15:15
193 Lyon - Quevilly HAZAI 1.25 Szo 20:30
    EREDŐ: 111.57

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
bius18 2012-04-28 23:06:57
Sziasztok! Én már többször nézegettem az oldalt...és ma nagy bátran megtettem a 8-as odds-os ZTE-t meg mellette volt még 4 meccsem és 300ft-ból nyertem 28 ezret :D Azt hiszem most nagy a boldogság! Szerintem hasznos tanácsot adtál, magamtól biztos nem tettem volna meg ezt és 3at kihúztam, amit magamtól akartam tenni...(szerencse, mert azok el is mentek volna) így viszont nyertem! Tehát köszönöm a tippet! :)
Göri 2012-04-28 22:19:50
Nem mondtam hogy hülyeség:) csak hogy elég meredek.. de amugy kiváncsiságbol megtettem úgy hogy a freiburg nyer plus stoke-arsenalt Xre eddig jön:) már csak a legkisebb szorzó hiányzik ami általába elmegy:D de ha jön 57et nyerek:)
Barnamedve 2012-04-28 21:24:48
Szia!
Örülök, ha van véleményed és azt meg is osztod velünk.

Hát tudod a TIppmix eléggé korlátozott lehetőségei mellett adjak olyan tippet, ami hoz is lét, meg viszonylag alacsony a kockázata, nos ez eléggé nehéz dolog. Ráadásul ha adok mondjuk egy szelvényjavaslatot, ami 5 meccsből áll és egy elmegy, akkor bukott a szeló. Pedig az 5/4-es találat egyáltalán nem rossz! Rengeteg szelvényem ment el így!
Amúgy a 62-ik percben 0-1-re megy a ZTE. Lehet, hogy nem nyernek a végén, de nem volt hülyeség amit írtam! Pontosan a dac, a csakazértis munkálkodik a zalai labdarúgókban és egyáltalán nem olyan rossz a csapat, hogy ne tudjanak nyerni egy rémgyenge Pápa ellen. És 8-as az odds! TUdom, hogy még nincs vége a meccsnek.
Sajnos a Köln meccs már elment, de ha a többi jön, akkor ez a javaslat akkor is szép volt, ha nem jött be.

Üdv
 
Göri 2012-04-28 20:41:43
általába csak olyat teszek! csak azért kérdeztem mert ha megnézünk kb. 50 szelvényedet abbol talán ha 5 ami jött nem kötöszködöséböl írom ne érts félre!
Barnamedve 2012-04-28 18:47:00
De szoktam! Nyertem már elég sokat.
És te sosem szoktál olyan szelvényt megtenni kis téttel, ami ha bejön nagyon sokat hoz???
Na ez egy olyan!
Üdv.
Göri 2012-04-28 11:45:55
ZTE kicsit meredek:D szoktál nyerni is, mert ahogy elnézem a tippeket nem nagyon:?!:S

további tippjeink a Foci világából

Február szökőnapjának estéjén a Svájci Kupában már a legjobb négy közé jutásért csatázik a Sion és a Young Boys. Listavezető a listavezető ellen, egy osztálynyi különbséggel. De ki fog elődöntőzni kettejük közül?
Február szökőnapjának estéjén a Svájci Kupában már a legjobb négy közé jutásért csatázik a Sion és a Young Boys. Listavezető a listavezető ellen, egy osztálynyi különbséggel. De ki fog elődöntőzni kettejük közül?
A Fradi elleni bajnoki kiütés után szeretne bizonyítani a szurkolóinak az Újpest azzal, hogy továbbjut a kupában. A probléma csak az, hogy a Paks is erre készül.
A Fradi elleni bajnoki kiütés után szeretne bizonyítani a szurkolóinak az Újpest azzal, hogy továbbjut a kupában. A probléma csak az, hogy a Paks is erre készül.
Mészöly Géza együttese ma a kupában javíthat a hétvégi vereség után. Nem lesz könnyű dolga a csapatának, ugyanis a listavezető érkezik a Megyeri útra. Fotó: mlsz.hu
Mészöly Géza együttese ma a kupában javíthat a hétvégi vereség után. Nem lesz könnyű dolga a csapatának, ugyanis a listavezető érkezik a Megyeri útra. Fotó: mlsz.hu