A Tipplap Tippmix szelvénye

2017. Aug. 13.
Barnamedve

h i r d e t é s ▼

Leporoltunk egy régi kedvelt rovatot és megpróbálunk életet lehelni belé. Alkalmanként egy szelvény, esetleg néha egy ráadás is. Az alapszabály, hogy háromnál több esemény ne legyen a szelvényen, illetve, hogy a duplázó eredőt megpróbáljuk meghaladni. Az események szorzói a papíros Tippmix ajánlatából érkeztek.

 

Ma az alapszelvény mellé egy extra papírt is csináltam, ezen négy találkozó szerepel. Mit gondoltok?

Hozzászólások

Itt több olyan csapat is szerepel,akiknek az erőviszonyaival én nem vagyok tisztaban!
Ilyen esetekben inkább gólokra szoktam fogadni!
Persze előtte körbejàrom az egymás elleni meccseiket,illetve hogy milyen eredmenyeket toltak az utóbbi időben!De gondolom ezt te is megtetted!:)
Egyébként a kétesély egy szimpatikus fogadási forma,hiszen matek ügyileg 66% esély van nyereményre!
Persze 1-2 hianyzó kulcsember,a csapatforma,v egy bekapott piros lap mindent felforgathat!

Az a véleményem, hogy hülyítitek a népet. Régen le akartam már írni, de most megtettem. Annyi jó tipp van mára, ami könnyen be, átlátható, hogy egy hat éves gyerek is könnyen nyerhet vele. Erre megint egy abszolút kétes kimenetelű mix. Vicc! Az elszállt OTP ligás tippek is a dilettantizmus csúcsát vakarják. Csak mosolygok rajtuk, és remélem senki nem játssza meg! Kibannolhattok nyugodtan. Majd visszajövök és . ;)

Akkor gyerünk azokkal a könnyű tippekkel, lássuk mire gondoltál!

"Akkor gyerünk azokkal a könnyű tippekkel" Tipikus óvodai színvonal. Leírtam a véleményem, hiszen kérdezte. Te meg leállsz engem provokálni? Én üzemeltetek tipplapot? Én vagyok hivatott tippeket adni? Jóideje játszok: nyerek, bukok; nem ma kezdtem. A leírtakkal kapcsolatosan a véleményemet továbbra is tartom.

Hé, nyugodj le! Nincs itt semmiféle provokáció! Csak arra kértelek hozzál azokból a könnyű tippekből.......ha már azokkal példázódol!

Én sem rakok sem mennyeit (vagyis nagyon nagyon ritkán), sem biszem baszom ligák bohóc csapatait. Viszont, ha elolvasom amit itt a fiúk raktak és nem tetszik, tovább megyek. Nem beledobok az éterbe egy vagdalkozó semmi értelme szösszenetet.. Ez a lap nem fizetős tippeket ad, ahol elvárható lenne a egy jó % -u tippadás.. Aki viszont minden gondolkodás nélkül belemegy ezekbe a tippekbe az a saját felelősségére teszi, és majd ráér beleverni a fejét a falba, ha bukik.. De a saját fejét és saját maga.. Nem névtelen "hősök" dolga megmondani ezt, legalábbis nem ebben a flaszter bohóc stílusban.
-Amúgy meg mi abban az óvodás, hogy várjuk a könnyű tippeket tőled? Te említetted.. Persze most már utólag nincs rá szükség, de holnapra tolhatod.. Remélem megraktad Federert, a Lyont, a Barcát, a Brönbyre a gólt, a Juvét a teljesség igénye nélkül... NINCS tuti sem könnyű tipp..

Megjegyzem a Haladás hozta a 2.5 felett és az Újpest a mindkét csapat lő gólt (persze ba...a meg az Isten, hogy kikaptunk :( )

Kedves naiv,ebben nem tudok veled egyetérteni!:)
Pont az otp bank liga az,ami teljességgel kiszámíthatatlan,borzasztó nehéz,főleg végeredményt tippelni!
Igen,olykor akadnak könnyű tippek,de van hogy olyan megy el,az állak koppanak a megdöbbenéstől!
Ha ez olyan könnyű lenne,tobzódnának a sportfogadásból élő milliomos emberkék!:)

Ugyanazt írtam le amit te. Az OTP liga nehezen tippelhető, mert a magyar futball a világon az egyik legrapszodikusabb. Sajnos. Tehát felesleges intenzívebb tippekkel laikusokat hülyíteni. Értem?!

Kedves naiv!

Ey csupán egy honlap, amit bárki szabadon elolvashat, nem kérünk érte pénzt és nem tartunk senki fejéhez pisztolyt, hogy játssza meg amit leírunk. Továbbá minden cikkben, nyilván a saját írásaimról beszélek elsősorban, ki van emelve többször, hoyg SZERINTEM. TOvábbá, ahogyan te is bizonyára tudod ez sportfogadás. Vagyis teljességgel kiszámíthatatlan dolog. Én nem azért csinálom, hogy meggazdagodjak, hanem azért mert szeretek a meccsekkel előtte elbíbelődni. Ahogyan szeretek/szeretnék itt is elbeszélgetni normálisan az esélyekről, oddszokról, meccsekről. De vagytok egy páran, akik ellenszenvvel és rosszindulattal reagáltok. Miért? Ha nem tetszik miért olvasod el? Azt írod kibannolhatunk, mert úgyis visszajössz és...
Mi az az és? Magyarázd már el kérlek, miért ez a fenenagy ellenszenv és rosszindulat? Nem lehet mindenkinek tetszeni, ezt én értem, de ha nem tetszik, akkor miért vagy itt? és miért akarnál visszajönni?
De nem, nem fogunk kibannolni, csak ha bántó, illetlen, sértő és vulgáris szavakat használsz. Normális hangnemben lehet kritizálni, de engem érdekelne, hogy miért vagy itt, ha nem tetszik és ennyire rossz a véleményed? 

Nem mondtam, hogy nem tetszik. Csak én úgy gondolom, hogy ha már az OTP ligát hoztam fel példaként, hogy olyan irracionális tippeket hozzáértő nem tesz meg. Te komolyan 2.5 gól felé pénzt invesztálsz egy magyar bajnoki mérkőzésbe úgy, hogy még a győztest is melléteszed? Én még pusztán a 2,5 over-t sem merném vállalni, mert jobbára csak a csapattárs bokáját találják el. Aztán persze néha megindul a "gólgyártás", mert olyan gyenge az erőnlét meg a figyelem a második félidőkre, hogy ha valami véletlen kapura tart, a csaptapöcsi bába sem állítja meg. Továbbra is minden rossz szándék és ellenszenv nélkül, pusztán racionálisan válaszoltam. Te voltál kíváncsi a véleményekre. Semmi ártó szándék nincsen bennem, csak értetlenül állok. Én soha nem adnék ilyen tippeket, gondolom azért. Egyszerűen nem ilyen gyenge színvonalú mérkőzésekre valók.

Én szeretem az NB1-et! Gyerekkoromban a nagybátyám kivitt meccsre és tátott szájjal bámultam. Élmény volt. Tudom, hogy fos gyenge, de valahogy úgy vagyok vele, mint a magyar narancscsal. Kicsi is, savanyú is, de a mienk. És a cikksorozatom is ezért van. Mert szeretek eljátszani a gondolattal, a meccsekkel és leírom. Amúgy elég sok alkalommal lejön pozitívan a hat meccs, ha mindet egységnyi téttel rakjuk. Most már nem így volt pár alkalom óta. De hátha lesz még.

Korábban belekötöttek a bivalyszelvényekbe is, pedig azokat valóban a Szerencsejáték ZRT küldi. És már nem is rakunk ki ilyen no limit-csodaváró szelvényeket, pedig mindig van akinek beakad. Olyan ez mint a lottó. Ezzel az erővel lottózni sem kell. Én ezeket a no limit szelvényeket is szeretem. 200 forinttal szoktam rakni és 25ezer-pár százezer közé lövöm be a lehetséges nyereményt. Kétszer már nyertem így! egyszer 28ezret, egyszer negyvenpárat. És nyilván sok száz alkalommal elment már. Ez csak játék. időtöltés előtte, izgalmas várakozás közben. És gyakran csalódás a végén. 

 

Ok. Értelek. Elnézést kérek mindenkitől, nem tudtam, hogy ilyen érzelmeket váltok ki. Bár, visszaolvasva fogalmazhattam volna finomabban, árnyaltabban is.

Igen, régebben én is mertem magyar bajnokival totózni, sőt meccsekre is jártam. De az már nem ma volt. Más minőséget meg főleg milyenséget képviselt az egész sport. Még a lélek dominált, ha szerény technikai, fizikai forma mellett is. Ma ugye mindkettő hiányzik már. Sok sikert a szelvényekhez!

Gratulálok az extra szelvényhez, gondolom ezt naiv is megteszi!
Szerintem a másikra is jó esély van.
Jó ötlet volt ez a leporolás!

hali! Teljesen egyetértek, a magyar OTP liga a legfosabb a Földön. Egy dögunalmas , fogadás szempontjából leglutribb liga! Sosem fogadok magyar focira, SOSEM!

Na ez szèp volt, a jobboldali szelo! Grat!
Meg ezek legalabb reàlis tippek voltak!
A Mennyei tippeknèl is ez kellene! Alacsonyabb oddsok, de reàlisabb tippek.
Akkor meg azon lenne a kritika, hogy kicsi az odds! :)
3,5-4-es oddsok tetszetős persze, az hogy mennyi a megvalosulàsi esèlye az màr màs tèszta! :)

A baloson a Wigan már lejött, a Sandness 2-0-ra vezet, a másik este. Ha lejön egyek tovább, próbálom görgetni duplázón. Egszer öt kört mentem duplázó szelókkal a Tippmixen.

Sziasztok!
Én teljesen meg vagyok elégedve szelvényekkel!
Dupla és ez jó!
Biztos 3 meccs (de ezt a biztos meccseket ki kell statisztikázni, hogy biztos tuti legyen!) és nyerő!
3 lépcsős duplázó,majd megállni és újra kezdeni!
Ne akarjunk rögtön milliókatat nyerni!
Ez a rovat tetszik és követem!
Köszönöm!

Örülök a sikerednek! Nekem is jött, bár ahogy közülünk sokan nevezik, én "népszelvényt" csináltam.
Nem leszek kevesebb, ha megkövetem magam. Figyeltem a te szelvényeid is. Az elsőről az Asane a legutolsó pillanatban egyenlített, két gólt is lőttek a hosszabbításban; talán már elkönyvelték a győzelmet, és kicsit elealudtak. Az is jött volna egyébként. Gratulálok!

 

h i r d e t é s ▼