2012.05. 24.

A Tipplap szelvénye TM, 2012-05-24

hirdetés

Ebben a válogatásban egy, esetenként két-három olyan szelvényt ajánlunk nektek, melynek minden eseményét részletesebben elemezzük, a statisztikai adatok mellett fontosnak tartjuk a megérzést is. Reméljük, minél több győztes szelvényjavaslatot tudunk nektek prezentálni.    

A mai szelvényjavaslat egy igazi, skandináv összeállítás lesz.

Lássuk:

  • A finn bajnokságból két meccset is kiválasztottam. A 6-ik helyen álló JJk a 12-ik, utolsó pozícióban szégyenkező FF Jarót fogadja. A már lejátszott nyolc forduló már alkalmas arra, hogy meghatározzuk az erőviszonyokat. Nyilván az egymáshoz közel álló, hasonló erősségű csapatok között még sok-sok előzgetés lesz, de azt már jól láthatjuk, hogy a Jaro Pietersaari csapata nem a tabella élmezőnyét fogja erősíteni. Nem lebecsülni akarom őket, de a hat vereségük, egy döntetlenjük (Vaasa) és egy győzelmük (KuPS) arra enged következtetni, hogy a kiesőzóna egyik tagját tisztelhetjük bennük. A JJK tavaly is erős volt és idén is az lesz. Ezt jóljelzi a 8 fordulóban meglőtt 16 góljuk. Igaz a védelem még nem a legacélosabb (15gól), de ezen könnyedén lehet javítani. Hazai pályán kötelező kiütni az utolsó helyezettet.
  • A HJK Helsinkiről, a tavalyi szupercsapatról már sokat írtam. Rendszeresen választom mérkőzésüket, mert kiszámítható, erős alakulat. A Vaasa 8-ik, négy ponttal elmaradva az előtte, hetedik helyen álló Lahti csapatától. Jól látható, hogy inkább a tabella alsóbb zónáiban fognak előfordulni. Azt gondolom, hogy a fővárosiak idegenben is esélyesek a gyözelemre.
  • A fehérororsz bajnokságban minden évben kiválóan teljesítő BATE, akik már a BL mezőnyének is voltak a tagjai. Kiváló, egységes alakulat, amely már most is az első helyen áll a pontvadászatban, megszerzett 27 pontja éppen néggyel több, mint a második helyen álló Gomelé. Az 5-ik helyen található, 16 pontos Minszk nem lehet ellenfél, főleg akkor nem ha a BATE hazai pályán játszik. Sima hazai várható.
  • És végül a svéd bajnokság egyik összecsapása zárja a szelvényemet. Az AIK 11-ik 18 ponttal, míg a GAIS 14-ik 9 ponttal. A markáns különbséget jól mutatja, hogy az AIK pontosan dupla annyi pontot szerzett, mint ellenfele (18-8).A fővárosiak hazai pályán kissé toporognak, az egy győzelem mellett négy döntetlent is játszottak, ez a meccs kiválóan alkalmas arra, hogy ezen a mutatón is javítsanak.
SORSZÁM ESEMÉNY TIPP ODDS F.HATÁRIDŐ
024 JJK Jyväskylä - Jaro HAZAI 1,52 Cs 17:15
025 Vaasa PS - Helsinki JK VENDÉG 1,50 Cs 17:15
028 BATE Boriszov - FK Minszk HAZAI 1,40 Cs 17:15
032 AIK Stockholm - GAIS HAZAI 1,68 Cs 18:45
    EREDŐ: 5,36

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
daimio ito 2012-05-24 21:36:49
Az AIK Stockholmhoz gratulálok , jó tipp volt , a Bate meg adta magát tuttti volt

üdv : ito
daimio ito 2012-05-24 21:26:06
Kedves Barnamedve !

A Finnek valóban testvérország de a foci is olyan mint nálunk fogadni nem szabad
egyetlen csapatra sem mert az abszulut utolsó mindig jó egy x -re az általad favorizált ,
kiszámítható HJK simán bukott egy középmezőnynél is rosszabb csapattól.
A Finn vodka mindig hatásosan dolgozik mert szintelen és szagtalan és Finn-om !!!!
üdvözlettel :

ito
suhanczos 2012-05-24 20:47:38
Továbbra se értem a lap működését miért nem enged belépni a www.tipplap.hu linkkel.
Most a levélben küldött link segítségével jutottam el ide nagy nehezen.
máshonnan sima a belépés, csak nekem nem engedi:(:(:(
Sajnos a mai mix egy meccsen elment :(

további tippjeink a Foci világából

A brazil bajnokság 26. fordulójában két alsóházi csapat találkozik, hiszen a Vasco a Botafogót fogadja. Lássuk, melyikük kerül messzebb a kiesőzónától.
A brazil bajnokság 26. fordulójában két alsóházi csapat találkozik, hiszen a Vasco a Botafogót fogadja. Lássuk, melyikük kerül messzebb a kiesőzónától.
friss 2 órája Jó formában a házigazda
A Brazil A-ligában rendre érvényesül a hazai pálya előnye. Mai tippünk mellett azért más is szól, például a forma. Mutatjuk a részleteket!
A Brazil A-ligában rendre érvényesül a hazai pálya előnye. Mai tippünk mellett azért más is szól, például a forma. Mutatjuk a részleteket!
A házigazda otthon veretlen, a Zaragoza idegenben nem kapott ki. Ma egymással találkoznak az élcsapatok...
A házigazda otthon veretlen, a Zaragoza idegenben nem kapott ki. Ma egymással találkoznak az élcsapatok...